Jump to content
Naimisiin.info

Tunnetko kaikki vieraasi?


Sanjis

Recommended Posts

Itse olena vähintään kerran tavannut kaikki kutsuttavat vieraat :) Niin myös miekkonen.

Super suuri häitä meille ei tule ja serkkua kaukaisempaa ei kutsuta.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä mieskin tuntee/on ainakin joskus nähnyt lähes kaikki minun puoleltani tulevat vieraat, mutta minä taas en tunne/ole nähnyt isoa osaa mieheni puolen vieraista. Meidän suvussa kun ollaan aika läheisiä ja paljon tekemisissä, mutta mieheni suvussa ei ilmeisesti juuri ole tapana huvikseen kyläillä :D Eli siellä nähdään vaan häissä, hautajaisissa ja valmistujaisissa :D Tietty muutaman lähimmän mieheni sukulaisen tunnen ja kaveritkin ainakin olen nähnyt, mutta sukulaisia on ihan tuntemattomia :D Eikä mieheni itsekään tunne kaikkien sukulaisten puolisoita tai lapsia (tällaisia lapsia ei sitten kyllä kutsutakaan, joiden nimiä ei edes tiedetä) :D

Link to comment
Share on other sites

Meille on tulossa muutama "tuntematon": veljeni uusi tyttöystävä, miehen serkun uusi kihlattu, minun serkun uusi naisystävä...

Mutta meidän häihin on vielä aikaa, joten saatetaan tutustua näihin "uusiin" tai edes nähdä kerran-pari. Ja saattaahan niitä ihan uusia tässä ajassakin ilmestyä. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

No mitä tuossa alustavaa vieraslistaa katsoin niin tulee siellä VÄHINTÄÄN yksi tuntematon ihminen minulle olemaan. Riippuu siitä, kuinka moni karsiutuu sitten lopulliselta listalta pois. Mutta miehelläni on joitain ystäviä joita en ole tavannut, lapsuuden puolelta ja pitää heitä tärkeänä osana päiväänsä. Mulle käy kunhan käyttäydytään asiallisesti. :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on molemmilla muutamia "tuntemattomia". Itse en tunne miehen enoa perheineen enkä toisen enon leskeä. Mies ei puolestaan tunne minun puolelta kutsuttavista kummiani, erään sukulaisnaisen miestä, yhtä serkkuni lasta eikä yhden kaverini miesystävää. Näiden lisäksi tällä hetkellä emme kumpikaan tunne miehen kaverin avopuolisoa, mutta tilanne saattaa muuttua ennen häitä :)

Link to comment
Share on other sites

Yksi kummallekin kokonaan tuntematon ihminen tulee näillä näkymin, ystäväni kumppani. Sulhaseni ei ole myöskään tavannut erään serkkuni puolisoa, minäkin olen tavannut hänet vain muutaman kerran ohimennen. Eli kaksi "tuntematonta".

Link to comment
Share on other sites

En tunne kaikkia, miehen puolelta tulee mm. kummivanhempia joiden kanssa yhteys moneksi vuodeksi katkennut. Myöskään miehen työtovereiden aveceja en ole tavannut, enkä kaikkia työtovereitakaan...

Link to comment
Share on other sites

Käytännössä koko sulhasen puolen suku on minulle tuntematonta. Olen tavannut vain hänen vanhempansa ja sisaruksensa ja ilmeisesti yhden tädin. Eikä mieskään kyllä ole sukunsa kanssa juuri tekemisissä, tapaavat toisiaan vain juhlissa. No, saa nyt nähdä, ovatko sukulaiset edes tulossa.

Link to comment
Share on other sites

kyllä tunnen,koska häihimme kutsutaan vain lähimmät ystävät ja sukulaiset, lisäksi vieraslistalla ei ole kuin vajaa 50 hlöä

Link to comment
Share on other sites

Kylla tunnen, mutta mies-parka tulee todennakoisesti tapaamaan joitakin minun sukulaisiani ensi kertaa haissamme- minulla kun on todella iso suku, emmeka asu Suomessa, joten...Koko sukuni ei siis saa kutsua haihimme, mutta siltikin tulee olemaan muutama, joita mieheni ei ole aiemmin tavannut.

Muokattu: , käyttäjä: Roslin
Link to comment
Share on other sites

Meille tulee muutama vieras, joita kumpikaan meistä ei ole nähnyt. Nämä vieraat ovat ystäviemme uusia nais-/miesystäviä. Haluamme kuitenkin lähettää kutsut "avecillisina".

Link to comment
Share on other sites

Mieheni halusi kutsu kaikki työkaverinsa, joista ehkä yhden olen nähnyt vain, en edes jutellut tämän kanssa. Sama juttu miehellä minun joidenkin työkavereideni kanssa. Työkavereille lähetetään avecittomat kutsut kun muuten olisi loppunut tila ja sitten olisi tullut melkeen 15 puolisoa, joita kumpikaan ei ole ikinä tavannut. Tähän mennessä se on kaikille ollut ok, eikä ole loukkaannuttu. En sitten tiedä niistä puolisoista siellä kotona.. :D

Link to comment
Share on other sites

Kyllä siinä väkisinkin kävi niin, että osa vanhoista opiskelukavereista on ruvennut seurustelemaan, eikä tulevaa kumppania ole ehditty tapamaan jne. Tällaisia meidän häissä on muutamia, eip' sille mitään mahda, vaikka kuinka toivoisi tuntevansa kaikki omiin häihin osallistuvat.

