Guest morstyttö05

Joudutko tekemään kaiken yksin?

138 viestiä aiheessa

Meillä jäisi ihan suoraan sanoen juhlat pitämättä, jos kaikki jäisi minun vastuulleni. Tosin ei sekään minua haittaisi jos niitä juhlia ei olisi tullut lainkaan, sitten oltaisiin vaan menty alkuperäisen suunnitelman mukaan vihille salaa ja häippästy samana iltana unelmien lomalle. :) Jos ja kun nyt pienet juhlat kuitenkin järjestetään, mulle on tärkeää, että se on meidän yhteinen juttu ja että meidän hääjuhlasta tulee meidän näköinen tapahtuma, ei minun näköinen. Sitä paitsi mulla olisi vähän tyhmä olo järjestää hääjuhlaa, jos toista ei voisi vähempää asia kiinnostaa.

Muokattu: , käyttäjä: Lynx

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Minulle ei onneksi missään vaiheessa tullut tuollaista oloa, kun isoista jutuista sulhanen on koko ajan sanonut mielipiteensä ja nimenomaan meidän näköisiä häitä on tehty. Tarkoitin edellisellä kommentillani lähinnä sitä, että ainakin meillä mies innostui varsinaisesti järjestämisestä ja touhuamisesta vasta viimeisinä kuukausina.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pieni lohdutuksen sana vielä suunnittelemisvaiheessa oleville: minusta tuntui vielä vuosi - puoli vuotta sitten että miehestä sai kiskomalla kiskoa irti kaikki mielipiteet ja joka asia oli "kyllä se käy" ja "joo se on kiva", mistä tuli sellainen olo että itse pitää tehdä ja suunnitella kaikki. Nyt siitä lähtien kun häihin on ollut 3-4kk aikaa ja on selkeä lista kaikesta mitä on vielä tehtävä, on mies tehnyt järjestelyitä ihan mielellään ja oma-aloitteisestikin ja on selkeästi paljon innostuneempi häistä kun ne ovat jo konkreettisemmat eivätkä mitään "ensi vuoden" juttuja. Eli miehet on, kyllä se siitä :girl_wink::girl_haha:

Samoin meillä! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

teen suurimman osan yksin, MIELELLÄNI. Ehkä olen vähän kontrollifriikki, mutta toisaalta olen antanut anopilleni LUVAN että saa osallistua moneen asiaan. Sulho ei tee mitään häitten eteen, muutakun suunnittelee kanssani, mutta katson ettei sen tarvikkaan. Meille tulee 60 hengen häät rento meiningillä, mulla on anoppi, äiti, kaaso ja veljen vaimo kaverina, kaikki on sujunut tähän asti ihan täydellisesti! (reilu 3kk häihin)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on myös vähän niinpäin, etten anna kenenkään tehdä mitään :D parhaiten tulee tehtyä kun itse tekee! Sulho ja kaasot ja perheet kokoajan kyselee voiko auttaa jotenkin,mutta mitään tehtävää en ole vielä kenellekkään luovuttanut.. kontrollifriikki.. ehkä? :D oon jo ihan romuna kun mies ei ota mua mukaan etsimään sille pukua... argh!!

ja kaasoilla on täysi työ polttareissakin, joista muuten olen ihan romuna kun en itse pääse suunnittelemaan :D mutta luotan siis heihin kyllä 100%.

ymmärrän niitä ketkä ovat ahdistuneita siitä jos apua ei ole tarjolla, on varmaan raskasta järjestää vasten tahtoaan yksin isoa juhlaa! muistakaa että apua pitää myös osata pyytää, jos tarvitsee :)

tsemppiä kaikille!

Muokattu: , käyttäjä: Ylvali

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sulhanen auttaa kaikessa mitä pyydän, useimmat asiat on tehty ja päätetty niin että minä olen miettinyt että se pitäisi päättää ja miettinyt vaihtoehtoja ja sitten ollaan yhdessä tehty päätös. Kaaso on auttanut askarteluissa (kuten sulhokin) ja pukusovituksissa jne. Älyttömän paljon meillä ei mitään piiperrystä ole että lähinnä apua on kaivattu päätöksissä.

Minä itseasiassa en yksin ole päättänyt juuri mitään ja hyvä näin, sulhasella on ollut sanansa sanottavana kaikkeen muuhun paitsi pukuuni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä oon hiukan marttyyri sillä haluan tehdä kaiken itse mutta kuitenkin valitan stressin alkua, tekemättömiä asioita ja kiirettä. Kun sitten jotkut kysyvät että miten voisivat auttaa niin en osaa vastata :grin:

Kysyn kyllä kaikkeen sulhon (ja ystävien) mielipidettä mutta on tainnut sekin huomata että parempi antaa mun häärätä vain ja painaa vaan välillä jarrua kun alkaa mopo karata käsistä...meinaan loppua kohdin mulla karkaa se harvase päivä ja haluan kaikkea tärkeää(yleensä turhaa) aina vain lisää! Onneksi on aika pienet häät :gpari:

Kaasoja en ole kauheasti vaivannut: työssäkäyviä, pienten lasten äitejä ja kun mä taas oon kotiäitinä nyt.

Nyt toisella kaasolla on elämässään kaikkea kökköä ja alkaa harmittamaan että kuormitan sitä koko häillä ja polttareilla! Ehkä tää taas tästä kun saan askartelupaskartelu-vaihteen päälle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jaa-a, en kyllä mielestäni joudu. Moneen asiaan ei apua vaan voi pyytää ulkopuolisilta. Ja apulaisia kyllä lähipiiristä on löytynyt mukavasti kaikkeen, mihin olen tarvinnut.

Tosin olisin toivonut sulhaselta aktiivisempaa toimintaa järjestelyissä, mutta taitaa olla vaan kyse meikäläisen kontrollifriikkeydestä... :D Tai siis siitä, että vihaan keskeneräisiä asioita... Jos olisin jättänyt sulhasen harteille erinäisiä asioita tehtäväksi, niin olisi aika pitkään saanut odotella valmistumista. Ja kuitenkin oisin jatkuvasti ollut hengittämässä niskaan ("jokos olet tehnyt sen ja sen")... Kuka nyt sellaista kestää, en kestä itsekään. Eli vähemmällä pääsi, kun itse vaan järkkäili sen, mitä piti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Teen yksin ja nautin siitä! Sulhaselta välillä kysyn mielipidettä mutta koska vastaus on aina sama: etköhän sä tiedä parhaiten, niin nykyään kysyn enään vähän kohteliaisuudesta. Kaaso parka jää jo ihan pimentoon kun meni kerran pyöräyttämään silmiään hääjutuilleni. Tykkään tehdä tällaiset suuret projektit yksin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aiemmin mies on osallistunut kivasti kaikkiin häihimme liittyviin juttuihin mutta nykyään tuntuu että kun ehdotan hänelle, että voisimme jotain taas illalla tehdä, niin hän menee aikaisin nukkumaan.. Alkaa jo itselläkin menemään into koko hommaan kun toinen ei osallistu enää yhtään. Meillä nyt on vielä onneksi jokunen kk aikaa, mutta paljon on vielä asioita tekemättä ja tällä menolla jääkin tekemättä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mies on kyllä yllättänyt positiivisesti ja on hyvin mukana järjestelyissä :-X ite oon tehny kutsut ja suurimman osan askarteluista mutta oon nauttinu siitä!kaasot ovat auttaneet sen verran mitä oon pyytänytkin :) itse häissä sitten onkin enemmän missä voivat auttaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tietysti sitten tänään illalla mies oma-aloitteisesti halusi alkaa suunnittelemaan häitä, juuri kun edellisenä iltana olen täällä purkanut ettei enää osallistu :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

...

Muokattu: , käyttäjä: Mirre

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä minä oon tehnyt oikeestaan kaiken itse... Kaasoillani tuntuu olevan kovin kiire ja minä kotiäitinä en kehtaa heiltä apua pyytää. Ukko hoitaa taustamusiikin ja biisilistat, joita soitetaan bändin tauoilla. Pulassa olisin, jos en olisi vauvan kanssa kotona; millään en ehtisi tehdä kaikkea töiden jälkeen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen tehnyt ja suunnitellut ihan kaiken ihan itse. Jotenkin vähän kaksipiippuinen juttu tää ite tekeminen.

