Morsian2002

Valokuvauksen ajankohta? (yhdistetty)

651 viestiä aiheessa

Meillä on kuvaus heti vihkimisen jälkeen, koska aamu menee kampaajalla/meikissä istuen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meilläkin kuvaus on tod.näk vihkimisen jälkeen. mies sanoi että vasta jälkeen niin tulee rennompia kuvia kun ei tartte enää jännittää! :grin: oon aatellu et käytäs "virallisessa" kuvassa kuvaamossa, ja siitä sitten juhlapaikalle, missä sit otettas miljöökuvia. oletuksella sillä et kaverin veli (jolla on jonkinmoinen valokuuvajatutkinto tuloillaan) voisi tulla ottamaan ne miljöökuvat, ne voisi ottaa sitten siinä juhlinnan lomassakin, eikä heti kirkon jälkeen. mutta saa nyt nähdä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä myös varmaan ennen vihkimistä. Tosin kiire meinaa tulla kun käy parturissa, meikkaajalla ja vielä kuvassa ennen juhlia, mutta ei kesken juhlan tahdota lähteä. Kyllähän siellä parturissa ja meikissä ehtii hyvin rauhottumaan ja lepään ennen häitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me menemme hääkuvaan ennen vihkimistä käytännön syistä. Vihkipaikalta juhlapaikalle matkaa vaivaiset 3km, joten siirtyminen vie vain hetken. Eikä todella haluta odotuttaa vieraita. Lisäksi meidät vihitään klo 16, näin ollen hyvin aikaa kuvaukselle ennen vihkimistä.

Olisihan se ihana ajatus, että sulhanen näkisi morsiammen vasta alttarille, mutta tästä ajatuksesta on luovuttava järkisyistä. :/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen kai sen verran konservatiivinen, etten halua mieheni näkevän hääpukuani ennen vihkimistä.

Olemmekin päättäneet, että hääkuvat otetaan RUOKAILUN AIKANA. Syömme siis ensin ja lähdemme pikaisesti autolla kuvauspaikalle ottamaan kuvat sillä aikaa, kun muut vieraat syövät. Aikaa siinä olisi näin ehkä tunnin verran.

.

Hei tällästä tää älykkö ei ollut keksinytkään! Säästäis hyvin päivän tunteja.

Tosin oon sellanen sählä että varmaan kaadan viinilasin päälleni tai jompikumpi tytöistämme suttaa itsensä jo ennen..

Hmm. Tarviikin keskustella miehen kanssa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, meillä on varattuna kuvaus ennen kirkkoa klo 13 ja vihkiminen on klo 15. Kuitenkin itken ja liikutun kirkossa niin haluan kuvauksen pois alta ennen kirkkoa..että on jotain toivoa vielä siitä että meikit säilyy :) Ja meillä kuvat otetaan studiossa. Hääpaikalla sitten sopivassa välissä voidan ottaa ulkona kuvia jos säät sen sallii :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä vihkiminen klo 13 ja mies ei halua nähdä pukua ym. niin kuvat otetaan vasta vihkimisen jälkeen. Jollain muullakin oli ruokailun aikana valokuvaus, ja itsekin olen miettinyt samaa, jottei vieraiden tarvitsisi kauhean kauaa odotella ja olis jotain toimintaa sillä aikaa. Toivottavasti on hyvä ilma ja saadaan otettua kuvia järven rannalta sit. Pitäis tosiaan se valokuvaaja vaan ensin varata meille.. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän kuvat otetaan monen muun tavoin miljöössä ennen vihkimistä. Aikaisemmin en pitänyt tärkeänä viettää "viimeistä" yötä erillään sulhasesta, mutta kaason neuvosta ja tarkemmin asiaa ajateltuani se tuntuukin mainiolta ratkaisulta, eipähän tule aamukiireessä kiukuteltua puolin ja toisin :girl_wink:

Näemme toisemme siis n. 1,5 h ennen vihkimistä kun kuvat otetaan. Tuntuu rauhoittavalta että kuvat on otettu (ilman ylimääräistä yleisöä) ennen h-hetkeä, minkä jälkeen voi keskittyä nauttimaan ilman ylimääräisiä "velvotteita" loppupäivän. Harvoin myöskään tiiviin perhe-elämän pyörteissä vietämme öitä erillään, joten varmasti vajaan vuorokauden erossaolo tekee tehtävänsä näinkin - kuitenkin sulhanen näkee minut, ja päinvastoin, vasta täydessä tällingissä :girl_smile: En oikein usko, että tapaaminen jo pari tuntia ennen vihkimistä latistaa tunnelmaa kirkon käytävällä ollenkaan :gpari:

