Jump to content
Naimisiin.info

Tunnetko kaikki vieraasi?


Sanjis

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 10 months later...

Vieraslista on tehty, mutta kutsuja ei ole lähetetty, eli lista voisi vielä elää, mutta en usko siihen, sillä oltiin aika yksimielisiä siitä, että kutsutaan vain läheiset ihmiset eikä mitään kumminkaimoja tai sukulaisia, joihin ei ole yhteyksissä. Tällä periaatteella listalta jäi pois jotain sulhon serkkuja sekä kaverinkavereita, joiden kanssa on saatettu iltaa porukalla viettää tms. Vieraita tulee siis n. 65.

 

Luonnollisesti tunnen omat sukulaiseni ja ystäväni kumppaneineen. Sulhon puolelta on muutama, joita en ole tavannut, esim. kummisetä ja -täti sekä muutama sulhon kaveri kumppaneineen. (Itse olen sitä mieltä, että sellaisille kavereille kumppaneineen, jotka eivät edes tiedä minun olemassaolostani, ei tarvisi kutsua edes lähettää, joten katsotaan kuinka käy.) Sulho on tavannut kaikki minun sukulaiseni ja ystäväni, mutta ei kummisetääni vaimoneen eikä yhtä perhetuttua ja yhtä ystäväni kumppania. Sellaista henkilöä, jota kumpikaan meistä ei tuntisi, ei tule. Eli molemmille tulee tarpeeseen ihan vain pari kertaa lause "hauska tutustua" :)

Link to comment
Share on other sites

Me olemme tehneet linjauksen, että kenenkään ei tarvitse ruveta esittäytymään omissa häissään. Eli molemmat ovat nähneet kaikki kutsuvieraslistalla olevat vähintään sen kerran. Haluamme kutsua häihimme vain ne, joiden kanssa olemme oikeasti tekemisissä, tämä tuottaa itselleni vielä hankaluuksia tiettyjen kavereiden mahdollisen kutsumisen tai kutsumatta jättämisen suhteen, missä kulkee raja. Itse en ainakaan haluaisi kestitä ketään itselleni tuntematonta, koska todennäköisesti silloin ihminen ei olisi kovin tärkeä miehellenikään, jos en ole häntä aiemmin tavannut.

Link to comment
Share on other sites

Aika lailla juu. Sulhasella on todella pieni suku, eivätkä pidä juurikaan yhteyttä. Sulhon enon perhettä (3 hlö) en ole tavannut, sedän perheen (4 hlö) olen, ja siinä ne. Pari sulhon lapsuudenkaveria, jotka vielä kiikkuvat siinä vieraslistan reunalla, saattavat sitten olla vieraita. Sulho on tavannut kaikki kaverini ja paria serkkua lukuunottamatta myös kaikki sukulaiseni useampaankin kertaan, eli siellä noin sadan vieraan joukossa ei pitäisi kovinkaan montaa tuntematonta kummallekaan olla.

Link to comment
Share on other sites

Tunsin muutamia poikkeuksia lukuunottamatta kaikki vieraat. Mieheni erästä sukulaista en ollut aikaisemmin nähnyt, en myöskään muutamia serkkujen puolisoita. Miehelle vieraita henkilöitä olikin juhlissa vähän enemmän, sillä hän ei ollut nähnyt minun puolen sukulaisia. Tässä vuosien aikana ei ole ollut mitään juhlia tai tapahtumia, joissa mies olisi tätini, setäni ym. ehtinyt nähdä, mutta miestä ei onneksi haitannut, että vieraampiakin henkilöitä kutsuttiin. Nytpähän sitten pääsivät vihdoin tutustumaan! :)  

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...