Turun valokuvaajat ja valokuvaamot


AP

Recommended Posts

Hei!

Onko jollain kokemuksia Naanatalilaisesta Apertuurista? Nettisivut näytti kivoilta ja hintakin suht hyvä, mutta henk. koht kokemuksia kavataan. =)

Meillä oli Apertuurin Ansku ja Hannu kuvaamassa elokuisissa häissämme ja me emme voi kuin vilpittömästi kehua heitä! Kuvat ovat ihan mahtavia ja koko päivä sujui mutkattomasti heidän kanssaan. Meillä mies ei ollut niin innostunut poseeraamaan, mutta Anskun ja Hannun kanssa hänkin rentoutui. Kuvia saimme monta sataa ja heillä on kätevä nettipalvelu, johon vieraat pääsevät jo häiden jälkeisenä maanantaina katselemaan osaa kuvista, häissä he jakavat lappuja, joissa on käyttäjätunnus ja salasana palveluun. Eli ehdottomasti voin suositella Apertuuria, keksivät paljon erilaisia kuvauspaikkoja (kuvasimme kahdessa tunnissa neljässä eri paikassa) ja kuvausasentoja ja räätälöivät päivän parin mukaan. Meillä päivä alkoi aamulla kampaajalta, sitten kotona pukeutuminen, potrettikuvat luonnossa ennen vihkimistä, vihkiminen ja sitten itse juhla, josta he poistuivat n. klo 23. Eli täydenpalvelun paketti ja hintakin on kohtuullinen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

Me ollaan suunniteltu joko Studio Huonetta tai Auran Kuvaa (molemmat olis lähinurkilla). Kaipaisin vaan jo vihityiltä kokemuksia siitä kuinka kuvaajat on ottaneet huomioon omat toiveet, ohjaako kuvaajat tarpeeksi vai pitääkö itse keksiä ja keikistellä? Millainen kokemus on ollut? Olen vasta katsellut näyteikkuna-kuvia. Mutta haluaisin varmistua ennen kuin teemme ratkaisun, meille nuo kuvat on tärkeitä, ja jännittää etukäteen. Kertokaapa kuvassa käyneet!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mikael Soininen on varattu meidän valokuvaajaksi. Laitoin s-postilla tarjouspyynnön yli 10 eri paikkaan ja kahdelta tuli vastaus. Mikael oli toinen niistä. Mielestäni aika outoa että eivät voi vastata mitään, jos yhteys tökkii jo noin alussa niin mitä se sitten tulee olemaan hääpäivän lähestyessä... :mellow:

Mutta olen erittäin iloinen että saimme Mikaelin koska tämän ketjun perusteella hän on luotettava ja kuvista tulee hyviä (hän ottaa muutenkin juuri sen tyylisiä kuvia mitä haluamme). :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Meidän valokuvaajana oli Jan Nyström Fotokatista. Olimme todella tyytyväisiä kuviin ja palveluun ylipäätään. Jan oli selvästi kuunnellut toiveitamme ja ottanut huomioon inspiraatiokuvamme, joita valokuvauspalaverissa katsoimme läpi. Hinta oli myös edullinen, joten olimme kaikin puolin todella tyytyväisiä.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Varokaa Suomen Juhlakuvaa ja Petteri Kankaroa!! Kaikki sujui hyvin aina hääpäivään saakka. Kankaro otti potrettikuvia miljöössä ja kuvasi koko juhlan kirkosta häävalssiin. Vieraat olivat sitä mieltä, että kuvaaja oli ammattitaitoinen; oli kameransa kanssa aina siellä missä tapahtui.

Mutta kuvia emme koskaan saaneet! Kuvat maksettiin ennen häämatkaa ja odotettiin, että DVD olisi luukusta loman aikana tipahtanut. Näin ei kuitenkaan ollut. Kankaro ei vastannut häämatkan jälkeen enää puhelimeen, tekstiviesteihin eikä meileihin. Miehen ilmoittaessa tekstiviestitse, että asia viedään eteenpäin, tuli vastaus minuutin sisään. Syytti postia ja lupasi tuoda kuvat itse, mutta ainoastaan JOS annetaan alaoven koodi. Kun tästä kieltäydyttiin ja sanottiin, että kuvat voi tuoda minä päivänä vaan ja mihin aikaan vaan, ei enää onnistunut. Koskaan ei vastanut kysymykseen, että miten me kuvat saamme. Ei sopinut hakea niitä häneltä, ei sopinut mikään sovittu aika eikä vaikka hän olisi päivän ja ajan saanut valita. Asiasta tehtiin rikosilmoitus, mutta kuviamme emme koskaan näe. :(

Link to comment
Share on other sites

No ei vitsi, ikävää luettavaa tuo Kultajäniksen juttu :( . Hyvä että juttu on viety eteenpäin ja toivotaan nyt että saatte kuvanne kuitenkin jossain vaiheessa. Kuulostaa sinänsä merkilliseltä, sillä kuvaaja on kuitenkin ollut kuvaamassa häitänne ja jos hänellä kuvanne kuitenkin on.

Tsemppiä ja jaksamista asian kanssa!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Me varattiin PolkaSpots kuvaamaan meidän häät. Kuvasivat juuri kaverin lapsen 1-vuotiskuvat. Koevedokset (ihania!) olivat tulleet jo samana päivänä. Valittiin hääpaketti johon kuuluu potretit ja dokumentaarinen kuvaus. Kaikki kuvat saadaan digitaalisena (eli voidaan teettää missä halutaan, iso plussa tästä, tulee säästöä paljon). Saatiin myös sovittua, että jos otetaan heiltä myös lapsikuvaus, niin saadaan vähän alennusta ja alunperinkin hinnat olivat monia muita paikkoja alhaisemmat.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest Lokakuunmorsian 12 vieraan

Me käytiin ottamassa kihlakuvat Studio Eminentissä. Kuvat olivat ihan hyviä, mutta olin todella pettynyt tajutessani, että ne saa vain nettikoko-versioina. Sellaisista kuvista pystyy hädintuskin teettämään edes pieniä paperiversioita, koska resoluutio ei kestä! Itse koin tulleeni huijatuksi. Toki highres-kuvia sai ostaa ja maksaa jokaisesta reippaasti lisää. Eli tämä varoituksen sanana, kannattaa aika tarkkaan katsoa mitä saa!

Link to comment
Share on other sites

Käynpä vielä täälläkin kehumassa kuvaajaamme, Arttu Arojokea! Tosi mukava tyyppi ja upeat kuvat! :tender: Voin suositella!

Toinen kuvaaja, jota voisin suositella, on Tara Jaakkola. Hän kuvasi huomenlahjakuvani, enkä olisi voinut olla tyytyväisempi itse kuvauksiin, tai lopputulokseen. Kaikkein tyytyväisin taisi silti olla mies, joka kuvat lopulta sai.

Link to comment
Share on other sites

Mekin olemme miettineet Risto Kuitusta valokuvaajaksi häihimme (potretit + vihkiminen). Kuvat ovat mielestäni hienoja ja hinta edullinen. Kuvia saa mielestäni riittävästi ja ne saa korkearesoluutiokuvina dvd:llä sekä lisäksi nettigallerian käyttöön. Arttu Arojoen kuvat näyttivät myös todella upeilta, mutta hinta on hieman liian suolainen meidän budjettiin.. Yhteydenpito Ristoon on myös sujunut kiitettävästi, muilta kun tosiaan vastausta saa joskus odotella liiankin pitkään.. ;) Mikäli jollain on omakohtaisia kokemuksia Risto Kuitusesta valokuvaajana, niin kuulisin mielelläni lisää! :) Lähinnä mietityttää se, että miten hän saisi tällaiset (ainakin omasta mielestämme) "ei niin valokuvaukselliset" poseeraamaan niin, että kuvista tulee hienoja. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...

