tuikku1

Kauan meni aikaa kunnes saitte hääkuvanne?

43 viestiä aiheessa

Saimme studiokuvat n. 4 viikkoa häiden jälkeen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No joo, päivitys taas, tämä kuuluisi ehkä tuonne "häiden jälkeen" osastolle. Eli teimme lisäkuvatilauksen 3 viikkoa häiden jälkeen, siis studiokuvista. Kirkkokuvat oli luvattu jo aiemmin "sitten kun teette potreteista tilausta". Tilauksesta on nyt 5 viikkoa eikä kirkkokuvista ole nähty vilaustakaan. Myöskään 3-4 viikon kuluessa tilauksesta luvattuja lisäkuvia ei ole näkynyt. Alkaa pikkuhiljaa nyppiä, pyysin miestä soittamaan kuvaajalle ellei tällä viikolla kuvia näy, itse en viitsi k.o tyypin kanssa enää edes keskustella (tuli senverran hapanta vastaanottoa kun haimme koevedokset häiden jälkeen).  :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei kaikki! Kauan teillä on mennyt aikaa kun olette saaneet hääkuvanne valokuvaajalta: hääjuhlasta otetut sekä hääpotretit? Siinä muodossa, että olette päässeet tilaamaan kiitoskorttejanne yms.

Meillä oli miljöökuvaus sekä kuvaaja kirkossa+häissä. Tuntuu venyvän mielestämme liian pitkäksi aika ja siksi päätin ryhtyä tiedustelemaan miten muilla asia on mennyt. Voihan olla, että olemme vaan liian hätäisiä ;)

Kiitoksia kovasti!  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tekstiviesti koevedosten valmistumisesta oli tullut jo häämatkamme aikana eli parisen viikkoa häiden jälkeen. Tosin kun asumme aivan eri paikkakunnalla, pääsemme itse niitä katselemaan vasta noin kuukausi H-hetken jälkeen. Mikä tosin on kesäsesongin odotuksiin verrattuna ilmeisesti hyvinkin lyhyt aika.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuukausi meni että saatiin kuvat. Mutta hyvää kannatti odottaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät 14.5. ja kuvat tulivat nettiin noin kolme viikkoa juhlan jälkeen. Siitä sitten pikaisesti tilaamaan kiitoskortteja ja niitä kuvia jotka kuvauksen hintaan kuuluivat. Kuvaaja alkuun vastasi aina melko nopeasti sähköposteihin ja lupasi kuvat toimittaa ensitilassa, mutta turhia lupauksiahan ne kaikki olivat. Lopulta vastauksia tuli melko harvaan ja aina kera jonkun ihme selityksen työkiireistä... useiden soittojen, meilien ja ruinaamisen jälkeen kuvat saatiin 4.9. Kaikenkaikkiaan kuvat ovat vielä hieman huonolaatuisia. Bonuksena suurimpaan kuvaan on laitettu kuvaajan logo, jotta voimme aina muistella häntä "lämmöllä" kun omaa hääkuvaamme katsomme. En voi ainakaan suositella Studio Peter Sebastiania Turusta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

harmillinen asiakaspalvelutyyli. Tuo logo on kyllä ruma kuvissa. Uusille kuvauksen tilaajille samalla tää on vinkki, että kannattaa tarjousta tiedustellessa kysyä, että kuviin EI tule logoja mukaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tuli tänään mailiin ekat versiot hääkuvista :-X Häät olivat 24.9., eli noin kuukausi vierähti. Nyt sitten valitaan parhaat, mitkä käsitellään jne. Ihanilta näyttivät jo nuo käsittelemättömätkin :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Koko päivän dokumentaarisen kuvauksen kaikki kuvat ja potretit saimme nettigallerian kautta kuuden päivän kuluttua häistä eli seuraavana perjantaina. DVD postissa seuraavalla viikolla. Olin tosi tyytyväinen, että ei mennyt viikkoja tai kuukausia. Ehdottomasti kannattaa ottaa tämä asia huomioon, kun valitsee kuvaajaa. Ainakin itse odotettiin kuvia tosi kärsimättöminä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli studiokuvaus ja piti saada kuvat jo parin kolmen viikon päästä kuvauksesta, mutta venähti kuukauteen, kun meidän kuvatilaus oli mennyt johonkin väärään pinoon. Saatiin sitten vielä jo ennestään luvatusta -10% vähän lisää pyöristystä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

koevedokset saatiin n.9pv häitten jälkeen

Muokattu: , käyttäjä: nnipsu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me saatiin kuvat vasta 2kk häiden jälkeen! Oli kyllä mielestäni ihan liian pitkä aika ja valokuvaaja oli sanonut että muutama viikko...Jonka ajattelin olevan esim. 3 viikkoa... Nykyään kuitenkin uutiset vaihtuu tiheään, niin tekisi mieli laittaa kuvia heti someen, ennen kuin kaikki on jo unohtanut koko häät! :D 

 

Koska oltiin ajateltu, että valokuvaaja hoitaa kuvauksen, kukaan vieraistakaan ei ottanut kuvia, paitsi pari kännykkäkuvaa, eikä meillä siis ollut oikein mitään materiaalia häistä tuon koko 2kk aikana! (Tai no kuvaaja laittoi ekalla viikolla häiden jälkeen ihan pari kuvaa meille, mutta ne olivat huonoja, ehkä kiireessä valittuja...?)

 

No, lopulta kuvat tulivat ja olivat todella upeita, joten melkein jo ollaan unohdettu kuinka kauan siinä kesti! :D

 

Mutta olkaa tarkkana, kun kysytte kuvaajilta kauanko kuvissa kestää. Ehkä se odottaminen on helpompaa, jos tietää selkeän maksimiajan ja varautuu siihen. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä meni 2 kuukautta ennen kuin kaikki kuvat tulivat - luvattu 3 viikkoa. Kuvaaja oli myös hankala tavoittaa, kun jouduimme kyselemään monta kertaa kuvien perään. Harmi sinänsä, koska kuvat ovat tosi hienoja, mutta eipä tee enää mieli suositella kuvaajaa muille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tulee pian kaksi kuukautta häistä, ja nyt ollaan vasta alettu saada ensimmäisiä kuvia kyseisen dokumentaarisen hääkuvaajan Facebook-sivulle julkaistun "sneak peak" - kansion kautta. Sopparissa luki toimitus noin 6-8 viikkoa. Vähän harmittaa tietysti, että nyt ei saada varmastikaan joulukorttien mukana kiitoskortteja, mikä olis ollu näppärää, mutta pitää sitten postittaa erikseen. Vasta kahdeksan kuvaa olen nähnyt, mutta ne on NIIN TAJUTTOMAN UPEITA, että tässä tapauksessa hyvää kannattaa odottaa :) osattiin varautua siihen kyllä henkisesti, että kuvat ei tule hetkessä. Ja toisaalta nyt on ihana palata häiden tunnelmiin pienen tauon jälkeen, ja ihastella värikkäitä ruskamaisemakuvia, kun ulkona on tällä hetkellä marraskuun perinteinen loskapaskakeli.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

menimme naimisiin viime vuoden elokuussa ja olemme saaneet muutaman kuvan, joista sentään sain yhdestä itse muokkaamalla teetettyä kiitoskortin. muita kuvia tässä sitten vielä odotellaan...tämän siitä saa kun ottaa tutun kuvaajan:(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mietin nopeuttaako kuvien saamista jos maksaa kuvauksesta vain osan etukäteen ja loput vasta kaikkien kuvien saavuttua ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään