Jump to content
Naimisiin.info

Kuka vastaanottaa ilmoittautumiset?


Guest onnellinen

Recommended Posts

  • Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Joku oli laittanut aikasemmin tuosta ilmoittautumis/majoittautumisjako-asiasta.

Itse olen juuri tuosta syystä päättänyt, että koska tiedän kaikkien majoittujien yhteensopivuudet

ja majoitusvaihtoehdot, niin otan ilmoittautumiset vastaan itse. Vaihtoehtoina sähköpostiosoite tai minun puh. Siten on olemassa vain yksi lista, joka pysyy ajantasalla. Olisi tosi hankalaa, jos esim

anopit rupeis jakelee infoa majoituksista ym joista eivät edes ole juurikaan perillä.Itseni on myös helpompi kieltää ylimääräisten aveccien tunkeminen vierasjoukkoon, koska itse juhlat maksavana voin kertoa vierasmäärän olevan tarkasti rajattu..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Kutsussa on toive, että häänettisivuilla ilmoittauduttaisiin. Sivuilta ilmottautumiset menee mun sähköpostiin.

muoks. Ilmoittautumislomakkeessa on myös kohta allergioille.

Tämäntyyppisen kilkkeen ajattelin laittaa miehen tekemään meillekin sitten kun sen aika on. Se olisi kätevä ja sukulaisten vastaanotto tuskin olisi nihkeää, tällaista voi teekkariparilta odottaakin. Jos nyt joku mummo ei osaa nettiä käyttää niin saa toki soittaa.

Link to comment
Share on other sites

Meillä ilmoittautumiset vastaan ottaa 2 kaasoani, yksi heistä on äitiyslomalla, joten on hyvin tavoitettavissa ja toinen on sitten varalta, jos joku sattuu ilmoittautumaan juuri toisen kaasoni ollessa synnyttämässä. Kusussa oli lisäksi sähköpostiosoitteeni! Kolmas kaaso taas vastaa, jos joku vieraamme haluaa esiintyä juhlassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä ilmoittautumisten vastaanottajina kutsuihin oli merkitty minut ja sulhoni (kaksi puhelinnumeroa ja yksi sähköpostiosoite), mutta kuitenkin jotkut ovat ilmoittautuneet vanhemmilleni. Eipä tuo muuten haittaa, mutta täytyy vaan toivoa, että vanhemmat muistavat sanoa aina, kun joku on ilmoittautunut. En kyllä silti ihan ymmärrä, että miksei voi ilmoittautua mulle tai miehelle...

Link to comment
Share on other sites

Meillä äidit ottavat vastaan ilmoittautumiset puhelimitse. Kutsussa vanhemmat ovat kutsujina, joten on luontevaa, että ilmoittautumisetkin menevät sinne. Sähköpostia emme halua käyttää ilmoittautumiskeinona, koska puhelimessa on helpompi tehdä selväksi ketkä kaikki ovat tulossa, onko ruokarajoituksia yms.

Sukulaiset todennäköisesti ilmoittautuvat tutulle anopille, mutta oletan ystäviemme olevan riittävän kypsiä soittamaan vieraalle ihmiselle ilmoittautuakseen. Ainakaan itse en ole kokenut ongelmaksi ilmoittautua ystäviemme häihin heidän vanhemmilleen: ilmoittautumisten vastaanottaja kuitenkin tietää odottaa ko. puheluita, joten keskustelu käy sujuvasti vieraammankin ihmisen kanssa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Toimimme itse kutsujina mutta anopit ottavat ilmoittautumiset vastaan, lähinnä käytännön syiden takia. On mahdotonta hoitaa noita ilmoittautumispuheluita "lyhyen kaavan mukaan". Ihmiset soittavat ja haluavat jutella kuulumiset ja hääjuhlasta myös. Työt jää hoitamatta jos siihen puhelinrumpaan ryhdyn joten katsoin parhaaksi että anopit hoitavat tuon puolen.

Link to comment
Share on other sites

Me kutsutaan, me otetaan ilmoittautumiset vastaan. Tosin arvelen silti että osa ilmoittautuu vastoin ohjeita äidilleni, mutta siinäpähän ilmoittautuvat. Kyllä se tieto sitäkin kautta meille tulee :) En halunnut kuitenkaan äitiäni mainita erikseen vastaanottajana, koska en halua hänelle sitä vaivaa.

Link to comment
Share on other sites

Meillä ilmottautumiset ottaa vastaan minun äiti, hän lupautui tehtävään ja muutenkin tykkää roikkua puhelimessa niin onnistuu hyvin.

Me pidetään vaan yksi lista ilmottautumisista mihin merkitään sit kaikki erikoisruokavaliot ym. vastaavat, helpottuu näin, näkee samantien kekkä on tulossa ja kekkä ei.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...