Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka paljon hääkuvat maksavat?


Guest Mansku

Recommended Posts

Meillä kuvaajana Teemu Keränen, ja hintaa kuvaukselle tulee 250€ sisältäen studio-/miljöökuvauksen meidän juhlapaikalla, kirkkokuvauksen ja juhlakuvauksen hääkakun leikkuuseen asti. Lisäksi hän muokkaa osan kuvista, ja teettää juhlakuvat paperiversioina, ja jopa laittaa ne valmiiksi kansioihin :D Tämän jälkeen saamme kuvat digiversioina, joista voimme teettää itse mielin määrin esim. kiitoskortteja.  

Link to comment
Share on other sites

mistä te oikein löydätte näitä edullisia kuvaajia?!??!??!  :-? :o

No niinpä! Ilmeisesti kuvaus miljöössä, koevedokset ja muutama kuva tekee ainakin siis ihan miniminiminimissään 200 euroa.  

Niin siis kun siihen sisältyy vain se yksi kuvaus ja ne muutama kuva. Ei studio, ei vihkiminen, ei juhlaa eikä mitään ekstraa muutenkaan. Ajattelin ensin, että hinta on aivan ok kunnes katsahdin tänne. Mitä ihmettä?

Olenko valinnut vain niin superkalliin kuvaajan, ja voiko heillä todella olla noin suuret hintaerot? Ai niin, alue on Tre.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me käytiin kuvassa Helsingin Foto-Jatassa. (Hyvä ettei tilattu miljöökuvausta, satoi koko hääpäivän kaatamalla vettä, olispa niistä tullut veikeitä kuvia)

Paketti sisälsi värikuvia, otosmäärä n. 24, hintaan sisältyi koevedosten lisäksi

yksi valmis potretti kokoa 12 x 17, hintaa paketilla 145 €.

Kuvaaja oli tosi mukava ja hyväntuntuisia kuvia otti, ei niin jäykkiä vaan rentoja ja rakastuneita  :-X

Nyt vaan kuvia odotellessa...  :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä kuvauksen hinta on todennäköisesti melko pieni. Paperikuvien teettäminen pitää maksaa itse mutta kuvat ottaa ystävä jolla on valokuvaamo eli ihan laatua tulossa. Ainoa mikä tässä on vähän kitkaa on tuonut se että ystäväpiirissä on ammattitaitoisia kuvaajia muutama ja morsian olisi toivonut että bestman ottaa kuvat mutta minä olen taas sitä mieltä että hänellä on muutakin tekemistä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä on 27.1.07 häät ja just oon tehnyt diilin valokuvaajan kanssa. Hän ottaa miljöökuvat ennen vihkimistä ja kuvaa juhlapaikalla niin kauan kuin on tarvis. Hintaan sisältyy myös ennakkotapaaminen, jossa käydään katsomassa kuvauspaikkoja ja tutustutaan toisiimme. Kuvien käsittely ja kilometrikorvaukset kuuluu myös pakettihintaan. Arvio koko päivän keikasta oli noin 550 e ja ei ole musta paljon. Tykkäsin myös hänen kuvistaan. Niitä voi käydä ihailemassa www.marilehtisalo.com

:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Kysytäänköhän tässä nyt pelkän kuvauksen vai sekä kuvauksen että teetettyjen kuvien hintaa? Itse ymmärsin, että kyse oli ensimmäisestä, mutta jotkut ovat ilmeisesti vastanneet jälkimmäisen mukaan.

Meillä potrettikuvat otti Studio Brahe. Otimme kaksi vedossarjaa kuvia, ensimmäisen hinta oli 80€ (tämän vuoden hinnoittelun mukaan 100€) ja toisen 50€. Kaikkiaan kuvauksen hinnaksi tuli n. 400€, joka sisälsi siis kuvauksen sekä 15 kpl kuvasuurennoksia eri kuvista ja yhdestä kuvasta teetetyn kehystetyn kangaspintalaminoidun taulun.

Link to comment
Share on other sites

Onneli, meillekin tulee Luukkonen koko paivaksi ja saman verran maksetaan. Kallista on mutta tassa asiassa ei haluttu tinkia.

Onko teidan haat Helsingissa vai jossain muualla? Meidan on Turussa ja Antti ajaa sinne Helsingista joten siita korkeahko hinta. Hintaan myos sisaltyy "harjoitus"kerta paivaa ennen joten ei se kai niin kallis loppujen lopuksi...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä vihkimisen kuvaus ja potretit miljöössä, kuvat käsiteltyinä cd:llä omaan käyttöön yht. 400€ + matkakulut. Jos halutaan koko juhlapäivän kuvaus, se maksaisi 150€ enemmän, en tiedä vielä otetaanko. Etsittiin ja etsittiin, mutta edullisempaakaan ei saatu (tai olisi saatu, mutta kuvat eivät miellyttäneet...), freelance kuvaaja kyseessä. Toisaalta, kuvien teettäminen cd:ltä ei enää paljon maksa.

Link to comment
Share on other sites

650 euroa. Sisälsi siis potretit luonnossa, vihkikuvauksen, hääjuhlakuvauksen, kuvien todella upean jälkikäsittelyn (iso osa aivan mielettömän hienoja mustavalkokuvia) sekä kuvat nettisivuilla ja cd:llä. Yhteensä kuvausta 5 tuntia sekä ennakkosuunnitelupalaverin (n. tunti).

Enkä päivääkään ole katunut. Suosittelen lämpimästi ammattikuvaajan ottamista myös juhlatilaisuuteen. Omat kuvat olivat ihan kivoja, mutta kuvaajan ottamat ovat jotain ihan uskomattoman kaunista.  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Siiis nuo hinnathan on ihan mahdottomia. 20 koevedosta ja 2 "käyttökelpoistakuvaa" maksaa ihan oikeesti lähelle 200€! Aivan pimeetä. Siinä ne kuvat varmaa maksaa joku 20€ ja loput on se hinta kun se kuvaa! Koska eihän niitä koevedoksia voi edes käyyttää mihinkään. Vain tulee ne 2 käyttökelpoista kuvaa? HUH! Ja sitten kiitoskuvat maksaa esim 32hengelle lähemmäs 300€ eli yhteishinta olikin 500€ + jos haluaa ison suurennoksen niin se onkin jo yli 600€! Miettikääs. Kamalaa eikös :D

Link to comment
Share on other sites

En tiedä, mistä olet tällaisia hintoja poiminut, mutta me saamme miljöökuvauksen, koevedokset, pari suurennosta, 3 tunnin tapahtumakuvauksen ja parisataa kuvaa (osan näistä käytämme kiitoskorttiaskarteluihin) tuolla 600 eurolla.

Kannattaa muuten muistaa, että valokuvaaja käyttää työaikaansa myös kuvauksen valmisteluun ja kuvien jälkikäsittelyyn/valmistukseen, eivätkä ne hänen käyttämänsä materiaalitkaan ilmaisia ole.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...