Toisaalta on ihanan helppoa kun ite tietää tasan mitä tekee eikä tarvii miettiä että tekeekö se toinen oikein ja tarpeeksi ajoissa jne.

Toisaalta taas on se aika uuvuttavaakin kun hommaa on niin paljon. Ite tehdessä kylläkin voi päättää just eikä melkein että kuinka isot kekkerit järjestää, eli toisin sanoen kuinka paljon homma järkkäämisessä on.. B)

Mun lähipiiri onneksi tuntee mut niin hyvin että omaa nokkaansa eivät näihin juhlajärjestelyihin ala tunkemaan. :grin: Jos esim. mun vanhemmat kehtaisivat ruveta jotain tietynlaista ruokaa tai juomaa vaatimaan, tai haluaisivat vaikuttaa päätöksentekoon juhlapaikasta, teemasta tms. niin kyllä tietävät että siitä ei tuu kun ongelmia :rolleyes:

Samaten sulkki pysyy sillä linjalla että 'juu, juu kulta'. Mitä nyt välillä kysyy hieman huolestuneesti että tekeekö se riittävästi hommia juhlien eteen. :wub: Juttuhan on niin että minä - kontrollifriikki bridezilla - en anna mitään tehtävää edes sulkille, koska ainoastaan minä osaan mielestäni tehdä kaiken täydellisesti :grin::grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

omasta halusta teen yksin :D ja mies myös totesi kun kysyin koristelu jutuista, että kyllä sie tiiät mistä mie tykkään en mie ossaa niitä tehä tai tiiä niistä oikein mittään mutta kyllä sie tiät. Joten siis toteutus valta minulla suurimmaksi osaksi :) lähempänä häitä sitten alkaa tipahdella varmaan sulhollekkin hommaa, mutta jos kaikki menee niinkuin pitää niin hommat pitäisi alkaa olemaan jo hyvin suunniteltuna ja hoideltuna reilusti ennen häitä :) siis siinä määrin missä voivat olla.

Muokattu: , käyttäjä: Rakkautta vain

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Terveisiä tällä kertaa siltä miespuoliselta, joka on todennäköisesti vähintään yhtä paljon täpinöissään ja innoissaan naimisiinmenosta ja häistä kuin tuo rakas avopuolisonikin.

Tämä on ollu mun haave pikkupojasta lähtien enkä missään nimessä jättäis kaikkea tätä väliin. Siis järjestelyjä ynnä muuta. Olispas vähintään omituista jos en olisi innoissani, molempia koskeva asiahan tämä on, enkä ymmärrä miehiä joita ei kiinnosta osallistua omien häiden järjestelyyn.

Menen kerran elämässäni naimisiin ja haluan tehdä sen kunnolla ja olla mukana kaikessa alusta asti 110-prosenttisesti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En joudu. Sulhanen auttaa ja tekee osan jutuista. Enempi minä sitten mietin käytännön sälää ja kutsujen askartelua, mutta sulhanen päättää kumpi malleista otetaan käyttöön. Me ei olla vielä haluttu kertoa yleisesti, eli sitten kun kutsuja laitetaan, niin tieto tulee julki. Ja sitten voipi alkaa hankkia ympärille myös muita valmistelijoita. Sitä ennen puuhastellaan keskenään :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla olis yksi kysymys, tai haluaisin kuulla teidän mielipiteenne. En viitsinyt aloittaa uutta aihetta, kun tämä sopii hyvin!

Eli, ollaan valittu hääpäiväksi sellainen päivämäärä, että mieheni on 3 vkoa pois ennen hääpäiväämme. Pärjäänkö järjestelyjen yms kanssa yksin ne viimeiset kolme viikkoa ilman miestä? Minulla on apuna paljon ystäviä, vanhemmat ja ihana ja avulias kaaso. Haluaisimme juuri tuon päivän ja minusta se tuntuu omalla tavalla ihanalta lähteä yhdessä häämatkalle ja nähdä toinen pitkästä aikaa häiden merkeissä.