Link to comment
Share on other sites

Näin tarkalleen mietittynä kutsulistalla taitaa olla neljä tyyppiä, joita en ole tavannut. Mieheni veljen puolisoa en ole tavannut (asuvat kaukana, veli on yksinään käynyt meillä pari kertaa), erään ystävämme naisystävä on jäänyt pimentoon (voi olla että naama on tuttu kun nähdään, mutta nimi ei sano mitään) sekä mieheni työkaveri on täysin tuntematon, ja tämä kuulemma ajaa hääautoamme :) Sekä miehen setä on minulle vieras kasvo, sillä sedällä on "hieman" alkoholiongelmia, jonka vuoksi en ole edes halunnut tavata, varsinkaan lasten kanssa.

Aika vähän sadasta hengestä.

Miehen suku on muuten utopiaa minulle, kaikki kutsutut olen kyllä tavannut mutta vain kerran, pari. Anoppi ja appiukko taasen... noh, niitä nyt on näkynyt... vähän liiankin kanssa...

Link to comment
Share on other sites

Tulevan häittemme kutsuvieraslistan suunnittelun lähtökohtana on toiminut se, että tunnemme molemmat vieraamme. Sen vuoksi suurin osa hääkutsun saajista on ystäviämme ja vain pieni osa sukulaisia. Haluamme, että hääpäivää on juhlimassa ne ihmiset joiden kanssa olemme muutoinkin jatkuvasti tekemisissä.

Link to comment
Share on other sites

En tunne, mikä on vähän ahdistavaa koska olen hieman ujo. Tai noh, en ehkä edes ujo vaan itsetietoinen. En tykkää yhtään olla huomion keskipisteenä ja kaikkien arvioitavana :girl_sad:

Link to comment
Share on other sites

En ole nähnyt kaikkia vieraita. Ollaan kutsumassa sellaisiakin vieraita, joita kumpikaan ei ole nähnyt. Esim. serkun avopuoliso.

Link to comment
Share on other sites

Anoppi ja appiukko taasen... noh, niitä nyt on näkynyt... vähän liiankin kanssa...

:girl_haha: Anteeksi, repesin.

Välillä on itsellä naurut vähissä... ovat vaan "vähän" olleet joka päivä innoissaan esikoislapsenlapsistaan viimeset kolme vuotta... :)

Muokattu: , käyttäjä: Limepiipertäjä
Link to comment
Share on other sites

Listalta taitanee löytyä 3 joita en ole koskaa tavannut ihan nimeltä kutsuttuina. Miehen työkavereita ja jenkeissä asuva perhetuttava. Sitten tietenkin muutama miehen puolelta oleva serkun avec. Luulen tavanneeni tämän serkun joskus vaikka mitään muistikuvaa ei olekaan, tämän kihlattua en ainakaan ole. Lähtökohtaisesti meillä oli tarkoitus että kummankin tulee tuntea kutsuttava, mutta esimerkiksi tämä lätäkön toiselta puolen tuleva mies olisi aika vaikea tavata vaikka sulho onkin jopa asunut yhden kesän hänen luonaan töiden takia.

Link to comment
Share on other sites

Olisi ollut aika hiljaiset ja suvuttomat häät meillä, jos oltaisiin pidetty periaatteena, että kummankin tulee tuntea jokainen vieras. Itse en ollut koskaan tavannut juuri ketään miehen sukulaista ja sama toisin päin. Häissämme oli ehkä noin 20 minulle ennalta tuntematonta vierasta (kaikenkaikkiaan vieraita noin 65).

Muokattu: , käyttäjä: miomao
Link to comment
Share on other sites

Häihimme tulee 2 vierasta joita minä en ole koskaan nähnyt, sulho nähnyt muutaman kerran. Siihen pyrittiin, että mitään kummin kaiman koiranpissattajaa ei kutsuta!

Siitä sitten tulikin vähän napinaa kun ei kutsua kuulunut, mutta ei mahda mitään :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Näillä näkymin meillä on vain yksi vieras, jota en ole tavannut koskaan. Muut olen kyllä tavannut, mutten todellakaan tunne kaikkia...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Itse en tunne sulhasen suvusta kun muutaman ihmisen... Eli kolmisenkymmentä tuntematonta :D meikäläisen suvun kanssa ollaan hyvinkin tuttuja mutta eipä sitä voi sitten vain tuttujen kesken juhlistaa :D

Link to comment
Share on other sites

Voin oikeastaan sanoa, että tunnen kaikki vieraamme tai olen tavannut heidät ainakin kerran aikaisemmin. Mies taas ei ole, eikä liioin siis tunnekaan. Kyseessä on äitini veli ja hänen perheensä, sekä yksi isäni siskoista ja hänen perheensä, joita mies ei ole tavannut. Isän puolen suvun tapaamme kumminkin heinäkuussa, sukukokouksen merkeissä, joten ainoastaan enoni perhe on miehelleni tuntematon. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...