Kauan meni aikaa kunnes saitte hääkuvanne?


tuikku1

Recommended Posts

No joo, päivitys taas, tämä kuuluisi ehkä tuonne "häiden jälkeen" osastolle. Eli teimme lisäkuvatilauksen 3 viikkoa häiden jälkeen, siis studiokuvista. Kirkkokuvat oli luvattu jo aiemmin "sitten kun teette potreteista tilausta". Tilauksesta on nyt 5 viikkoa eikä kirkkokuvista ole nähty vilaustakaan. Myöskään 3-4 viikon kuluessa tilauksesta luvattuja lisäkuvia ei ole näkynyt. Alkaa pikkuhiljaa nyppiä, pyysin miestä soittamaan kuvaajalle ellei tällä viikolla kuvia näy, itse en viitsi k.o tyypin kanssa enää edes keskustella (tuli senverran hapanta vastaanottoa kun haimme koevedokset häiden jälkeen).  :(

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei kaikki! Kauan teillä on mennyt aikaa kun olette saaneet hääkuvanne valokuvaajalta: hääjuhlasta otetut sekä hääpotretit? Siinä muodossa, että olette päässeet tilaamaan kiitoskorttejanne yms.

Meillä oli miljöökuvaus sekä kuvaaja kirkossa+häissä. Tuntuu venyvän mielestämme liian pitkäksi aika ja siksi päätin ryhtyä tiedustelemaan miten muilla asia on mennyt. Voihan olla, että olemme vaan liian hätäisiä ;)

Kiitoksia kovasti!  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 years later...
  • 3 weeks later...

Meillä oli häät 14.5. ja kuvat tulivat nettiin noin kolme viikkoa juhlan jälkeen. Siitä sitten pikaisesti tilaamaan kiitoskortteja ja niitä kuvia jotka kuvauksen hintaan kuuluivat. Kuvaaja alkuun vastasi aina melko nopeasti sähköposteihin ja lupasi kuvat toimittaa ensitilassa, mutta turhia lupauksiahan ne kaikki olivat. Lopulta vastauksia tuli melko harvaan ja aina kera jonkun ihme selityksen työkiireistä... useiden soittojen, meilien ja ruinaamisen jälkeen kuvat saatiin 4.9. Kaikenkaikkiaan kuvat ovat vielä hieman huonolaatuisia. Bonuksena suurimpaan kuvaan on laitettu kuvaajan logo, jotta voimme aina muistella häntä "lämmöllä" kun omaa hääkuvaamme katsomme. En voi ainakaan suositella Studio Peter Sebastiania Turusta.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 years later...

Koko päivän dokumentaarisen kuvauksen kaikki kuvat ja potretit saimme nettigallerian kautta kuuden päivän kuluttua häistä eli seuraavana perjantaina. DVD postissa seuraavalla viikolla. Olin tosi tyytyväinen, että ei mennyt viikkoja tai kuukausia. Ehdottomasti kannattaa ottaa tämä asia huomioon, kun valitsee kuvaajaa. Ainakin itse odotettiin kuvia tosi kärsimättöminä!

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli studiokuvaus ja piti saada kuvat jo parin kolmen viikon päästä kuvauksesta, mutta venähti kuukauteen, kun meidän kuvatilaus oli mennyt johonkin väärään pinoon. Saatiin sitten vielä jo ennestään luvatusta -10% vähän lisää pyöristystä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Me saatiin kuvat vasta 2kk häiden jälkeen! Oli kyllä mielestäni ihan liian pitkä aika ja valokuvaaja oli sanonut että muutama viikko...Jonka ajattelin olevan esim. 3 viikkoa... Nykyään kuitenkin uutiset vaihtuu tiheään, niin tekisi mieli laittaa kuvia heti someen, ennen kuin kaikki on jo unohtanut koko häät! :D 

 

Koska oltiin ajateltu, että valokuvaaja hoitaa kuvauksen, kukaan vieraistakaan ei ottanut kuvia, paitsi pari kännykkäkuvaa, eikä meillä siis ollut oikein mitään materiaalia häistä tuon koko 2kk aikana! (Tai no kuvaaja laittoi ekalla viikolla häiden jälkeen ihan pari kuvaa meille, mutta ne olivat huonoja, ehkä kiireessä valittuja...?)

 

No, lopulta kuvat tulivat ja olivat todella upeita, joten melkein jo ollaan unohdettu kuinka kauan siinä kesti! :D

 

Mutta olkaa tarkkana, kun kysytte kuvaajilta kauanko kuvissa kestää. Ehkä se odottaminen on helpompaa, jos tietää selkeän maksimiajan ja varautuu siihen. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä tulee pian kaksi kuukautta häistä, ja nyt ollaan vasta alettu saada ensimmäisiä kuvia kyseisen dokumentaarisen hääkuvaajan Facebook-sivulle julkaistun "sneak peak" - kansion kautta. Sopparissa luki toimitus noin 6-8 viikkoa. Vähän harmittaa tietysti, että nyt ei saada varmastikaan joulukorttien mukana kiitoskortteja, mikä olis ollu näppärää, mutta pitää sitten postittaa erikseen. Vasta kahdeksan kuvaa olen nähnyt, mutta ne on NIIN TAJUTTOMAN UPEITA, että tässä tapauksessa hyvää kannattaa odottaa :) osattiin varautua siihen kyllä henkisesti, että kuvat ei tule hetkessä. Ja toisaalta nyt on ihana palata häiden tunnelmiin pienen tauon jälkeen, ja ihastella värikkäitä ruskamaisemakuvia, kun ulkona on tällä hetkellä marraskuun perinteinen loskapaskakeli.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...