Tunnetko kaikki vieraasi?


Sanjis

Recommended Posts

Mies on nähnyt mun kummit pikaisesti perhejuhlien yhteydessä, mutta ei kyllä varmaan tunnistaisi heitä, vaikka tulisivat nimellä esittelemään itsensä. Mutta tottakai kutsutaan heidät silti. Samoin miehellä on muutama sellainen serkku, kenen kanssa en ole ollut missään tekemisissä, olen kyllä nähnyt pikaisesti, mutta en ole koskaan puhunut heille mitään. Kutsutaan silti.

Sitten on vielä muutama mun kaveri, joiden kanssa mies ei ole ollut tekemisissä. Tietää heidät kyllä kasvoilta ja tuntee heitä tietysti mun puheiden perusteella, mutta ei ole itse koskaan puhunut heille tms. Olosuhteiden pakosta ja osittain ihan puhtaasti sattumien takia on käynyt niin, etteivät he ole koskaan olleet oikeastaan tekemisissä keskenään, mutta enhän mä nyt kavereita siksi jätä kutsumatta.

Ainiin, serkun vielä mahassa oleva vauva nähdään molemmat varmaan ekaa kertaa vasta häissä :wub:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mieheni kummitädin aviomiestä en ole nähnyt kertaakaan ja kummitädinkin vain kerran. Mieheni äiti halusi, että kummivanhemmat kutsutaan. Yksi mieheni kaverin vaimo oli myös sellainen, jota en ollut tavannut. Kaikki kutsutut oli meidän parhaimpia kavereita/ystäviä. Sukulaisia kutsutuista ei ollut kuin vanhemmat ja sisarukset.

Link to comment
Share on other sites

Miehen suvusta olen tavannut noin puolet ja puolta en (eikä sulhokaan ole tavannut varmaan 10 vuoteen). Ja toista sulhon kummia en ole tavannut (enkä tämän vaimoa). Muuten tunnen kyllä tai olen ainakin tavannut.. Mies taas kyllä tuntee kaikki mun sukulaiset (vaikka niitä on noin 4 kertaa enemmän kun hänen sukulaisiaan)..

Link to comment
Share on other sites

Me kutsuttiin ihmiset, joiden kanssa ollaan oikeasti tekemisissä, mutta en kuitenkaan varsinaisesti tunne kaikkia miehen ystäviä. He eivät siis ole mun ystäviä, meillä ei oo yhteistä kaveripiiriä pahemmin. Suurimman osan olin tavannut kuitenkin vähintään kerran.

Omista sukulaisistani kutsuin vain ne, jotka tunnen hyvin ja samoin teki mies. Eli sama juttu heidän kohdallaan, mies tosin tuntee mun sukulaiset paremmin ku minä hänen, koska mun sukulaisista suurin osa asuu samassa kaupungissa kuin me. Miehen sukulaisia mä olin tavannut vähemmän, mutta koin heidät kuitenkin läheisiksi.

Ei siis ollut yhtään vierasta, joka olis ollut täysin tuntematon.

Link to comment
Share on other sites

Tunnen kaikki.

Mies ei välttämättä tunne kaikkia mun puolen sukulaisia, lähinnä siis äitin puolelta, vaikka onkin YO- ja valmistujaisjuhlissani heidät nähnyt mutta eihän sitä voi muistaa kaikkia. Kaikkien haluan kuitenkin olevan paikalla, joten aion tulevana kesänä tutustuttaa mieheni äitin puolen sukulaisiin(äitin sisaruksiin). Onhan tuo jo aikakin!

Link to comment
Share on other sites

En valitettavasti ole nähnyt kaikkia vieraita. Eikä ole sulhokaan. Sulhon yhtä serkkua en ole nähnyt, sillä asuvat kaukana eivätkä paljon ole tekemisissä. Kuitenkin kutsumme muut serkut, jotka ovat meille tärkeitä, joten mielestäni olisi epäkohteliasta jättää paria kutsumatta.

Sulho ei ole tainnut nähdä kaikkia serkkujeni lapsia, mutta suurimman osan joo. Paria ystävääni sulho ei ole myöskään nähnyt, koska asuvat eri paikkakunnalla. Ai niin, ja yhtä tuttavaperhettämme sulho ei ole tavannut, koska hekin asuvat kaukana.

Avecit todennäköisesti ovat kaikki tuttuja, ainakin jommalle kummalle.

Link to comment
Share on other sites

Muutamaa sulhon sukulaista en ole tavannut ja joidenkin sulhon kavereiden (jotka asuvat toisella puolella suomea) puolisot ja lapset on kanssa vieraita. Mutta tarkoituksena ois,että yhtään ihan uutta tuttavuutta ei häissä meille tulis, eli avec linjalla pysytään siinä, että edes jompi kumpi meistä ois aiemmin jo tavannu... en vaan jotenkin oikein haluais kutsua häihimme joitain molemmille vieraita ihmisiä kavereiden/sukulaisten avecina...

Link to comment
Share on other sites

Itse en ole sulhon puolen kutsuttavista tavannut kaikkia. Esim. joitain setiä tai serkkuja lapsineen en ole nähnyt, samoin työkavereiden tyttöystäviä en ole tavannut. Omalta puoleltani en ole nähnyt erään serkkuni poikaystävää, mutta en edes tiedä ovatko ko. henkilöt tulossa häihimme. Mies on nähnyt melkein kaikki mun sukulaiset ja kaverit paria setää, tätiä tai serkkua lukuunottamatta.

Link to comment
Share on other sites

Kutsuja ei ole vielä edes aloittettu tekemään mutta alustavan vieraslistan olemme tehneet ja molemmat olemme kaikki tavanneet, tuntemisesta ei voi puhua puolison sukulaisten kohdalla jos jossain sukujuhlissa on nähty. Tai nytpä tuli mieleen että yks sulkin kaverin avec on minulle tuntematon, onhan tässä kyllä vielä silti aikaa et saatetaan ehtiä hänenkin kanssa tavata.

Link to comment
Share on other sites

En tunne ja on useita, joita en ole koskaan tavannut. Miehen suvusta suurin osa on sellaisia, joita en ole koskaan tavannut, kun eivät ole läheisiä miehelle. Meidän suvusta mies taas on tavannut lähes kaikki, koska itse olen sukulaisteni kanssa paljon tekemisissä. Molempien suvut kuitenkin kutsutaan. Kavereista kaikki on kyllä molemmin puolin tavattu ja toisiin vähän paremminkin tutustuttu.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on pienikokoiset häät, max. 40 henkeä, ja kaikki olen nähnyt ainakin kerran, ja suurimman osan tunnenkin. Häihin on tosin vielä puoltoista vuotta aikaa, että on mahdotonta sanoa vielä mitä tuolla avec-rintamalla tapahtuu. Mutta alunperinkin periaatteena oli että kutsumme vain meille läheiset ihmiset, ja ne joihin pidämme yhteyttä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...