Ajattelin, jos täällä on sellaisia kenellä häät ovat jo menneet, jos osaisitte kertoa kuinka paljon miestänne tarvitsitte järjestelyissä ja muissa viikoilla ennen häitä?

Kiitos avusta :lol:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on käynyt onni, kun sulhanen on osallistunut hyvin järjestelyihin omasta tahdostaan. Itselleni jää vieraslistan ja korttien teko. Ei tule kiirettä eikä stressiä, kun häihin on vähän yli 10 kuukautta aikaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä minä olen se joka suunnittelee, etsii ja miettii erilaisia juttuja ja sitten ehdotan niitä sulholle ja yhdessä päätämme mitä ja miten tehdään. Minä siis suunnittelen, mutta yhdessä päätämme kaikki jutut. :) Askarteluja ollaan keritty aloittaan jo vähän ja niiden teossa mies on ollut myös aktiivisesti mukana. Minä vaan satun olemaan aikamoinen perfektionisti ja haluan kaiken olevan just eikä melkein. :D Kaasot on sanonut auttavansa esimerkiksi kutsujen teossa, mutta haluaisin tehdä ne mielummin itse, että jälki on varmasti sellaista kun haluan. :D Eli siis apua on kyllä tarjolla ja varmasti otamme sen myös vastaan, mutta kutsut haluan tehdä itse, koska olen aika tarkka niiden kanssa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sulhanen auttaa kyllä :) Toisaalta olen vähän sellainen "minä itse" -tyyppinen tekijä. Olenkin saanut (en joutunut) aika paljon tehdä itse. Mutta kiva on tehdä myös yhdessä ja sulho osallistuu aina pyydettäessä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen ihan vapaaehtoisesti tehnyt kaiken itse. Mies on kyllä kova suunnittelemaan, kiitos hänelle siitä, mutta käytännön asiat haluan hoitaa itsenäisesti, muuten jäisivät kokonaan tekemättä, sellainen mies minulla :) Hääauton ja oluet on sulhoni pyynnöstä hoitanut jo ajat sitten, ne hän otti hyvin haltuun, koska tuntuvat olevan hänelle ne tärkeimmät jutut hääjärjestelyiden osalta.

Mä en kyllä ole saanut stressiä aikaiseksi millään, ainakaan vielä. Uskon, että viimeisellä viikolla tarvitsen miestäni pöytien kanniskeluun juhlapaikalla, oikeastaan muuta en keksi mitä voisin hänen huolekseen jättää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihan mielelläni teen, mieheltä tässä vaiheessa kun menet jotain kysymään niin ei tule vastausta! :D

Vuoden päästä se ehkää sanoo jotain mielipidettä ( huono sanomaan mielipidettä mistään! ) jos hänellä sellainen mahdollisesti on..

Eihän se ymmärrä että minä mietin jo nyt koristeluita yms ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässähän näitä yksin järkätään..

Murukultavkyllä on sanonut että auttaa kaikessa missä vain pyydän!, mutta oon aika heikko pyytämään apua. :)

Kaasosta ei paljon ole sillain ollut apua kun ei olla ehditty mitään palaveeraamaan, bm hoitaa vaan miehen polttarit.

Elikkä kaikki muu kirkon ja juhlapaikan varaamisesta kukkiin ja muihin koristeluihin ja käytännön järjestelyihin on mun kontolla.

Kyllähän sitä välillä puskee stressi ja epätoivo, mutta toisaalta, ravintolan puolesta tulee jo tilan peruspalikat olemaan, että ei tässä PERIAATTEESSA ole mitään hätää eikä kiirettä. Mitä nyt miehen ja tyttöjen vaatteet, miehen sormus, kukat, esteidentutkinta ymsyms mutta ne nyt ei sillattiin ole kasi mitenkään hirveen hankalia, tai ainakaan aikaavieviä juttuja.

Jumejakin tulee vähänväliä kun ei tiedä mitä hommaa rupeis seuraavaks työstämään, mut sit ei voi antaa ku pari päivää cool down -aikaa koko hommalle. Kyllähän tässä parissa kk kerkiää, yeah right..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään