Jump to content
Naimisiin.info

Kuka vastaanottaa ilmoittautumiset?


Guest onnellinen

Recommended Posts

  • Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Luultavasti meillä myös on se tilanne, että me itse vastaanotamme ilmoittautumiset. Vielä on auki, laitetaanko molempien yhteystiedot vai selvyyden vuoksi vain morsiamen. Voin helposti kuvitella, että osa ilmoittautumisista hukkuisi sulhon luurin ja mailin syövereihin.  :skilletgirl:

Link to comment
Share on other sites

Minä vastaanotan ilmot, kutsussa puhnro ja e-mail. Haluan pitää langat käsissäni. Todnäk jotkut sulhon vanhimmat sukulaiset "ilmoittavat" aikeistaan tyyliin anopille, jolta sitten joutuu tiedustelemään. ÄR-SYT-TÄ-VÄÄ!! Haluan myös ehdottomasti, että ilmoitetaan vaikka ei pääsisi tulemaan, ei voida olettaa, että hiljaisuus = tullaan tai hiljaisuus = ei tulla.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä sekä minä että sulho otetaan vastaan ilmoittautumisia. Molempien puhelinnumerot laitettiin niin kutsuihin kuin hääinfokortteihinkin. Tosin jo nyt näyttää siltä, ettei tämä ihan kaikille kuitenkaan jostain syystä auennut. Eräs miehen sukulainen esimerkiksi oli soittanut anopille ja kysäissyt, mitä tarkoittaa kun kutsukuoressa lukee että "Maija ja Matti Meikäläinen perh.", tarkoittaako se lapsia myöskin? Anoppi oli huuli pyöreänä taivastellut että kyllä, hänen ymmärtääkseen tämä tarkoittaa lapsia myöskin. Me miehen kanssa kummasteltiin, miksi hämmentynyt vieras ei ole ottanut meihin yhteyttä, mikäli kutsussa on ollut jotain epäselvää. Anoppi on kyllä ollut mukana, kun on mietitty vieraslistaa, mutta me ne lopulliset päätökset ollaan tehty ja kutsut myöskin valmistettu sekä matkaan laitettu. Eli... 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Minä morsiamena vastaanotan ilmoittautumiset. Yritin sulholle ehdottaa, että laitettais hänenkin numero siihen, mutta hän halusi että minä otan ne kaikki vastaan :) Eipä siinä kova homma olekaan kun kutsuja lähtee 16 kpl. Olisi hassua, että ilmottautumiset olisivat jollekin muulle, koska itse tunnen kaikki jotka on kutsuttu.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä vastaanottaa sulhanen. Laitettiin kutsuihin hänen puhelinnumero ja s-postiosoite.

Itsellä riittää hommaa muutenkin, samaten kaasoilla. Enkä halua, että kutsut ottaa vastaan minun äiti. Ihan vain siksi, että hän alkaisi takuulla kutsua sellaisiakin, joita me emme halua kutsua :) Ja myöntyisi kaikille tyyliin "tottakai serkun kummin kaiman viisi rasavillia lastakin saa tulla" ;) Anoppia taas ei siksi, että ylipäätään miehen puolelta häihin tulee vain 7 ihmistä.

Ajattelin, että "pakotan" vieraat, osan ensimmäistä kertaa, olemaan yhteydessä tulevaan mieheeni plus haluan, että mies hoitaa edes joitain häihin kuuluvia käytännön asioita. Olenpas minä ilkeä :)

Muokattu: , käyttäjä: Skananoja
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Näin jälkiviisaana voin sanoa, että parempi ottaa ilmoittautumiset vastaan itse. Meillä meni ilmoittautumiset vanhemmille, eikä sinänsä ollut mikään ongelma, paitsi että helposti näin sitten tulee juurikin niitä kutsumattomia vieraita. Eivät uskalla sanoa sukulaisille suoraan, vaikka on kuinka yritetty painottaa että ei ylimääräisiä tilanpuutteenkaan vuoksi voida ottaa. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meidän kutsuun tulee minun ja sulhasen puhelinnumerot ja minun sähköposti. Tahdon pitää langat hyppysissäni ja vieraslistan ajantasalla. Sulhasenkin vannotin, että paras sitten olla huolellinen ja muistaa kysyä erityisruokavaliot ja tarkka ihmismäärä ilmoittautujilta.  :grin:

Link to comment
Share on other sites

Minä otan vastaan. Vanhempien nimien laittaminen tuntuisi hassulta, haluan että minä tai mieheni kommunikoimme vieraiden kanssa siinä vaiheessa :)

 

