Kuka vastaanottaa ilmoittautumiset?


Guest onnellinen

Recommended Posts

  • Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä ilmoittautumiset vastaanottaa minä ja ukko-kulta. Päätimme tehdä näin, koska meillä on hotellihuoneita varattuna ja minä tiedän niiden tarkan määrän joten ei sitten tule sekaannuksia jos joku haluaa huoneen ja ilmoittaa sen vaikka anopille joka ei tiedä kokoajan tilannetta. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meillä yksi kaasoista ottaa ilmoittautumisia vastaan.

Sitten kun on viimeinen ilmoittautumispäivä niin varmaan miehen kanssa soitetaan läpi ne jotka ovat vielä kysymysmerkillä. Tunnetusti ystävämme ovat sen verran huono muistia että parempi kysyä itse vielä varmistus entä olettaa etteivät tulekaan.. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Me otetaan ihan itse. Miusta se on kivempi niin, pysyy määrästä ja allergioista ja majoituksen tarpeessa olevista perillä. No meillä on tietysti sekin, että äidit on molemmilta kuolleet ja isät taas..no niillä on omat menonsa ja en mie niitä tahdo vaivata ja kaasot taas ei tunne suurinta osaa vieraista niin luonnollisempi, että meihin ollaan yhteydessä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä ilmoittautumiset vastaanottaa luultavimmin sulhasen äiti. Tiukka mamma, joka varmasti kehtaa sanoa suoraan, jos kutsutut yrittävät ottaa mukaan ylimääräisiä henkilöitä (aikuisia lapsia, lasten tyttö-/poikaystäviä, ei kutsuttuja avecceja, jne). Ja hänellä on hyvin aikaa vastailla puhelimeen.

Link to comment
Share on other sites

Me kanssa otamme itse ilmottautumiset vastaa.. Häät on suunniteltu yhdessä miehen kanssa ja toimimme samalla häiden maksajina. Kutsuihin tulee meidän kummankin puhelinnumero. Minä kuitenkin toimin pääpäsmärinä, sillä tarvitsen vierasmäärän pitopalvelulle ja itselleni jotta tiedän mihin laitan kaikki sitten istumaan hääjuhlissa.

Link to comment
Share on other sites

Meilla voi varmaan ilmoittautua puhelimella, sahkopostilla tai haasivujen kautta.

Ajattelin laittaa aidin numeron ja oman s-posti osoitteen suomenkielisiin kutsuihin, joten voivat sitten joko soittaa aidille tai kaverit mailata mulle (asun ulkomailla). Italialaisiin kutsuihin joko anopin tai sulhasen numero ja/tai sulhasen s-posti osoite , ei olla viela paatetty. Ja sitten toki linkki haasivuille, eli kaikki voivat ilmoittautua myos siella.

Link to comment
Share on other sites

Meillä tulee kutsuun joku tällainen teksti ; " Ilmoitathan ellet pääse osallistumaan".. Ajattelin, että tämä on helpompi tie sen suhteen, että jos kaikki 150 hlö soittelee ja tekstailee, niin siinä voi äkkiä mennä listat sekaisin. Mietin että voisin yhdelle kaasoistani antaa tehtävän vastaanottaa ilmoituksia niistä jotka eivät pääse tulemaan. Ja luonnollisesti pitää minut ja mieheni ajantasalla, että missä mennään :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...