Jump to content
Naimisiin.info

Tunnetko kaikki vieraasi?


Sanjis

Recommended Posts

  • Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No minä en tunnu juuri lainkaan sulon sukua. Muutaman kerran ollaan tavattu esim sulhon kummitädin kanssa.

Serkkuja hyvin vähän olen nähnyt... Mutta kutsutaan tottakai häihimme (tiedä sitten tulevatko).. Sulho ei ole tottunut pitämään yhteyttä sukulaisiinsa.. Meillä taas käydään usein kylässä tädeillä ja enoilla. Ja koska kaikki mun serkut on minua nuorempia niin kaikki tunnen hyvinkin :) (eikö niitä liikoja olekaan).

Että vastaus kysymykseen on, että ei, en tunne kaikkia vieraita. Mutta halausin oppia tuntemaan :D Samoin sulho ei varmaan ihan kaikkia tunne minun puoleltani, mutta suurimman osan ainakin on nähnyt.

Link to comment
Share on other sites

Me ajateltiin kutsua vain sellaisia ihmisiä, joiden kanssa ollaan tekemisissä. Eli tuttuja on. Ainoastaan yhden kaverini mieheke on jäänyt vähän tuntemattomammaksi minulle, eikä mieheni ole tavannut häntä koskaan, mutta ajateltiin silti kutsua myös hänet, jotta sitten kaverillanikin on häissä edes joku muu tuttu kuin minä. Ja he ovat kuitenkin seurustelleet kauemmin kuin minä mieheni kanssa, ei oikein voi olla kutsumatta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Kummankin puolelta tulee varmasti olemaan montakin ihmistä, joita toinen ei ole tavannut. Minun sukulaisista mies ei ole tavannut kuin perheenjäseniäni ja tietenkään itse en ole tavannut hänen perhettään, sillä vanhemmat ja kaksi nuorempaa veljeä asuvat miehen kotimaassa Nigeriassa ja isoveli asuu Lontoossa. Mieheni on tavannut joitakin ystäviäni -ne tärkeimmät- mutta on vielä monia, joita hän ei ole tavannut. Itsekin olen osan mieheni ystävistä tavannut, mutta on lukuisia tyyppejä, joista olen kyllä kuullut nimellä, mutta henk.koht. en ole koskaan vielä tavannut. Tiedän näiden ystävien kuitenkin tulevan häihimme, sillä mieheni afrikkalaisena on sitä mieltä, että mitä enempi porukkaa, sitä kivemmat juhlat. Ja nämä meidän kutsutut saavat vielä halutessaan tuoda lisää ihmisiä mukanaan jos haluavat, afrikkalaiset ovat hyvin yhteisöllisiä ja aina kun on syytä juhlaan, halutaan tulla mukaan. Eikä haittaa laisinkaan. Varsinaista pääruokaa riittää niille ketä ovat ajoissa paikalla ja muut syövät sitten muuta tarjolla olevaa.

Link to comment
Share on other sites

Me todella haluttaisiin sulhon kanssa, että tuntisimme kaikki vieraamme. Nyt on sitten muutama ongelmatapaus, nämä minun joidenkin serkkujen uudet tyttö-/poikaystävät, joita en haluaisi kutsua kun ei olla ikinä nähty eikä edes nimiä tiedetä. Mut oletan, et sitten loukkaannutaan tms. Tai mistä mä tiedän, mut on niin vaikeaa vetää rajaa siihen, et ketkä jätetään kutsumatta.

Link to comment
Share on other sites

Me tunnemme/olemme tavanneet miehen kanssa puolin ja toisin melkein kaikki vieraat. Mieheni ei ole tavannut minun vieraistani vain muutamaa ihmistä ja hekin ovat lähinnä kavereideni aveceja. Itse taas olen tavannut kaikki sulhon puolen vieraat.

Olin itse vkl:na miehen avecina hänen entisen työkaverinsa häissä joista en tuntenut KETÄÄN. En ollut koskaan tavannut edes hääparia, joten tuntui hieman oudolle olla julhissa. Kutsu oli kuitenkin osoitettu meille molemmille nimien kanssa ja paikalla oli vain n. 50-60 henkilöä, joten kaipa olin silti toivottu vieras. :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Meillä morsian kyllä tuntee kaikki vieraat tai ovat ainakin tuttuja mutta sulhanen ei ole koskaan nähnyt yhtä serkkuani ja enoani mutta muuten hänkin tuntee kaikki vieraat. :girl_smile:

Itseäni kaikista eniten harmittaa se että en saa kutsuttua ihan kaikkia kavereita joita haluaisin. :girl_mad: Sukua on niin paljon ja kavereitakin vuosien varrella kertynyt eri harrastuksista, koulusta ja kavereitten kautta niin paljon että oli pakko vaan vetää raja siihen että en kutsu niitä joiden kanssa en ole ollu vuoteen juuri missään tekemisissä ja siinä etten kutsu tämän hetkisistä opiskelukavereista kuin ne joiden kanssa olen muutenkin vapaa-ajalla tekemisissä enkä vain opiskelubileissä.

Link to comment
Share on other sites

Tunnen kyllä kaikki häihimme tulevat vieraat (mitä nyt pari sulhasen sukulaista olen tavannut vain kerran), mutta yhtä vieraista en ole ikinä tavannut. Hän on siis eräs oikeasti hyvä ystäväni, johon olen tutustunut netissä n. 6 vuotta sitten ja vain netin kautta kanssaan jutellut. Monet ilot ja surut olemme yhdessä keskustelleet ja olemme hyvin läheiset ystävät, mikä varmaan tuntuu monesta hassulta, kun emme tosiaan kertaakaan ole kasvokkain jutelleet. Itselleni se on kuitenkin ihan luonnollista, ja häihin hän on nyt sitten tulossa, jännää kyllä tavata livenä :) Ellemme nyt satu ennen häitä samaan kaupunkiin, jolloin kyllä varmaankin tapaamme. Häihimme on tulossa toinenkin saman IRC-kanavan (Internet Relay Chat, ei IRC-Galleria) perustajajäsen ja hyvä ystäväni, jonka siis kyllä olen montakin kertaa tavannut. Häät ovat ehkä hieman erikoinen paikka IRC-miitille, mutta mikäs siinä, meille se sopii :D

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Meille tulee erittäin pienet häät, joten tunnen lähestulkoon kaikki vieraamme. Sulhon kummitädin lapsista olen tavannut vain yhden. Kutsumme seurustelevista pareista molemmat osapuolet, joten on mahdollista, että emme ole ennen häitä uutta kumppania ehtineet tavata, jos sellainen ilmaantuu. Tarkoituksena on kutsua vain meille läheisimmät ihmiset, mutta haluamme, että kaikki pystyvät juhlimaan päiväämme rakkaidensa kanssa.

Muokattu: , käyttäjä: Brunetti
Link to comment
Share on other sites

Meille tulee pienehköt häät, mutta ihan kaikkia en varmaan siltikään tunne, koska niille kutsutuille, jotka eivät ole avio-/avoliitossa, menee varmaan avec-kutsut. Tuokoon sitten seuralaisen tai ovat tuomatta, on ainakin mahdollisuus siihen. Ehtiihän sitä tutustua sitten häissäkin. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...