Itse olen parempi organisoija, niin luotan itseeni tässä asiassa enemmän :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Minä ja sulho olemme kutsujia ja itse myös otamme ilmoittautumiset vastaan. Laitamme kutsuun molempien puhelinnumerot sekä yhteisen sähköpostiosoitteemme, johon voi myös ilmoittautua. Samalla voimme kysellä yöpymistarpeet, varmistaa lasten osallistumiset ja kertoa myös seuraavana päivänä järjestettävästä hääbrunssista. Ainoastaan lahjatoiveet menevät äitini kautta, mikä voi tietysti tuntua joistakin vieraista hankalalta, kun pitää moneen paikkaan soitella. Mutta minusta tuntuisi tosi hassulta olla itse lahjalistasta vastuussa, joten onneksi äiti lupasi sen hoitaa. Ja pääasiallinen lahjatoiveemme on joka tapauksessa häämatkatilimme, jonka numero hääinfoon tulee, joten äidilleni "joutuvat" soittelemaan vain he, jotka ehdottomasti haluavat tavaralahjan antaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me otimme miehen kanssa vastaan ilmoittautumiset. Kutsussa oli molempien puhelinnumerot ja minun sähköpostiosoitteeni, koska olen aktiivisempi lukemaan sähköpostia ja muutenkin vastasin enemmän tuon tyyppisistä järjestelyistä. Siinäkin oli ihan tarpeeksi haastetta että sain kahden ihmisen vastaanottamat ilmoittautumiset koordinoitua, saati jos olisi ollut jotain anoppeja vielä mukana. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Jää luultavasti suurimmaksi osaksi minun harteilleni, sillä en ihan täysin luota sulhon pikkutarkkuuteen, eikä minulla ole aikaa yrittää koordinoida useamman hengen saamia ilmoittautumisia. :mellow:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me laitoimme molempien puhelinnumerot ja minun sähköpostiosoitteeni kutsuihin. Jostain syystä ystävät tajusivat ilmoittautua ja noin kolmannes suvustakin, mutta ilmoittautumisajan lopulla kun soittelimme ja viestittelimmme molempien sukulaisia läpi, lähes kaikki vastasivat että "tottakai olen tulossa, luulin sen olevan itsestään selvää!" :D Huvikseenhan me siihen kutsuun laitettiin pyyntö ilmoittautumisesta! Anopin mielestä oli ihan ymmärrettävää, ettei kellekään tule mieleen, että meidän pitäisi saada suhteellisen varma osallistujamäärä ravintolahäihin. Yleensä pidän suurpiirteisyydestä, mutta tämä oli jo vähän outoa! Itse olen aina pitänyt huolen, että ilmoittaudun häihin tai muihin kutsujuhliin niin kuin on pyydetty, ettei ole turhaa epävarmuutta ja vaivaa järjestäjille.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tätä oon pohtinut ja vielä en oo saanu mitään järkevää päätöstä aikasiseks. Haluaisin, että yksi ihminen ottaa ilmoittautumiset vastaan, mutta ilmoittautumisia tulee kolmella kielellä. Valitettavasti kukaan (en edes minä) osaa kaikkia kolmea kieltä. Joten kaiketi ihmisiä tarvii 2. Ehkä meidän äidit? Kutsuja pitäis alkaa värkkäämään, mutta en mä osaa päättää! :blush:

Link to comment
Share on other sites

Orko, voisko ilmoittautumiseen olla jokin valmis pohja tai nettilomake? Kysymykset olisi siis kolmella kielellä ja vastaukset tulisi aina vakiomuodossa, jolloin rankin tehtävä olisi päätellä kolmannella kielellä annetut ruoka-allergiat? :D

Muokattu: , käyttäjä: Nanshe
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 weeks later...

Tarkoitus on laittaa kutsuun sekä itseni että miehen yhteystiedot ilmoittautumisien vastaanottajaksi. Toki suurin osa on jo kutsuttu facebookissa(yksityinen tapahtuma luotu häille), mutta ajattelin oikeatkin kutsukortit laittaa. Ryhmässä sit joku viesti että siellä olevat osallistumiset on katsottu tuleviksi paikalle tai jotain niin ei tartte kaikkien uudestaan ilmoittautua :) kunhan siihen asti päästään.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Olen miettinyt tätä itse melko paljon suhteessa siihen, että kutsut lähetetään noin puolen vuoden päästä, eikä vieraslista ole täysin lyöty lukkoon :D Haluaisin jakaa tehtäviä, jotta itselleni ei tule liikaa tekemistä, mutta toisaalta voin luottaa täysin vain omaan kykyyni kysyä kaikki oikeat kysymykset allergioiden sun muiden suhteen. Kutsuttavia on kuitenkin noin 100, eli en ihan kokonaan haluaisi yksin ottaa kaikkien ilmoittautumisia vastaan. Me sulhasen kanssa olemme kutsujina, joten sen puolesta hyvn looginen vaihtoehto on ottaa ilmoittautumiset meille. Kuitenkin näen mielessäni kauhuskenaarion siitä, että sulhanen on ottanut ilmoittautumisen vastaan, mutta ei muista, oliko se Pertti vai Erkki Mikkosten perheen lapsista, joka ei pääse paikalle, mikä taas vaikuttaa istumajärjestyksen suunnitteluun. Hän ei ole kovin järjestelmällinen siinä mielessä, mutta hän onkin ollut minua parempi toisissa järjestelyasioissa. Vanhempiamme en uskalla myöskään ottaa vastuuhenkilöiksi tässä, koska vieraita voisi olla yhtäkkiä enemmän kuin kutsuttuja. Miksi tämän täytyy olla niin vaikeaa?? :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me nakitimme kutsujen vastaanottamisen äideille. Vähän vähemmän hommaa itsellemme ja äidit saivat tuntea itsensä tarpeellisiksi ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...