Nasu

Tuleeko teille häälahjalista vai ei?

242 viestiä aiheessa

Meille ei tule lahjalistaa, eikä tilinumeroa.

Yhdessä ollaan asuttu jo monta vuotta, joten kaikki tarpeellinen on, ja kun lahjalistaa on kyselty, olemme sanoneet suoraan,että jos joku haluaa muistaa jollain, se on ok, ja jos ei halua muistaa millään, se on ok, siitä ei mitään tule jälkeenpäin kuulemaan.

Tärkeintä meille on saada rakkaimmat ihmiset lähelle todistamaan rakkautemme juhlaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee lahjalista. Ei mihinkään liikkeeseen vaan se on molempien äideillä kun he ottavat "ilmottautumisia" vastaan. Siihen on kertynyt jonkun verran kaikennäköstä. Uutta kahvi- ja ruoka-asiastoa ollaan suunniteltu joten toivoisimme sitä saavamme. Kattiloita, paistinpannu ja wokkipannu. Sit uusi parivuoteen peitto ja siihen lakanat. Myös iittalan kartiolaseja lisää sekä ultimathulen olut ja viinilaseja.

Mutta saavat vieraat käyttää myös omaa mielikuvitustaan. Tämä lista on vaan suuntaa antava..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me pyydetään rahaa matkaan, jos joku haluaa. Mitään tavaraa ei tarvita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

:-X Lahjalista tulee!  :-X

Meille tulee lahjalista. Kaikki minut tuntevat ja varsinkin minut vähemmän tuntevat sulhoni sukulaiset, tietävät morsiamen tarkan maun. Olemme asuneet vuosia yhdessä ja käyneet töissä yli 10 vuotta. Olen kerännyt täydelliset juhla-astiastot kristallilaseineen ja pöytähopeineen.

Laitamme listamme (kiitos tämän sivun lukijoitten) mtv3:n lahjalistaan. Aijomme laittaa ihan tavallisia arki juttuja kuten aterimia arkikäyttöön, musiikkia, pyyhkeitä, pienkodinkonetta yms. Vieraita on vähän joten lahjalistamme tulee olemaan pieni ja toiveet edullisia. Olemme aina olleet sulhoni kanssa sitä mieltä, että ostamme itse ne kalliimmat tavarat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee Stockalle häälahjalista. Tarkoitus olisi käydä lista tekemässä ennen kuin kutsut lähetetään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kutsun mukana...ko? Ehdottomasti ei!

En pidä lahjalistoista...... mutta ei siitä sen enempää, ettei tule turhaa kiistaa.

Todennäköisesti suurin osa vieraista kuitenkin kyselee vinkkejä, joten niille joille ilmoittautumiset tehdään (äitini ja kaaso) tulee suuntaa antava lista, josta ei erikseen mainita, mutta siitä voi saada osviittaa jos joku kysyy.

Mitä siltä "listalta" sitten löytyy??

Keräämämme astiasarjan puuttuvia osia

Keräämämme aterinsarjan puuttuvia osia

Lasisarja, jonka haluaisimme

Vuodevaatteita

kippoo, kuppii, kattilaa.... ei olla vielä mietitty

Ja jos joku ei jaksa kauppaan lähteä, niin

häämatkakassamme tarvitsee täydennystä (en vielä ole varma haluanko tätä mainittavaksi, mielestäni rahan kerjäämistä)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä olisi lahjalista Kodin ykkösessä ja toimi tosi kivasti. Anttiloissa oli hyvät valikoimat just niitä tavaroita mitä me tarvittiinkin ja sieltä voi tosissaan valita vaikkapa sen tietyn värisen ja kokoisen maton! Muutama samanlainen tavara tuli listasta huolimatta, mutta ne sai suoraan vaihtaa kodin ykkösessä toiseen tavaraan!

Toivottujen lahjojen lisäksi saatiin aika paljon rahaa ja sit muitakin lahjoja, mielestäni ihan kivoja nekin.

