Jump to content
Naimisiin.info

Hääparille omat lasit (yhdistetty)


Isa

Recommended Posts

Guest pampulakorva

Juuri tänään ostin meille omat kilistelylasit häihimme :girl_smile: Löysin Pentikiltä upeat, joissa menee ikäänkuin sormukset alareunassa, UPEAT!!! Näin voimme kilistellä jo kirkon edustalla kun vihkitoimitus on ohi ja nautiskella lasillisista hääautossa matkalla juhlapaikalle :girl_wink:

PSSSSttt... tulevaisuudessa juomme AINA hääpäivänä näistä laseista....

Link to comment
Share on other sites

Guest pampulakorva
Mie osuin yhden kultasepänliikkeen loppuunmyyntiin ja siellä oli jo alennetusta hinnasta vielä -50%.. En sitten voinut vastustaa kiusausta, vaan ostin (vihoviimeinen pari) nämä:

9403767.jpg

Näihin ei tule kaiverruksia, mutta jäävät muistoksi hääpäivästämme..

IHANAT :-X ja aivan täydelliset! Aarrelöytöjä tekee kun pitää silmät auki :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Guest pampulakorva
Muakin kiinnostais ostaa jotkut kivat shamppis-lasit, mutta meiidät tuntien ne ovat alta aikayksikön rikki, eli eipä laiteta niihin rahaa :)

Ei muuta kun käymään Etolassa ja ostamassa muoviset :girl_wink: meillä liene sama ongelma jotta särkyy, mutta eikös sirpaleet tietäny onnea tai mitenkä se meni heh...

Link to comment
Share on other sites

Meille ei varmaan tule mitenkään hirveän erikoisialaseja, siis että investoitaisiin niihin hirveästi..ennemmin ajattelin että laitan kuvisopettajaksi opiskelevan kaasoni hommiin..:) Itse kun en ole taiteellinen henkilö yhtään..:D eli olen pyytänyt että hän tekisi nimikirjaimistamme jonkin asteisen sommittelun jonka hän sitten maalaisi johonkin halpoihin kuohuviinilaseihin lasiväreillä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Harrastan lasinkaiverrusta, ja on tullut tehtyä parit morsiuspikaritkin =) Joten yllättäen meille tulee kaiverretut kuoharilasit, nimellä pvm:llä ja jollain kuvalla. Kuva on vielä hakusessa, mutta enköhän jonkun hyvän löydä =) Ajattelin myös kullata laseja (jos en oikeaa kultamaalia löydä, niin sitten lehtikullalla)....

Aikavarmasti tulee tehtyä myös itse kakunkoriste (jos löydän jostain tarpeeksi paksua lasia).... Ja "paikkakorteiksi" jokaiselle vieraalle nimellä kaiverrettu juomalasi =) Kovasti on hommaa, mutta jos aikasin alottaa niin joskos sitä ehtis 1½-vuodessa valmiiksi saada... =)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Meille ei pitänyt tulla mitään omia laseja mutta sitten näin erään hääpäiväkaiman päikyssä ihanat lasit ja aloin itsekin himoitsemaan vastaavia :D Netissä sitten bongasin Annen Lasipuodin sivut ja ihastuin hänen tekemiinsä tuotoksiin. Laitoinkin jo sähköpostia että vieläkö ehtii tekemään meille lasit muttei ainakaan vielä ole tullut vastausta... Kellään kokemusta ko. paikasta?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tässä meidän morsiuspikarit kaiverruksin. Haluttiin jotain modernia ja persoonallista :)

post-25804-1262734311_thumb.jpg

noi on aivan ihanat lasit, misä tollaset sais ja mitä mahtavat maksaa?

Tilasin Ausseista verkkokaupasta nimeltä Pink Frosting. Lasit kaiverruksineen ja maljoineen maksoi n.60€ ja tietysti sieltä pääsi tarttumaan kaikkea muutakin kivaa mitä Suomesta ei saa ;)Tässä linkki laseihin.

Muokattu: , käyttäjä: Kitty*
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...