Kuulusin mielelläni suosituksia huomenlahjakuvaajista Turun alueella.
Tara Jaakkola olisi varmaan yksi hyvä vaihtoehto, mutta muistakin mielelläni kuulisin. Myös siitä mitä pakatti on sisältänyt. Olen ymmärtänyt että monesti ei kuulu kuin 1-2 valmista kuvaa hintaan ja nekin aika pieniä... Olisi kiva saada digitaalisina hieman suurempi joukko noita kuvia itselle, niistä voi sitten myöhemmin teettää jotain lisää jos tarvetta ilmenee! :)

 

Sitten myös mietittyttää että missä kuvat otettaisiin... Onko studioissa käytettävän millaista rekvisiittaa, esim sänkyä? ;) Oma makuuhuone kun on kuitenkin suht pieni, niin en tiedä miten siinä saisi kuvattua. hotellia ei viitsisi nyt ihan vaan tätä varten ottaa... Mutta toki kuvaajan kanssa näistä on hyvä keskustella ja miettiä parasta vaihtoehtoa!

Link to comment
Share on other sites

Meillä on nyt sitten alustava varaus Apertuurille, koko päivän dokumentaariseen valokuvaukseen.

Eihän tällasta pitäny meille ees tulla, mutta ku kerrankin(!) löyty jopa mun suht kranttuun makuun sopiva kohtuuhintainen valokuvaaja, ja vielä tästä keskustelusta (et kiitti vaan... :D), niin pakko oli ees kysästä että onnistuisko heiltä.

Ja onnistuuhan se, päivä oli vielä vapaa, nyt pitää enää saada sponssori heltymään. Toisaalta valokuvaukseen oli jo budjetoitu puolet siitä mitä heillä on taksa, joten ei se lisäys ole ees niin tolkuttoman suuri. Vain kolminumeroinen luku... :D

 

Ah tää on varmaan tätä häähulluutta?

 

*muokkaus*

Noniin Apertuurin tulo meille on heidän puoleltaan vielä varmistamatta, mutta varauspyyntö on siis lähetetty! Ihanaa  :girl_pinkglassesf:

Muokattu: , käyttäjä: myra
Link to comment
Share on other sites

Meidän häät kuvasi Jere Satamo (www.valokuvaajaturku.fi). En voi muutakuin suositella lämpimästi! Jere kuvasi meille 10h dokumentaarisen hääkuvauksen ja sulautui vieraiden joukkoon niin, etteivät he edes huomenneet tulleensa kuvatuksi. Sulho, ketä ensin ajatteli, että kuvaus on häiritsevää, on hääpäivän jälkeen ylistänyt Jeren ja Jeren kuvat maasta taivaaseen :D Kuvat ovat kyllä upeita ja niistä välittyy tunnelma erittäin kauniisti. 

Hintakin on erittäin kilpailukykyinen!

Kuvat (yli 400 kpl) dvd:llä saimme vain muutama päivä häiden jälkeen, joten toimitus oli nopea. Palkkasimmepa Jeren vielä suunnittelemaan kiitoskorttimmekin ja suunnittelemme Trash the Dress-kuvausta. :)

 

Suosittelemme!

 

Muoks/

Typot

Muokattu: , käyttäjä: vartijanmorsian
Link to comment
Share on other sites

^Sain kyllä vastauksen tuohon varausviestiini, eli toivottavasti kaikki menee hyvin... :) Kyselin myös yhdeltä puolitutulta täälläkin kehutulta kuvaajalta että onko kuullut heistä millaista mielipidettä, mutta ei osannut sanoa muuta kuin luulleensa heidän lopettaneen(!).

No, ehkä tää tästä. Pitänee soitella heille ja katella vielä miten kemiat kohtaa :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...