Omalta kohdaltani olen vieraana ollessani ostanut aina jotain lahjalistalta, koska se helpottaa lahjan hankkimista ja lahja on varmasti mieleinen! Toki hyvälle ystävälle tai muuten tutulle ihmiselle on helpompi ostaa persoonallisempikin lahja...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuli, Hackmannin myymälään ja Pentikille, jotka molemmat löytyvät ympäri Suomea ja tiettävästi Ruotsistakin, josta osa vieraista tulee. Ollaan oltu yhdessä jo 5 vuotta ja tavaraa on, ettei sitten vaan tulisi niitä erilaisia kippoja ja kuppeja nurkkiin. ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille ei tule lahjalistaa. Jos joku nyt on sattunutkin kysymään lahjatoiveitamme, olemme jotain suuntaa antaneet. Yhdessä ollaan asuttu jo muutama vuosi, joten kaikki tarpeellinen on jo hankittu. Sitäpaitsi tärkeintä on, että kaikki vieraat saapuvat viettämään juhlaa meidän kanssa, lahjat ovat sivuseikka. Näin meillä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä sama juttu, huusholli tavaraa täynnä, vaikka ei olekaan mitään merkki- ja laatutavaraa välttämättä. Jos vieraat haluavat jotain antaa, niin sitten toivomme avustusta häämatkakassaan tai jotain käytettyä, esimerkiksi vanhoja puuesineitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös yks talous, jossa tavaraa riittää ja tämän lisäksi morsiolla on vielä melko tarkka maku, joten meille tulee lahjalista. Tosin kutsun liitteeseen tulee myös häämatkaa varten tilinumero :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Teimme lahjalistan vaikkakin omistamme jo vaikka mitä  ;) anopin ja oman äitini kehotuksesta laitoimme listalle unelmiemme astiaston ja joitain käyttökelpoisia laatu tavaroita joita emme vielä ole itsellemme raaskineet ostaa. Onhan se ihanaa jos saa häälahjaksi hienon astiaston ja aterimet. Päädyimme listan tekemiseen sillä osa vieraista sanoi haluavansa ostaa jonkin "pysyvän muiston" eikä antaa pelkästään rahaa mitä toivoimme häämatkaa varten. Niinpä lahjalista palvelee kaikkia, saamme sitä mitä haluamme ja joku voi todellakin ostaa lahjaksi jotain "pysyvää" mutta samalla myös meille mieluista.  ;) Katsotaan nyt kuinka hyvin toiveemme toteutuvat. Sokoksella oli vielä se hyvä puoli että mikäli saamme paljon esim. kahvikuppeja mutta emme toiveittemme mukaisesti esim. lautasia voimme vaihtaa osan kupeista lautasiksi.... :) mutta katsotaan nyt kuinka käy.... kaikki lahjathan ovat tervetulleita.  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ensisijaisesti haluaisimme, että vieraat muistaisivat meitä, laittamansa kortensa kekoon häämatkarahastoomme (kutsussa hienomuotoinen runo), jotta pääsisimme johonkin matkalle. Yhdessä ollaan asuttu jo monta vuotta (ja perhekin jo perustettu ;), joten tavaraa kyllä löytyy yhtä sun toista. Minä haaveilen jostain ihanista astioista, joten sellaisia aion pyytää jos joku vielä kyselee... Jonkinnäköinen lahjalista tulee siis meilläkin olemaan 'takataskussa', siltä varalta että joku sitä kaipailee.

Miten muuten käytännössä hoidatte lahjalistan. Eli annattekö koko listan kaikille vieraille, vaiko vain muutaman listalta jotta vältyttäisiin siltä ettei tule 5 mehulinkoa (yksillä tutuilla kävi näin!!) jne.?? Kova homma sit lähteä vaihtamaan häiden jälkeen...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä mekin aateltiin jonkinnäkönen lista väsätä, koska "roinaa" on jo riittämiin nurkissa pyörimässä... ollaanhan sitä jo vuos yhdessä asuttu...  ;)

mutta kyllä meillekin varmaan tulee ensisijaiseksi toivomukseksi toi häämatkarahaston kartuttaminen...  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu, meille tulee lahjalista.

En halua saada häälahjaksi kahtakymmentä erilaista koriste-esinettä, mitkä ei sovi meidän tyyliin eikä täysinäiseen kirjahyllyyn!

Sitte pitäis muistaa hakea möltit kellerista, jos joku sukulainen tulee kylään! Ei kiitos.

Ihan kivahan on saada jotain yllärinäkin.

Me nyt vaan satutaan jo keräämään Pentikin omena sarjaa ja pelkää sen tekemisen pian loppuvan. Yksin en pysty keräämään puuttuvia osia muutamassa vuodessa.

