Hääparille omat lasit (yhdistetty)


Isa

Recommended Posts

Meille tulee erilaiset lasit kuin vieraille, mutta mitään uusia emme osta, vaan käytämme Ranskasta tuomiamme hieman erikoisempia shampanjalaseja. Vieraille on varattu tavalliset Villeroy & Bochin kristallilasit. Välillä haaveilemme molemmat ranskalaisista käsinhiotuista kristallilaseista, jotka on platinoitu, jos budjetti antaa myöten ja aloitamme vielä yhden lasisarjan keräämisen niin hankimme kaksi ensimmäistä lasia käyttöömme hääpäiväksi.

Link to comment
Share on other sites

Mä löysin Lahden Pörssistä shampanjalaseja 2e/kpl, kävin niitä yks päivä lähemmin katsomassa ja ne oli aika rumia. Lasi oli jotenkin likaisen näköistä ja näytti ihankuin niissä olisi ollut jotain säröjä. Jäi ne halvat lasit sitten ostamatta. Kuitenkin haluan jotkut special-lasit meille mutta ihan hirveitä summia en viitsi kahdesta lasista maksaa.

Link to comment
Share on other sites

Kyllä on paljon kauniita laseja! now and foreverillä ne metalliset sydämenpuolikas-lasit on melkolailla minun makuun.  :)

Viimekesänä ostin veljelleni ja hänen vaimolleen lahjaksi shampanjalasit jotka kaiverrutin paikallisessa kultasepänliikkeessä. Melkoisen kallista lystiä oli kaiverrus, mutta tuli parin mieleiset lasit (Iittalasta).

Link to comment
Share on other sites

Mä mietin häitä suunnitellessa että josko hankkisi meille omat lasit, mutta hylkäsin sitten ajatuksen turhana huolenaiheena. Oli kiva yllätys, kun juhlapaikalle saapuessamme meitä odotti tällainen:

162926.jpg

Kuva: Nina Dodd

Ravintolan henkilökunta oli siis automaattisesti laittanut meille tuollaisen kuohuviinilasiparin :-X.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee ihan oikeaa Viron kristallia!  ;D

Emme halua panostaa shampanjalaseihin omaisuutta, joten kotoa löytyy äidin Virosta ostamia laseja. Otamme niistä kaksi ja koristelemme ne vielä jollain silkkinauhalla tms.

Tulee ihan tarpeeksi hienot - mielestäni nuo lasit ovat nimittäin juuri sellainen yksityiskohta, mihin vieraat eivät kovinkaan paljoa kiinnitä huomiota.

Link to comment
Share on other sites

Mieleisensä lasit voi myös koristella itse, kun hankkii askartelukaupasta lasimaalia, sillä voi kiinnittää myös helmiä, paljetteja, ym haluamaansa tilpehööriä. Yksinkertaisen ja yksilöllisen saa myös pelkällä maalilla, ei tarvita kuin malli, vakaa käsi ja yritystä...epäonnistuneen kappaleen voi vielä pestä ja yrittää uudelleen...Tämä ainakin on aika halpa tapa saada hyvinkin yksilölliset lasit

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ihastuin näihin mutta ovat vähän turhan kalliita...

Heart%20Goblet.JPG

Haluaisin niihin nimet ja päivänmäärän kaiverrettuna...tietääkö joku voiko esim. kultasepän liikkeeseen tai Sinooperiin viedä lasit että kaivertavat ne?  ::)

Link to comment
Share on other sites

mahtavat noi attlingit !! meillä oli stokkalta lasit. makso alennuksessakin joku 20 e kappale. mutta on ihanat. attlingit taitaa maksaa "hieman" enemmän  ;)

Joops, "hieman" enemmän päälle 100€ 2 kpl... Silti haluaisin ihan mielettömästi juuri nuo lasit  :-X  Timattiversiot (oikeita timantteja siis jalustan rinkulassa) on sitten tooooodella paljon kalliimmat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...