Joudutko tekemään kaiken yksin?


Guest morstyttö05

Recommended Posts

En tiedä "joudunko" tekemään vai olenko vaan luonnollisemmin asettunut osaan että teen enemmän häiden eteen. Mies hoitaa tietynlaiset asiat kyllä, ja jopa joitakin oikein oma-aloitteisesti! Mutta aikalailla langat on mun käsissä ja aikataulut mun hoidettavina. Stressi on kyl melkoinen mutta miehellä on sen verta töissä kaikkea että en kehtaakaan pyytää enempää panostusta hääjuttuihin.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Olihan Napoleonkin jo sitä mieltä, että jos haluaa asiat tehdyksi hyvin, täytyy ne tehdä itse. <_<

Jo lapsena rakastin juhlien suunnittelua ja järjestin niitä aina, kun keksin uuden syyn juhlia! Vaikka tämän suuruusluokan juhlissa on monta osa-aluetta, en haluaisi luovuttaa yhtäkään tehtävää kenenkään muun haltuun. Haluan tehdä ne parisataa paperiruusua, kymmeniä kutsukortteja, vieraslahjoja, kynttilänjalkoja, tienvarsikylttejä, venetsialaismaskeja, yöpalan, auringonvarjon, hunnun ja vieheen. Siksi halusin pitkän kihlausajan, että voisin nauttia tästä morsiamena olosta mahdollisimman paljon. Jos osaisin, tekisin jopa kynttilät itse! :rolleyes:

Onneksi meillä on sulhon kanssa yhtenevä visio siitä, miltä häämme tulevat näyttämään. Sellaisissa asioissa, jotka eivät miestä liiemmin kiinnosta (esimerkiksi kutsukortit ja wc-korien sisällöt), saan täysin vapaat kädet. Pyrin toteuttamaan jokaisen sulhon idean, mutta olen joutunut torppaamaan jo kaksi miehen ehdotusta. Hän haluaisi tehdä facebookissa "haluatko että lähetetään sulle kutsu meidän häihin?" -gallupin sekä kävellä alttarille hevosnaamari päässä. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä mies on aina ollut aktiivinen kaikessa suunnittelussa. Joulukortit kun pyyhkeiden värit valitasn yhdessä. Samaa pätee hääjärjestelyihin.

Kun kesällä totesin, että on hääfiilis ja olen vähän suunnitellut häitä, niin lähdimme yhdessä tekemään vieraslistaa ja miettimään kutsukorttumalleja. Kutsukorttumallin lopullinen päätös olikin miehen, kun taas teemävärin lopullinen itseni. Eli kompromisseja, jotta häät olisi enemmän molempien. 

Ollaan siis ihan alkuvaiheessa, joten katotaan mihin tästä vielä mennään ja joudutaan :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Kuin myös olen aikamoinen organisoija ja tottunut järjestämään isompiakin juhlia. Tästä syystä vetovastuu suunnittelussa ja toteutuksessa on varmasti minulla. Mies kuitenkin osallistuu toteutukseen ja käsistään kätevänä väkertää taatusti kaikenlaista :girl_smile:. Miehen ideat vaan ovat tunnetusti aika lennokkaita :girl_haha:.

Muokattu: , käyttäjä: Tiutautintti
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillä tehdään aikalailla yhdessä suunnitellen ja toteuttaen. Hääjuhla oli miehen toive, joten hän osallistuu hyvinkin kiitettävästi. On tuonut esille että kyllä haluaa olla maalaamassa ja koristelemassa kuten minäkin. Tietokonepuoli on minulla hallussa eli vastaan pääasiassa kutsujen ym paperituotteiden ulkonäöstä, toki miehelläni hyväksyttäen. Ainoastaan oma pukeutumiseni on asia mihin mieheni ei vaikuta.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Minä joudun aika lailla hoitamaan järjestelyt yksin: Häät vietetään Suomessa mutta asumme Saksassa, eli aika paljon tietokoneella istumista lienee luvassa. Kulta tekee pitkiä työpäiviä, ja koska hänen suomen taitonsa rajoittuu lähinnä ruokien nimiin :D Hän ei oikein voi auttaa. Ja jottei menisi liian helpoksi, olen täysin sokea eli joudun turvautumaan esim. puvun ym. visuaalisen suhteen paljon ystävien tai eri yritysten apuun. Joka juttua varten ei voi pyrähtää Suomeen, joten varmaan linjat ja näppis tulee käymään kuumina. Moni varmaan ihmettelee, miksemme sitten juhli Saksassa! ;) Suurin osa ystävistämme ja suvusta asuu Suomessa, joten synnyinkaupunkini on varsin luonteva valinta. Esikoiskirjani julkkareiden järjestäminen tarjoiluineen viidellekymmenelle vieraalle on tähän asti isoin ponnistukseni yksin. Eiköhän sadan kutsuvieraan häätkin saada jotenkin kasaan. Onneksi löysin tämän nettisivun, Josko täältä saisi vinkkejä ja ehkä apua...

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Minä saan järjestää suurimman osan itse! Huomioikaa sana saan, se on tärkeä sana. Kyselen kyllä miehen mielipiteitä ja hänellä on itsellään kaksi tai kolme vastuualuetta kun tajuaa niistä jutuista enemmän, mutta muuten... Innokkaita apulaisia kyllä löytyy tulevista kaasoista, että en mä työmäärään huku, varsinkaan kun tässä on pari vuotta aikaa suunnitella ja tehdä kaikki.

Link to comment
Share on other sites

Me tehdään yhdessä ja vastuualueita jakaen. Tällä viimeisellä viikolla mies flunssanpoikasesta huolimatta, on kunnostautunut minua enemmän. Joku hääväsymys iskenyt juuri ennen h-hetkeä. :D Toisaalta nyt voi sitten rennommin keskittyä nauttimaan päivästä, kun ei ole stressannut hulluna viimeisiä päiviä. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Vastaus kysymykseen: näköjään.

Mä voin kyllä järjestää ja hoitaa asiat mutta mä haluan myös miehen mielipiteen siihen. Tässä on muutama päivä mietitty yleisiä asioita ja nyt näyttää siltä että kun aloitan lauseen "saako kysyä yhtä asiaa" niin vastaus on että "taas joku hääjuttu, en nyt jaksa".

Tarkoittaako se, että "ei kiinnosta" = "päätä sä"  ?

 

Mulla on joskus sellaisia.. vähän lennokkaita ideoita :rolleyes:,  Niin haluan toiselta sellaisen järjen ääni -mielipiteen.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...