Toivottavasti häävieraat auttavat. ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voisiko joku ystävällinen tosiaan kertoa, miten lahjalista käytännössä toteutetaan? Joku jo kysyikin, että entäs jos useampi vieras valitsee listalta saman tavaran. Tuleeko siis nettiin jokin lista (kai myös lista on liikkeessä saatavilla niille, joilla ei nettimahdollisuuta)? Ja poistaako ko. liike automaattisesti listalta jo ostetun tavaran, vai miten voi välttää nää päällekkäisyydet?

Kertokaa kaikki mahdollinen lahjalistasta, kiitos!

Lauren

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tuli lahjalista nettiin, www.mtv3.fi/lahjalista. Hyvin on toiminut, vaikka aluksi huolehdimme, osaavatko kaikki vieraat käyttää. Parille vanhemmalle sukulaiselle lisäsimme käsin kutsun mukana menneeseen infopaperiin (jossa siis lahjalistastakin mainittiin) maininnan, että jos listaa ei pääse nettiin katsomaan, voi soittaa isälleni, joka sitten katsoo heidän puolestaan, mitä listalla on.

Listalla on kaikenlaista sekalaista sälää, en jaksa alkaa luetella. Enimmäkseen astioita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillekin tulee ilmeisesti jonkunlainen lahjalista, Sokokselle tai Stockamannille. Toiveena olis saada tietyntyylinen juhla-astiasto, aterimet ja viinilaseja.

Ja tärkeimpänä tietysti yhdistettävät makuupussit ;), kun vaeltamisesta ja retkeilystä tykätään.  Häätiliä tuskin avataan, jos joku haluaa välttämättä antaa rahaa niin onhan sitä shekit keksitty..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näillä näkymin ilmoitamme, missä liikkeessä meillä on toivelista. Lisäksi bestman ja ehkä kaasokin saavat listan toiveista, joten heiltäkin vieraat voivat halutessaan toiveita kysellä. Vielä ei oikein ole tietoa siitä, mitä listoille tulisi...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ole lahjalistaa. Emme oikein keksineet sellaiseen mitään laitettavaa, eikä muutenkaan ajatus lahjalistasta tuntunut hyvältä.

Ainakaan kutsuissa ei ole mukava mainita lahjoista.

Jotkut ovat lahjalistasta kyselleet ilmoittautuessaan häihin. Nyt vieraat saavat siis käyttää mielikuvitustaan lahjojen kanssa.

Arvostan jokaista lahjaa sellaisenaan muistamisena, olivat lahjat sitten mitä tahansa. Ne kertovat antajastaan.

:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aluksi olimme molemmat rahalahjatoiveita sekä lahjalistoja vastaan, mutta kun kesällä eräissä häissä katselimme lahjapöytää omat häät mielessämme niin pyörsimme ajatuksemme; niin monenlaista lahjaa näytti tulevan... Olen hyvin tarkka sisustuksestamme enkä tahdo toisiinsa sopimattomia pussilakanoita tai astioita  :o

Nytpä äidit saavat ilmottautumisia vastaanottaessaan kertoa rahalahjatoiveestamme sukulaisille. Ystäville perustetaan lahjalista Stockkalle, koska heiltä en rahaa "suoraan" tahtoisi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä meille tulee suuntaa antava lahjalista, mutta jokainen vieras saa ostaa mitä haluaa, jos lahjalistasta ei mieleistä ostettavaa löydy.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tulee semmoinen "epävirallinen" lista... Siis lista, jota ei todellakaan odoteta noudatettavan orjallisesti, mutta kun joka tapauksessa aina joku semmoista kysyy, niin listattiin sellaisia tavaroita sun muuta, mitä vailla ollaan ja mille olis käyttöä. Lista annettiin äitikkäliinille, joka myös ottaa ilmoittautumisia vastaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Totta mooses tulee! ja myös se tilinro.

Yleensä ihmisillä kun on tapana muistaa hääparia, niin en halua että kaapit täyttyy turhasta rojusta. Tarkkamakuinen esteetikko kun oon. Mutta jos joku haluaa olla ostamatta tai tuoda listan ulkopuolelta, ok. Turha tässä asiassa on liian vaatimattomaksi heittäytyä. Lahjoja odotellessa... ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään