Jump to content
Naimisiin.info

Tunnetko kaikki vieraasi?


Sanjis

Recommended Posts

En ole nähnyt kaikkia miehen sukulaisia livenä eikä hän minun. Emme muutenkaan pidä ahkerasti yhteyksiä kaikkiin sukulaisiin. Kaverit taitaa olla jo kaikki tuttuja naamoja. Eli periaatteessa ei pitäisi tulla tuntemattomia henkilöitä.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä on suht. pienet häät (n. 70 vierasta) ja minä kyllä taidan tuntea kaikki vieraat. Sulho ei ole nähnyt kahta enoani ja yhtä kaverin poikakaveria mutta muuten vieraat tuttuja hänellekkin.

Link to comment
Share on other sites

Pidämme pienet häät (n. 30 hlöä), ja tarkoituksena on, että kumpikin tunnemme vieraat mahdollisimman hyvin. Tuntuisi oudolta esimerkiksi pitää hääparia koskeva tietovisa vieraille, joista iso osa ei olisi nähnyt koskaan tai moneen vuoteen meitä kumpaakaan - vaikka olisihan se tietysti sitten hyvä tapa tutustua. Hääpäivä on minulle todella tärkeä, ja vietän sen mieluiten meille tärkeimpien ihmisten kanssa, en kumminkaimanserkkujen joita en ole nähnytkään.

Link to comment
Share on other sites

Häät on paisunut hieman siitä mitä ajateltiin noin 70 henkilöä, tällä hetkellä liikutaan jo 100 henkilön summissa.

Omat sukulaiseni kaverini ja miehen kaverit tunnen. Mutta miehen puolen sukulaisia tunnen vain murto-osan.

Mies tuntee taas kaikki mun kaverit ja sukulaiset. Eli sinäänsä jännä tilanne, mutta miehen puolen suku ei pidä tiiviisti yhteyttä tai kokoonnu muuten kuin jonkun juhliin. Mua ei haittaa etten tunne kaikkia vieraita, koska miehelle ja anopille on tärkeää, että heidän puolen sukunsa on myös juhlissa vaikka he eivät kummemmin toisiinsa yhteyttä pidäkkään.

Link to comment
Share on other sites

Meillä tulossa 95 vierasta. Miehen sukulaisia tulossa 3, joita en ole tavannut. Samoin miehen toista kummia ja hänen vaimoaan en ole tavannut. Ja omassa suvussa on pari avecia joita en ole tavannut (vaikka eivät ole mitään uusia partnereita). Niin ja miehen kavereista yksi tuo avecin, jota en ole tavannut (eikä mieskään). Mies ei ole tavannut noita aveceja mitkä mainitsin.

Eli mulle tuntemattomia tulee 8 ja miehelle tuntemattomia 3.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kutsuja lähtee reilusti yli sadan. Kutsuja kirjoitellessa mietimme yhdessä sulhon kanssa kuinka kiva on kutsua nämä kaikki ihmiset häihimme. Tunnemme vieraamme ja haluamme heidät juhlimaan kanssamme.

Link to comment
Share on other sites

kutsuttuja on 65, ja kyllä täytyy myöntää, että sulhon puolelta tulee sellaisiakin vieraita, joitan en ole koskaan nähnyt. mielenkiintoista.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on kutsuttuja 160-170. En tunne heistä aivan kaikkia, serkkujen tai kavereiden puolisoita. Emme kuitenkaan ole lähteneet linjalle, että jotkut eivät voi puolisoa tai poika/tyttöystävää tuoda, koska emme ole häntä tavanneet. Minusta se olisi epäkohteliasta.

Muokattu: , käyttäjä: Rog3r
Link to comment
Share on other sites

Meille tulee vieraita noin 60.

Vieraista kymmenen on sellaisia, joita joko morsian tai sulhanen ei tunne.

Link to comment
Share on other sites

Aikuisia kutsuttuja on vähän päälle 60, kolmea lukuunottamatta olen tavannut kaikkia ainakin kerran. Sulho taitaa tuntea kaikki.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me mennään naimisiin ihan pienesti, vain perheet tulee kirkkoon ja sen jälkeen syömään. Heitä on yhteensä 17.

Seuraavana viikonloppuna pidetään lähimmille ystäville mökkiviikonloppu, eli päästään juhlimaan vain niiden kaikkein tärkeimpien ihmisten kanssa, eli perheen ja ystävien.

Eli vastauksena kysymykseen: Kyllä, tunnemme kaikki häihimme osallistujat. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Häihin on vielä aikaa, mutta luultavasti silti häihin tulee tai ainakin kutsutaan miehen sukulaisia joita en ole koskaan nähnyt. Tavallaan se hämmentää, sillä mies on kyllä nähnyt minun reilusti isomman sukuni kutsutut vähintään kertaalleen.

Link to comment
Share on other sites

Kaamean vieraslistapähkäilyn tuloksena oli, että emme ole kutsuneet häihimme ketään jota kumpikaan meistä ei ole tavannut. Melko pienet häät luvassa, ja niinpä tämä ratkaisu tuntuu nyt mukavalta :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Katselimme eilen vieraslistaa ja huomasin valehdelleeni edellisessä vastauksessa. Löytyi sieltä minunkin puoleltani pari joihin mies ei ole törmännyt.

Link to comment
Share on other sites

Meidän häihin on kutsuttu 98 aikuista ja n. 25 lasta, kyllä kaikki on sellaisia jotka me tunnetaan ja

on nähty. Me maksetaan juhlat itse, siispä ei ole vanhemmilla tai muillakaan puuttumista

vieraslistaan..

Link to comment
Share on other sites

En ole tavannut kaikkia häihimme tulevia miehen sukulaisia, koska he asuvat toisessa maassa. Ja joitakin kutsuttejen puolisoita emme ole ennen tavanneet.

Link to comment
Share on other sites

Minä en ole tavannut kahden mieheni ystävän puolisoita, mies tosin on heidät tavannut. Ja mun ystävissä taitaa olla yksi sellainen, jonka seurustelukumppania mieheni ei ole tavannut. Eli ei tule paljoa tuntemattomia vieraita kummallekaan. Ja tässähän on vielä paljon aikaa tuleviin häihin, niin ehditään varmaan nämäkin tapaamiset hoitaa ennen häitä, niin sitten kaikkien pitäisi olla tuttuja.

Link to comment
Share on other sites

Omalta puoleltani tunnen tietysti kaikki vieraat, mutta sulhasen puolelta on muutama sukulainen ja jokunen ystävän vaimo joita en ole koskaan vielä nähnyt. Samaten myös minun puoleltani on joitain kaukaisempia sukulaisia joita sulho ei ole vielä tavannut, kuten myös ainakaan joidenkin ystävieni miehiä... :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Tunnen (ja niitä on monta). ;) Viime kesänä oikein mietin, että mistä mä nämä kaikki miehen perheen perhetututkin tunnen, tiedän jopa, mitä niiden lapset opiskelee. Omituista ja vähän häiritsevää, mitä oikein on tapahtunut??! :huh::lol:

Muokattu: , käyttäjä: Malssi09
Link to comment
Share on other sites

En tunne kaikkia vieraita, eikä tunne sulhokaan :girl_haha: Ainakin kaksi sellaista vierasta on tulossa, joita meistä ei kumpikaan ole koskaan tavannut, molemmat on kutsuttujen uusia kumppaneita, joita ei oikeastaan edes kutsuttu, muttei kehdattu kieltää tulemastakaan kun kutsutut ilmottautuivat :blush: lisäksi sulhon puolella taitaa olla pari sellaista, keitä en ole tavannut ja minun suvussani useampikin, keitä kulta ei ole koskaan tavannut. Pitkälti johtuu pitkistä välimatkoista näiden jälkimmäisten kohdalla, kun minäkin näen sukulaisiani vain sukujuhlissa, mutta hyvissä väleissä ollaan ja kutsua juhliin haluttiin, ehkäpä juuri siksi kun niin harvoin nähdään :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee noin 40 vierasta, jotka kaikki ovat sellaisia, joiden kanssa olemme yhteydessä ja jotka me molemmat tunnemme. Meille on tärkeää kutsua ihmisiä, jotka aidosti haluamme paikalle.

Link to comment
Share on other sites

Minä en ole nähnyt läheskään kaikkia sulhasen sukulaisia (asuvat kaukana), enkä sulhaseni ystäviä jotka häihimme on kutsuttu. Sulho taas on nähnyt lähes kaikki sukulaiseni, mutta osan ystävistäni hän näkee ensimmäisen kerran häissämme. Tosin olen kaikista nähnyt kuvia ja nimetkin muistan sekä sukulaissuhteet (jäi hyvin mieleen, kun selviteltiin osoitteita ja tehtiin viimeistä vieraslistaa).

Link to comment
Share on other sites

En ole nähnyt kaikkia sulhasen sukulaisia :/ eikä sulhanen ihan kaikkia minun, mutta melkein. Pääsi vähän paisumaan kutsuvieraslista, vaikkakin alkuperäinen tarkoitus oli muutama täti ja setä jättää kutsumatta. Mutta koimme sen jotenkin noloksi että vanhempien sisaista vain yksi olisi jäänyt kustumatta ja lapset kuitenkin kutsuttuja... joten kutsuimma kaikki, vaikka ei läheisissä väleissä ollakaan (joten siis siksi ei toinen osapuoli ole sukulaista tavannut...) Ja tulipahan sepustus.

Link to comment
Share on other sites

Tunnen kaikki tulevat häävieraani. Kohtalaisen pienet n 50 henkilön häät ja yhdessä oltu jo sen verran kauan mieheni kanssa että on ehtinyt tutuiksi tulla sukujuhlissa vähintään.

Se on vielä ihan ok ja yleistäkin että jompi kumpi hääparista ei ole tavannut häävierasta aiemmin mutta se on mielestäni jo vähän outoa jos vieras on molemmille ennestään lähes tuntematon. Eli näitä ns. anopin kavereita... :D Onhan se nyt pakko, olihan anoppikin kutsuttu taannoin sisarentyttärensä kummitädin häihin.

En ymmärrä sitä ajattelutapaa että jos vanhemmat ovat olleet kutsuttuina joihinkin häihin niin vastavuoroisesti pitää kutsua ne jotka aikoinaan kutsui vanhemmat.. Mitä tekoa sillä on hääparin kanssa? :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

Täälläkin ehdin jo hehkuttamaan miten tunnen kaikki vieraat, ja miten onnellinen siitä olen... Nyt kumminkin yksi kutsuttu ilmoittanut tuovansa häihin poikaystävän, jota siis emme ole koskaan tavanneet (emmekä kutsuneet). Asiaa pahentaa se että kaverilla ei ole mikään paras maine, ilmeisesti alkoholi ja tämä mies ovat riehuva yhtälö. Nyt harmittaa enkä tiedä miten toimia :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...