Jump to content
Naimisiin.info

Turun valokuvaajat ja valokuvaamot


AP

Recommended Posts

Haluaisimme valokuvaajan kirkkoon ja juhlapaikalle kuvaamaan häitämme kesäkuussa 2007.

Voisiko joku suositella jotakin "liikkuvaa" valokuvaajaa Turussa? Hääkirkkomme on Turussa ja juhlapaikkamme taas Paraisilla.

Studiokuvia emme halua ja muotokuvat voisi ottaa kirkolla ja juhlapaikalla.

Kiitos jo etukäteen vastanneille!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hei!

Mitä valokuvaaja häihin maksaa, suunnilleen? Mitä vähemmän sen parempi, sen puolesta harrastajavalokuvaajakin kävisi oikein hyvin!

Tässä keväällä juhlimme ja olisi ihana saada koko kuvauspesti siirrettyä jollekin ulkpuoliselle. Ottavatko nämä harrastelijoiksi luettavat myös muotokuvia, siis klassiseen tyyliin hääkuva kirkon portailla?

Kiitoksin, Timangi

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä oli marraskuussa kuvaamassa Studio LiikKuvan Maria Grönroos ja olimme kyllä lopputulokseen tyytyväisiä. Miljöössä otetuissa potrettikuvissa oli paljon hyviä otoksia ja hämärässä kirkossa ikuistettu vihkiminen oli kyllä ehdottomasti järkevää antaa ammattilaisen hoidettavaksi.

Vihkimisessä otettuihin kuviin meillä on oikeudet, joten linkin takana jotakin:

http://picasaweb.google.bg/theycallmehedar...ey=BAMHyutcflw#

Suurin osa kuvista siis Grönroosin käsialaa, muut merkitty.

Potrettikuvia voin vilauttaa jos yv:llä pyytää.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meidän helmikuisissa häissämme kuvauksen hoiti myös Studio Liikkuvan Maria Grönroos. Kuvat onnistuivat hienosti ja kuvaus hoitui ammattitaidolla ja huumorilla. Suosittelen!

Valokuvaajan valintaa pähkäileville vielä vinkiksi, että kannattaa hintoja vertaillessaan katsoa myös kiitoskorttien ja muiden potrettikuvien hinnastoa. Kiitoskortit ja potrettikuvat kun usein pitää tilata suoraan valokuvaajalta, ja hinnat voivat vaihdella melkoisestikin. Ja toisaalta pienikin erotus tuntuu, varsinkin jos on suuremmat häät ja kiitoskortteja tarvitaan paljon.

Muokattu: , käyttäjä: helmihäiden morsian
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä tulee ensi vuoden kesällä olemaan Le Studion Erja Lauren.Halusimme mukavan ja nuorekkaan kuvajan ja sen myös saimme. On ollut erittäin mukavaa sopia kuvauksiin liittyvistä seikoista ja uskon, että kuvauskin sujuu hyvässä hengessä. Kirjoittelen sitten ensi vuoden puolella,miten kuvaus meni. Näin alkutuntuma on ainakin erittäin positiivinen.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Meidän kuvasi Markku Koivumäki, ja olimme erittäin tyytyväisiä. Valitsimme seremonian dokumentaarisen kuvauksen jonka jälkeen heti ulkona potrettikuvat. Seremoniakuvat ovat ihania, joukossa muutama suorastaan fantastinen "vangittu hetki". Potretteja on monia erityyppisiä, iski suorastaan runsaudenpula kun piti kiitoskorttia valita.

Minulle eivät olisi riittäneet "tasaisen ok" kuvat, vaan halusin oikeasti hyviä kuvia. Ja niitä saimme. Suosittelen siis Koivumäkeä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Nyt kaivattaisiin kipeästi kokemuksia Studio Fotokatista!

Toivottavasti jonkulla on jaettavaa :)

Meillä oli heinäkuussa Jan Nyström Studio Fotokatista kuvaamassa kirkon sekä juhlan ja voin todellakin suositella. Kaikki meni tosi hyvin ja olen ollut tosi tyytyväinen kuvien määrään sekä laatuun. Oli todella ihana nähdä monista vieraista monenlaisia kuvia, kun itse ei voinut olla koko ajan joka paikassa :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Meidän häät tulee kuvaamaan Joni Rantasalo.

http://www.adphoto.fi/

Oletko nähnyt Rantasalon kuvia, muita kuin ne mitkä hänen sivuillaan on? Olisin kovasti kiinnostunut näkemään. Häneltä nimittäin tuli meille toistaiseksi sopivin tarjous kun haluaisin koko päiväksi kuvaajan ensi kesänä.

Onko jollakin kokemuksia AdPhoton kuvista?

Link to comment
Share on other sites

Hei,

Minäkin kaipaisin kommentteja Joni Rantasalon hääkuvauksista, sekä mielellään näkisin muitakin kuin hänen sivuillaan olevia hääkuvia.

Link to comment
Share on other sites

Onkohan jollain kokemusta Marko Airismerestä? Varasimme hänet ensi kesäksi ja ainakin tähän mennessä yhteydenpito on sujunut hyvin ja hän vaikuttaa innostuneelta työstään...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

En tiedä onko kyseessä se kaikkein halvin kuvaaja, mutta me varattiin Petteri Kankaro Suomen Juhlakuvasta. Kuvien laatu ja hänen ihanan inhimillinen olemus teki meihin vaikutuksen. Tuli sellainen hyvä olo, eikä tarvitse jännittää miten hääpäivämme menee ainakaan kuvauksen suhteen.

Meille on suvussa monia häitä missä Petteri on ollut kuvaamassa ja tulos on ollut aina ihana.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Meillä häät vietettiin huhtikuussa -10 ja täytyi ihan tulla tänne vielä kehumaan Petteri Kankaroa Suomen Juhlakuvasta (kun kerran täältä hänet löysinkin). Ollaan todella tyytyväisiä Petteriin, mukava ja toisaalta ammattimainen. Kuvas meille sekä dokumentaarista kuvaa että potretteja miljöössä, molemmat erittäin onnistuneita, saatiin enemmän kuin pyydettiinkään. Kaikki kuvat saatiin CD:llä itsellemme. Mielestäni oli edullinen, mutta toisaalta me kuvattiin itse varsinaisessa hääjuhlassa. Nyt vain odotan innolla että pääsen kuvia kehittämään ja asettelemaan ne hääalbumiin :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä olisi etsinnässä häitä varten videokuvaajaa. Onko ketään kuvauttanut koko hääpäiväänsä ja mistä löytyi kuvaaja?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mulla ei oo _mitään_ käsitystä siitä, kuinka paljon maksaa, että kuvaaja kuvaa koko häiden ajan. Voisitteko kertoa esimerkkihintoja, niin tietäis pyytääkö vaan tuttua kuvaamaan vai oisko mahdollista palkata joku?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...