Kenties aavistuksen meni ot, mutta tuli niin kova selittelyn tarve :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on kuvaus vihkimisen jälkeen. Meillä on juhlat saaressa, joten kuljetus vie jonkin aikaa. Samoin pöytiin asettuminen. Varmastikin jonkinlaista ohjelmaa aiomme järjestää. Onko kenelläkään mtn ideoita ohjelmanumeroiksi??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä haluan että kuvaus on vasta vihkimisen jälkeen, koska haluan että ollaan oikeasti jo naimisissa niissä kuvissa ja että mies näkee mut pukuineni kaikkineni vasta alttarilla. Meille ei tuu studiokuvauksia vaan kuvat otetaan juhlapaikalla, jonne matkaa kirkolta n.6km. Näin ollen oon kanssa ajatellu että kuvat otetaan joko heti kun kirkolta tullaan tai sit ruokailun aikana. Etukäteen tosin aiotaan kuvauspaikkoja jo katella, ettei niitä sit tartte ruveta täysin miettimään kun on h-hetki. Täytyy vaan toivoa että on kaunis sää et saadaan kuvat otetuks ulkona. Toki on joku b-vaihtoehtokin asialle keksittävä. Onneks tässä on vielä aikaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä myös kuvaus vasta vihkimisen jälkeen. En halua että sulho näkee minua ennen vihkimistä, joten tämä on meille paras vaihtoehto.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me käydään hääkuvissa jo häitä edeltävällä viikolla (loppuviikosta, jotta morsiuskimppuja ei tarvitse tehdä kahta). Systeemi toimii hyvin meidän tapauksessa, sillä aion sopia harjoitusmeikin ja -kampauksen ko. päivälle ja siitä sitten mennään suoraan kuvattavaksi :girl_smile: . Meille sopii paremmin se, että kuvaus hoidetaan alta pois jo aiemmin, jotta siitä ei tarvitse sitten enää hääpäivänä stressata. Pari kaveriamme on jo tehnyt samalla tavalla, ja heillä tällainen järjestely toimi hyvin, joten miksei meilläkin :).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä otetaan studiokuvat ennen hääpäivää, sillä emme ole samoissa asuissa, kuin itse hääpäivänä. :)

Siiten hääpäivänä tulee toki otettua epävirallisempia hääkuvia hääpuvuissa varmasti pitkin päivää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli toiveissa, että kuvaus olis vasta vihkimisen jälkeen kun olis kiva nähdä vasta sillon kirkossa, mutta valokuvaajan mielestä olis ennen kirkkoa parempi ottaa...eli saas nyt nähä kuin tehään, pitää vielä vähän sitä kuvaajaa jututtaa asiasta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me otamme miljöökuvat ennen kirkkoa hääpaikalla ja sitten kirkossa kuvaaja kuvaa myös. Juhlassa otetaan sitten vaan epävirallisempia otoksia ja toivotaan, että nekin natsaa ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haluan, että kuvat otetaan vasta vihkimisen jälkeen. Suurin syy on se, että haluan, että mies näkee minut puvussani ekan kerran vasta kirkossa. Ja mieskin haluaa niin. :girl_sigh: Haluan ehdottomasti miljöökuvat, joten jos vain onnistuu, niin ne otetaan juhlapaikalla (toivottavasti järven rannalla) heti vihkimisen jälkeen. Vielä ei ole valokuvaajaa päätetty, mutta tämä on ainakin meillä suunnitelmana. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä otetaan kuvat ennen vihkimistä, koska haluan johonkin kuvaan karvaturritkin mukaan. Vihkimisen jälkeen kun haluan keskittyä vain juhlimiseen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä myös toiveissa kuvaus ennen vihkimistä. Tämä siitä syystä että itken varmaan niin vuolaasti kirkossa, että meikki ei ole enää parhaimmillaan :D ja lisäksi emme halua odotuttaa vieraita. Oman luonteeni tuntien haluan kiireettömän hetken kuvaukseen, joten ennen vihkimistä ehdottomasti paras aika meille :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä lienee kuvaus vihkimisen jälkeen.. Ajateltiin, että juhlapaikalle voisi siirtyä - nostaa alkumaljatkin vieraiden kanssa, ja sen jälkeen liueta kuvattavaksi (~tunti ammattikuvaajan ottamiin kuviin? En tiedä riittääkö, mutta eiköhän). Kuvaaja voisi siinä samalla ottaa muutaman räpsyn meistä koko vieraskaartin kanssa, ennen kuin joku ehtii häipyä paikalta. Kuvauksen ajaksi toki vieraille järjestettäisiin naposteltavaa ja ehkä jotain ohjelmaa (?), ettei aika kävisi pitkäksi. Kuvathan siis otettaisiin juhlapaikan miljöössä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä (tai ainakin mulla) olisi toiveissa, että kuvaus olisi vihkimisen jälkeen. Tosi mietin samoja asioita, kun moni muukin... Vieraiden odotuttaminen? Meikki? Missä kuvat?

Meillä häät siis tammikuussa, joten tuskin niitä pihalla otetaan... liekö studiossa tai sitten juhlapaikalla, jos jokin kaunis nurkka järjestettäis sinne...? en vielä tiedä! :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haluan, että sulhanen ei näe minua ennen kuin vasta kirkossa. Joten, juuri eilen onnistuin varaamaan hääkuvaus ajan heti vihkimisen jälkeen. Ja sikäli helppo, kun kuvauspaikka kirkon lähettyvillä.

Vielä pitää keksiä mahdollista pientä viihdykettä vieraille juhlapaikalla odottelun ajaksi. Yhtenä vaihtoehtona olen harkinnut mm glögi tarjoilua, koska kuitenkin kyseessä talvihäät.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tätä nyt pohdittiin muutama päivä ja lopulta tänään tehtiin ratkaisu kun juteltiin kuvaajan kanssa. Otetaan kuvat ennen kirkkoon menoa. Siinä on parhaiten aikaa ja pukukin on silloin vielä nätisti. Kyllähän se olisi ollut kiva että sulhanen näkee minut vasta kirkossa, mutta eipä tuo maailmanloppu ole. Käytiin tänään katsomassa kuvauspaikkaa, erään joen varrella. Tulee varmasti kauniit kuvat, kuvaaja sai heti inspiraation.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä alan kallistua koko ajan sen puoleen, että haluaisin viralliset kuvat ennen vihkimistä.

Saisi pahimman jännityksen pois, meikki+hiukset olisivat varmasti vielä hyvännäköiset ja vieraiden ei sitten tarvitsisi odottaa. Juhlan aikana voi sitten ottaa myös lisää potrettikuvia.. :grin: Ja jos on dokumentaarinen kuvaus, niin eiköhän jokunen hyvä kuva löydy sitten kiitoskortteihin jne.

Piirun kuvaileva tilanne kuullostaa näemmä juuri siltä, mitä ajan takaa. :)

Kuvaajaa en ole vielä varannut, mutta eiköhän asia onnitune.. :)

Muokattu: , käyttäjä: iialiia

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ollaan myös suunniteltu kuvausta ennen vihkimistä. Syitä on useampiakin, ja monet täysin samoja kun täällä on mainittu. Päälimmäisenä tulee mieleen hiusten, meikin ja puvun siisteys kuvien aikana. Lisäksi haluamme jättää kuvaukselle rutkasti aikaa, sillä olen itse herkästi kuvissa aina todella kankeana ja tarvitsen kunnolla aikaa luonnollisten kuvien aikaan saamiseksi, emmekä halua seisottaa vieraita montaa tuntia. Lisäksi meillä on häät lopppusyksystä eikä vihkimisen jälkeen riitä ulkona enää kunnolla valoa miljöökuvien ottamiselle.

Juhlissa otetaan sitten lisää kuvia erilaisilla kokoonpanoilla. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä haluan että kuvaus on vasta vihkimisen jälkeen, koska haluan että ollaan oikeasti jo naimisissa niissä kuvissa

Mulla sama juttu, tahtoisin, että kuvissa oltaisiin oikeasti jo mies ja vaimo. :)

Mutta mietityttää kyllä noi vieraitten odotuttaminen ja onko esim.tullut itkettyä kirkossa jne... Ää, vaikeaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään