Jump to content
Naimisiin.info

Tunnetko kaikki vieraasi?


Sanjis

Recommended Posts

  • Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jos meidän häät vietettäisiin sulhon suvun tyyliin, tulisi vieraita pilvin pimein ja koska en ole hirveästi sulhon puolen sukusuhlissa  (parit häät jättänyt väliin "työkiireisiin" tms tekosyyhyn vedoten), niin paikalla olisi paljon ihmisiä, joita en ainakaan muistaisi koskaan nähneenikään. Aika suuren osan olen kyllä tavannut ainakin kerran tai pari, muttakun sulholla on kymmenittäin setiä jatätej' ja serkkuja sitten jo ziljoona, niin ei niitä millään voi kaikkia muistaa  ;D

Onneksi sain pitää pääni asiassa ja vihki-illalliselle tulee vain molempien lähin perhe (vanhemmat, sisarukset kumppaneineen ja lapsineen) eli tunnen kaikki. On toki pieni mahdollisuus, että anoppi haluaa jäkikäteen järkätä jotain sulhon puolen suvulle (=maksimissaan kakkukahvitilaisuus anoppilassa), niin siellä voi olla sellaisiakin henkilöitä, joita en ole koskaan edes tavannut (mutta sitten se ei haittaa, kun kyse on tavallaan sulhon sukujuhlista, eikä meidän HÄISTÄ). Mahdollisiin kaveribileisiin tuleekin sitten vain molemmille tärkeitä ihmisiä ja luonnollisesti kaikki on tuttuja!

Link to comment
Share on other sites

Oman puolen vieraat tunnen kyllä kaikki ja olen useampaan kertaan tavannutkin, mutta sulhasen puolelta tulee hänen kollegoitaan ja heidän vaimojaan, joita kaikkia en ole nähnyt, enkä varmaan näekään ennen häitä. Sulhanen taas ei tunne kaikkia minun sukulaisia, ei olla kovin paljoa yhdessä noita minun puolen ihmisiä sukuloitu. Meillä on niin, että minun puolelta tulee enemmän sukulaisia ja sulhasella taas painottuu tuo ystävät / kaverit osasto. Johtuu täysin erilaisista tavoista olla yhteydessä sukuihin. Minua ei asia haittaa, häät ovat hyvä hetki myös tavata niitä toiselle tärkeitä ihmisiä, jos ei aikaisemmin ole ehditty.

Jos siinä nyt sitten ehtii kovin hyvin seurustelemaan...?

Link to comment
Share on other sites

Meidän peijaisbileisiin ei tule yhtään sukulaisia, pelkkiä kavereita vaan, joten mitään pikkuserkkukuvioita ei tarvitse keskenämme selvitellä. Kummallakin on pari kauempana asuvaa kaveria, joita toinen ei ole tavannut. Tietenkin on myös mahdollista, että joku tuo mukanaan jonkun tuikituntemattoman avecin. Kohtahan tuo nähdään  :D

Link to comment
Share on other sites

Meille vieraita on tulossa n. 113 lapsineen kaikkineen. Itse en ole koskaan tavannut vieraista neljää. Näistä kolme on sulhon puolelta, (hänen enonsa, serkunsa lapsi, kaverinsa lapsi) ja yksi serkkuni tyttöystävä.

Sulholla onkin vähän enempi näitä ketä ei ole ikuna tavannut, noin 20 hlöä ja yhtä lukuunottamatta (samainen kaverinsa lapsi) kaikki mun sukulaisia..

Ja tunteminen onkin sitten asia ihan erikseen...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Näillä näkymin ei tule tuntemattomia vieraita, sillä mieheni ei ole perheineen hirveesti tekemisissä sukulaistensa kanssa.. Ilmeisesti asuvat kaukana tai jotain.. Elikkäs minun puolelta tulee suunnilleen 2/3 osaa vieraista.. Tosin mieheni on hyvä kaveri serkkujeni ja heidän miestensä kanssa.. Kaksi miespuolista serkkua, ei tyttöystäviä ainakaan tiedosta.... Äidin suvun puolelta ei ole tulossa kuin mummoni ja äidin sisko.. Eli eipä kovin isosti, en nimittäin tunne ketään, eikä äiti tai mummokaan taida olla hirveästi heidän kanssaan tekemisissä.. Tietysti harmittaa, kun ei ole tutustunut eikä edes tiedä äidin puolelta sukulaisia..

Link to comment
Share on other sites

Meidän häihin tulee noin 50 vierasta, ja kaikki tunnetaan tai ollaan tavattu aiemmin. Tai no okei, miehen työkavereiden vaimoja en kaikkia ole tavannut, mutta nämä varsinaiset kutsutut eli työkaverit olen - muutama hiukan vieraampi avec ei haittaa.

Muutenkin kutsuimme periaatteella " jos ei olla vuoteen tavattu niin ei kutsuta".

Link to comment
Share on other sites

En tunne kaikkia kutsuttuja.  :-/ Lähes kaikki tunnen kyllä oikein hyvin, mutta pari sellasta sulhon kaukana asuvaa serkkua on kutsuttu, joita en oo nähny. Olin aluks sitä mieltä, että jos näin monen vuoden aikana en heihin oo tutustunu, niin ovatko he sitten niin läheisiä, että pitää häihin kutsua... Mutta koska sulho tahtoi heidät pyytää, niin sovittiin sit niin. Nytpä tulee viimeisetkin sulkin sukulaiset tutuksi sitten! ;)(...siis jos tulevat häihin, mitä kyllä vähän epäilen hiljaa mielessäni...)

Link to comment
Share on other sites

Mä en kutsu häihin esim. työkavereiden puolisoita, koska en ole heitä koskaan nähnyt. Miksi haluaisin häihini ventovieraita? Työkaverit voivat kuitenkin keskenään pitää toisilleen seuraa, joten eivät tunne oloaan yksinäisiksi.

Aika raaka peli, mutta tila on rajallinen.

Sulhanen tekee työkavereidensa aveceista omat päätökset.

Muut vieraat tunnetaan molemmat.

Link to comment
Share on other sites

Häihimme on n. 3½kk aikaa, enkä todellakaan ole nähnyt koskaan edes puolta häävieraista! Tai siis heistä, ketä aiomme kutsua. Mieheni on tavannut koko minun sukuni useampaankin kertaan, mutta minä en ole tavannut käytännössä kuin pari henkilöä mieheni suvun puolelta, ja silti heidät piru vieköön pitää miehen mieliksi kutsua! Vaikkei hän itsekään ole ollut juurikaan tekemisissä heidän kanssaan... Arvatkaa vain ottaako pattiin tällainen  >:(

Luulisi sitä yleensä hääparin tuntevan kutsutut, mutta miehen suku on sellainen ettei liikaa olla tekemisissä toisten kanssa. Toivottavasti eivät tule ollenkaan...  :-[ (ups, noin ei varmaankaan saisi sanoa)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...