Sanjis

Tunnetko kaikki vieraasi?

465 viestiä aiheessa

Vieraslista aiheuttaa varmaan suurimmalle osalle enemmän tai vähemmän päänvaivaa hääjärjestelyissä...  ::)  

Kysyisinkin nyt ihan mielenkiinnosta, että

Oletko nähnyt kaikki juhliisi tulevat/juhlissa olleet vieraat vähintään kerran?

Tai vielä pahempi: Oliko juhlissanne vieraita, joita et ollut nähnyt koskaan?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oman sukuni kutsuttuja olen varmaan melkein kaikkia nähnyt enemmän ja vähemmän. Sulhon puolelta olen tavannut vain murto-osan...Mutta ei kai tuo haitanne mittään...Kiva vaan, kun pitäis varmaan käydä jutskailemas vieraille, ni käy ny, jos et oo ees nähny. Mut stressiä en suostu siitä ottamaan. Tulkoon minun luokseni.  8-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Omalta puolelta tietysti tunnen kaikki ja olen heidät useastikin tavannut, mutta sulhon puolelta en

tunne juurikaan ketään. Ollaan häihin mennessä oltu yhdessä vasta 1,5 vuotta, eli ei olla ehditty kaikkia

nähdä. Kaikki kyllä ovat minusta tietoisia ja minä olen heistä kuullut, mutta vierailulla ei ole ehditty käymään.

Varmaankin tuossa kesällä yritetään muutamien luona käydä vielä ennen juhlia....

Eli vastauksena kysymykseen, juhlissa on ihmisiä joita en ole koskaan aiemmin nähnyt.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu, sulhon puolelta on muutama joita en ole koskaan nähnyt, kaksi itseasiassa joista en ole kuullut puhuttavankaan. Molemmilla on niin pienet suvut että väkisinkin tunnetaan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan molempien sukulaiset kierretty moneen kertaan läpi ennen häitä, mutta miehen kaverit ja heidän tyttöystävänsä ovat kuin muukalaisia minulle.  :-/ Suurimman osan heistä tapasin kihlajaisissa. Kolmen miehen tyttöystävät/ avovaimot on jäänyt kokonaan näkemättä. Mutta onhan tässä vielä aikaa ennenkun alttarille kävellään, joten jos näihin vieraisiin ehtisi tutustua ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli molemmilla yksi pariskunta toisen puolelta jota ei oltu tavattu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli ajatuksena että kutsutaan ihmiset joiden kanssa olemme olleet seurusteluaikana tekemisissä eli ajatuksella että molemmat tuntisivat kaikki. Sulho ei ollut yhtä pariskuntaa nähnyt ennen, mutta muuten kaikki olivat tuttuja. Seurustelua kuitenkin kestänyt jo 6,5 vuotta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oman puolen vieraat on kaikki tavattuja, toiset lapsuudesta asti ja toiset taas esimerkiksi opiskelun myötä tavattuja. Mutta mutta..

Miehen puolelta on tulossa väkeä, jota en ole tavannut (ja epäilen että tuskin tapaan ennen häitä) ja parhaassa tai pahimmassa tapauksessa myös vieraita, joita sulhonikaan ei ole tavannut. Anopilla kun on hieman eri käsitys siitä keitä olemme kutsumassa. Onneksi tässä on vielä aikaa yrittää kutistaa tuota vierasjoukkoa (jota en tunne.. :-/).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on muutamia, joita minä en ole tavannut....

Mutta sulholle kaikki on tuttuja, oma sukuni on niin tiiviisti yhteyksissä, että on nähty moneen kertaan. :)

En ota siitä paineita, etten ole tavannut kaikkia...kyllä siinä illan mittaan ehtii jutella ja varmasti kyseiset henkilöt tulevat itse juttelemaan...ja kättelyvaiheessa ainakin tulee sana vaihdettua! ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minun sukulaisissani on yksi perhe, jota mies ei ole tavannut. Minä taas en ole tavannut juuri ketään miehen sukulaisia, vanhemmat muutaman kerran ja sisaret kerran. Olemme olleet yhdessä 1,5 vuotta eikä mies ole juurikaan tekemisissä sukunsa kanssa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllähän niitä on sulhon puolelta muutama henkilö joita en ole ikinä nähnytkään... Mutta eipä tuo minua haitanne, pääasia että edes toinen meistä tuntee vieraan  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhtä ystävääni (asunut ulkomailla jo useamman vuoden) ja yhden ystäväni puolisoa mieheni ei ole koskaan tavannut.  Serkkuni uutta tyttöystävää en ole minäkään nähnyt, mutta hiukan epäilen, ettei serkkupoika uskalla tuoda häntä näytille häihin… (Toivon tietysti, että hän näin tekisi…) ;)

Lisäksi mieheni puolelta kutsutaan kolme sukulaista, joita hän ei ole itsekään vielä koskaan tavannut. Näistä vanhin taitaa olla nyt kaksivuotias. Näiden lapsukaisten vanhemmat olen siis minäkin tavannut, mutta nyt ei olla vuoteen/pariin nähty. Tosi kiva nähdä viimein heidän jälkikasvuaankin! :)

Kaikki muut noin sadasta vieraastamme tunnemme molemmat. Suurimman osan toistemme sukulaisista tunnemme hyvin (onhan tässä ollut viitisen vuotta aikaa tutustua), mutta toisia tietysti tapaa harvemmin kuin toisia…

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei vielä vieraslistaa olla lyöty lukkoon, mutta näilä näkymin kyllä kaikki on tuttuja, mutta ollaankin hääpäivänä oltu yhdessä 8 vuotta että on tähän jokuset sukujuhlat mahtuneet... :)  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee pienet haat, vain n.30 vierasta ja juuri sen takia etta siella olisi sellaiset ihmiset jotka oikeasti 'valittaa' siita juhlitaanko koko haita vai ei, ollaan oltu nimittain parissa haissa joissa juhlapari ei tuntenut kaikkia saatikka sitten etta olisivat heidan kanssaan ehtineet puhumaan...  

Kieltamatta meillekin pari ihmista mahtuu joita toinen ei ole tavannut,esim. Ukon tati joka asuu ulkomailla ja jonka tapaaminen jai sen takia etta han sairastui pahasti. Hanen kolmen tyttarensa kanssa olen kylla hyva tuttu. Myos eras vanhin kaverini on ehtinyt vaihtaa siippansa sen jalkeen kun Ukkoni hanet tapasi (asutaan eri paikkakunnilla) joten Ukko ei ole tavannut uutta siippaa. Mutta pari paivaa ennen haita on luvassa 'naistenjuhlat' ja 'miestenjuhlat' (erikoisesta haapaikasta johtuen kaikki saapuvat ainakin pari paivaa aikaisemmin, mika tietty karsii sielta ne oudommat ihmiset heti kattelyssa!) ja menna esim illalliselle, jossa kaikki voivat sitten tutustella vahan jo etukateen etta itse juhlat sujuvat sitten mallikkaasti.

Toisaalta me ollaan kylla oltu yhdessakin jo yli viisi vuotta joten ystavapiiri yms on aikalailla yhteinen, ja kuten ansaliinillakin muutamat sukujuhlat ollaan ehditty jo kiertaa... Eri asia tietty jos suhde on vahan tuoreempi ja valimatkaa perheeseen tai ystaviin on enemman, silloin oltais varmaan kutsuttu vaikka toinen ei olisi tavannutkaan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

en voi sanoa tuntevani kaikkia kutsuvieraita, mutta tiedän.

Tunnen kuitenkin suurimman osan heistä.

Kaikkia en ole nähnyt vielä, ja tiedän valmiiksi jo etten tule

näkemään heitä häissämme, vaikka kutsu heille lähteekin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häihin ei tule kuin kaksi ihmistä joita en ole koskaan nähnyt (appiukon serkku vaimoineen) jos nyt sitten tuleekaan... Muuten kaikki olen nähnyt useamman kerran, sulhollani on sitten kyllä mun puolen suvusta paljon sellaisia joita ei ole koskaan nähny  :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häihin tulee molemmilta vain vanhemmat ja sisarukset ja loput on kavereita, ja koska pitkän yhdessä olon jälkeen kaveritkin alkaa olla yhteisiä niin tunnen kaikki.

Molemmilla on iso suku, mutta päädyttiin että kutsutaan vain ne kaikkein läheisimmät ihmiset meidän häihin, joita tulee olemaan reilu kolmisenkymmentä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sulhon puolelta tulee muutama tuntematon ja oman serkun avecia en voi sanoa tutuksi, tosin ollaan nähty pari kertaa.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En läheskään kaikkia tunne. Esimerkiksi mieheni enoja(paitsi kaksi olen nähnyt vilaukselta ja niitä enoja on 5) en ole koskaan ennen nähnyt vaikka asutaankin samalla paikkakunnalla ja täällä olen jo asunut yli vuoden. Omalta puolelta en edes kutsu kaikkia serkkuja, kun en ole ollut tekemisissä heidän kanssaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tulee vieraita joita en ole koskaan nähnyt. Ja paljon: olen sulhon sukulaisista tavannut perheen lisäksi vain isovanhemmat jo kun koko suku on kutsuttava (tietysti morsianta katsomaan  ;) ) niin tulee olemaan paljon vierasta väkeä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on pienet häät ja valtaosa vieraista on yhteisiä ystäviä. Ainoat ihmiset, jotka olen muistaakseni tavannut vain kerran, on sulhon kummit. Eli täysin outoja ihmisiä ei tule ollenkaan ja se juuri oli tarkoituskin  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juhliin tulee sulhon puolelta sisaruksia jotka asuu toisella puolella suomea joita en ole tavannut.  Tai no ei ole vielä varmaa että tulevatko he mutta jos tulevat niin silloin tulee 2 ihmistä keitä en tunne, muut tunnen :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sulhon puolelta tulee ehkä pari ihmistä, joita en ole ennen nähnyt. Nyt on ainakin hyvä syy tavata ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meinasin ensteks vastata, että TUNNEN, mutta enpä tunnekaan  ::) Pienehköt häät tulossa ja vain lähimmät kutsutaan, mutta huomasinpas juuri, että listalle on pujahtanut ainakin kaksi vierasta, joita en ole koskaan tavannut: serkkuni tuore tyttöystävä ja sitten sulhasen puolelta myös yksi tyttöystävä. Ja jos pappi puolisoineen tulee, niin sitä puolisoa en todennäköisesti ole aiemmin nähnyt. Kerkiää kyllä tilanne muuttumaan kumpaankin suuntaan, ehdin mahdollisesti tavata noita potentiaalisia tuntemattomia ja toisaalta vieraslistallamme on muutama sinkkuihminen, jotka saattavat hyvinkin pariutua...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sulhon puolelta on kutsuttu 1, ketä en ole nähnyt koskaan ja omalta puolelta 1 (erään pariskunnan lapsi). Sitten onkin muutamia, keitä olen nähnyt vain kerran.

Sulholla on taas vastaavasti 4 minun puolelta, keitä hän ei ole nähnyt.

Suurin osa siis on ihmisiä, ketkä tunnemme. Itse olisin halunnut jättää kutsumatta kokonaan nuo, keitä emme tunne/ole nähneet, mutta pienellä painostuksella suostuin kutsumaan heidät. (anoppihan on luvannut maksaa ruokailut, joten ei hetkauta meidän budjettia..)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään