Morsian2002

Valokuvauksen ajankohta? (yhdistetty)

651 viestiä aiheessa

meillä tulee kuvaus olemaan ennen kirkkoa ja kuvaaja tulee myös kirkkoon kuvaamaan, eipähän kenenkään muun tarvia hyppiä siellä. haluttiin juuri näin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä kuvaus juuri ennen kirkkoa. tarkoitus ottaa pelkät ulkokuvat, studiota ei ole.

ja eipähän tarvia vieraiden odotella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mellä on kuvaus ennen vihkimistä, kotipaikkakunnalla jossain puistossa ja siitä sitten lähdemme ajelemaan n 100 km vihkipaikalle. Halusimme kuvat ehdottomasti ennen vihkimistä, koska se on melko myöhään ja olisi tylsää, jos ilta vieraiden kanssa lyhenisi entisestään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on valokuvaus sujautettu ohjelmaan eli bestman "ryöstää hääparin" ja menemme silloin kuvaan kun vieraat toimivat täyttääkseen lunnas vaatimukset ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä otetaan kuvat hääpaikalla,koska emme halua studiokuvia.Ajankohdaksi on suunniteltu kuvaus heti ruokailun jälkeen.Meille tulee paljon vieraita ja seisova päytä, joten ehdimme varmaankin kuvaukseen syötyämme. Pyritään välttymään siltä, että vieraat joutuvat odottamaan pitkiä aikoja ohjelmaa  :) Toivottavasti onnistuu myös käytännössä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juuri aloin aikatauluttaa hääpäivää... Vasta tänään aloin miettiä kuvaajan varausta ja kuvauspaikkaa. Ainakin yksi kuvaaja on vapaana toivomanani aikana ja suunnitelmana on ottaa kuvat juhlapaikalla klo 14, kun vihkiminen on klo 16.30. Jää aikaa siirtymiseen jne. Nyt kun saisi kampauksen ja meikin varattua näpsäkästi ennen kuvausta  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse ajattelimme, että käymme valokuvassa matkalla juhlapaikalle. Tai sit jos ne kuvat ottas Kirkon puistossa mut sit toisaalta meidän hääautoidea menis pilalle kun pitäs jäädä sinne puistoon. Ellei sit tultas sinne myöhemmin. Niin ja meil on kans ongelmana se et vieraat joutuis odottaa. Ollaan kyl nakitettu bm:ille et kehittävät jotain hervotonta ohjelmaa siksi aikaa ettei vierailla oo tylsää ;D Heidät tuntien ei myöskään ole tylsää ;D Mut en halua ennen vihkimistä koska haluan mieheni näkevän mut hääloistossani vasta siellä alttarin päässä kun ovet aukee :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehkäpä sieltä kirkosta joku osaa sanoa milloin kannattaa tulla paikalle..Meilläkin on vihkiminen klo: 14 ja kuvaus jossain luonnon helmassa sitä ennen. Varmaan tuohon kuvaamiseen meillä vierähtää pari-kolme tuntia ja kirkossa varmaan pitää olla viimeistään puolisen tuntia (?) ennen seremonian alkua. Eli me varmaan mennään kuvattavaksi jo yhdentoista kieppeillä.. En kyllä yhtään tiedä kuinka kauan kampaajalla yms menee aikaa. Juhlapaikan onneksi koristelee perhe ja ystävät.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me haluaisimme hääkuvauksen ennen vihkimistä. Tosin ajatuksena on, että vihkiminen olisi klo 12. Ehtiiköhän ennen sitä käydä kampauksessa, meikissä ja valokuvattavana? Jos vaikka kampaus ja meikki tehdään samassa paikassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mies haluaa (ainakin toistaiseksi) ehdottomasti pitää kiinni siitä ettei näe minua hääpäivänä ennen kuin kirkossa. (nukutaankokin me eri paikoissa  :-? ) Vihkiminen klo 18 ja sen jälkeen kuvaan tuntuu to-del-la mahdottomalta ajatuksena, kun muutenkin on aikataulu varmaan aika tiukilla. Toi valokuvaaja kirkkoon tuntia aiemmin -idea ois aivan loistava. Täytyy vähän udella oisko se puoliskon mielestä sopiva ratkaisu.. Tai sitten koekuvaus ja -meikkipäivänä kuvaan (ilman kukkia?) mutta jotenkin se tuntuu kovin vaisulta idealta. Onneks vielä ehtii miettiä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli valokuvaus vihkimisen jäkeen ja mielestäni kuvaus onnistui kitkatta  , kunhan esim. kaaso järjestää vieraille ohjelmaa.  En tosin edes olisi voinut kuvitella että olisi kuvattu ennen vihkimistä mutta mielestäni hyvällä etukäteissuunnittelulla voi hyvin kuvata vihkimisen jälkeen....enkä ole ainakaan vielä kuullut keltään että odotus olisi käynyt liian pitkäksi, meillä oli tosiaan vieraille ohjelmaa ja heidät oli kaikki informoitu etukäteen että meidät kuvataan vihkimisen jälkeen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haluan ehdottomasti kuvat vasta vihkimisen jälkeen, ellei jotain ihan-hirmu-kauheen-kamalan-pätevää syytä tule kuvata ennen kirkkoa. Puvun mies tulee kyllä näkemään ennen vihkimistäkin ja varmaankin myös morsmaikunkin ;) sillä haluan nukkua varmaankin myös viimeisen neiti-yöni mieheni vieressä (en siis osaa yksinkertaisesti enää nykyään nukkua yksin). Mutta syy kuvausajankohtaan on sormus, en halua laittaa vihkisormusta sormeeni ennen alttaria, kuin pakollisissa sovituksissa ennen ja jälkeen kaiverruksen (tai aina parempi jos vain ennen kaiverrusta, jolloin se ei ole se Mun The vihkisormus vielä). Tiedä häntä mikä taikausko sekin on, mutta jostain iskostunut takaraivooni kuitenkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle kävis vaikka heti aamusta kun vaan on hiukset nätisti ja mekko päällä, mutta mies haluaa pitää kaikista vanhoista perinteistä kiinni, että yö erillään ja aamu kans ennen kirkkoa ja karttaa varmasti hääpuvunkin näkemistä viimeiseen asti... Siispä kuvat otetaan todennäköisesti heti kirkonmenojen jälkeen. Matka juhlapaikkaan on kyllä oma lukunsa, joten tuskin vieraat ehtii pitkästyä sillä välin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on yksi syy myös tuo sormus :D Minä en nimittäis halua nähdä vihkisormustani etukäteen enkä halua sitä sormeeni ennekuin olemme lain silmissä oikea aviopari :D:-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me otetaan kuvat varmaan sitten vasta hääpaikalla, ei haluta studiokuvia.

Ja eihän tuo sulho saa nähdä pukua ennen kirkkoa..  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä otetaan studiokuvat ennen vihkimistä. Olisihan se mukavaa, jos sulhanen näkisi pukuni vasta kirkossa, mutta en kuitenkaan halua että vieraat joutuvat odottamaan meitä juhlapaikalla.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meän kuvat otettiin ennen vihkimistä ja suosittelen sitä kyllä kaikille! Vieraiden ei tarvinnut tuntikausia juhlapaikalla meitä ootella, myös itse pystyi nauttimaan koko hääpäivästä kaikessa rauhassa. Vihkimisen jälkeen ei enää tarvinnut ressata millään (mitä nyt sulhasta meinasi häävalssi vähän jänskättää ;D), vaan sai ottaa rennosti ja nauttia juhlatunnelmasta täysin siemauksin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mutta meillä ei välttämättä muutenkaan oteta studiokuvia, kun kuvaustaitoisia on pilvin pimein tulossa muutenkin häihin. Vois vaikka vähän jakaa eri kuvaajille hommaa, ettei yhden vieraan koko juhla mee kuvatessa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meille tulee ns. "ammattikuvaaja" mutta kumminki tuttu ihminen, ei silti olisi vieraslistalla. hän toimii meillä meidän hääkuvien ottajana, sekä kiitoskorttikuvien ja isompien ja myös juhlassa, joten se ei mene kenenkään vieraan vastuulle, ja se on hyvä. :) mä olin alunperin just sitä mieltä että sulhanen ei saisi nähdä morsianta ennen vihkimistä... no sitten ajateltiin että vihkimisen jälkeen mennään jonnekkin kivaan maisemaan ottamaan kvuia. :) (ei siis studioon, vaan haluan luontokuvia :) ) no siinä voi tuhlaantua paljon aikaa ja vieraat joutuisivat odottamaan juhlapaikalla, ja me halutaan itse olla ottamassa vieraita vastaan juhlapaikalla, joten päätettiin sitten kumminkin ottaa ne hääkuvat ja kiitoskorttikuvat ennen vihkimistä. mutta ainoastaan meistä kahdesta, perhekuvia ja kaaso/bm kuvia otetaan sitten juhlissa. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääkuvauksen aikataulua pohditaan täälläkin. En haluaisi odotuttaa vieraita juhlapaikalla, mutta en toisaalta sännätä pää kolmantena jalkana kampaukseen, meikkiin ja kuvaukseen ennen vihkimistä. Meillä vihkiminen on klo 14. Mietin, että jos ottaisi studiokuvat ennen vihkimistä ja miljöökuvat jonain sopivana hetkenä juhlapaikalla. Ennen vihkimistä ei molempia kuitenkaan ehdi. Valokuvaaja ehdotti meille yhtenä vaihtoehtona kuvaamista koekampaus-päivänä, mutta minusta se tuntuu jotenkin valjulta. Enkä halua, että sulhanen näkee morsianta hääpuvussa ennen varsinaista hääpäivää.  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on vihkiminen klo 15, ja kuvaus klo 13.30, ja valokuvausliike kirkkoa vastapäätä ja noin 400m päässä kauneuskeskuksesta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle ja ilmeisesti sulhollekin on tärkeää, että näemme toisemme hääasuissa ja laittautuneena vasta kirkossa, kun astelen hänen luokseen suurten kirkon ovien avauduttua, urkujen pauhatessa. Meillä on kuvaaja koko päivän kirkosta lähtien ja nuo ns. viralliset kuvat on ajatus ottaa heti vihkimisen jälkeen. Onhan se ihana saada kuviin se onnen ja rakkauden tunne, kun ollaan juuri menty naimisiin. Kuvat otetaan luonnossa, jos vain sää sallii. Emme ole kuitenkaan vielä päättäneet, otetaanko ne juhlapaikalla, vai jossain muualla. Olen itsekin miettinyt tuota vieraiden odotuttamista ja jotain vapaamuotoista ohjelmaa aiomme keksiä heille siihen väliin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidät kuvataan maistraattivihkimisen jälkeen juhlapaikalla ennen hääjuhlan alkua. Suurin osa vieraista saapuu siis vasta iltajuhlaan, joten eivät joudu odottelemaan meitä ainakaan kuvauksen takia. :-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Todennäköisesti meillä on tuttu valokuvaaja juhlissa joten kuvaaminen käy miten sovitaan. Mulla olis haaveissa ulkokuvaus mutta kun noista talvisäistä ei koskaan tiedä... Jotain persoonallisempaa haluaisin sen kuvauksen suhteen. Mutta ihan viralliset studiokuvat meiltä varmaan jää pois. Korkeintaan jos kuvaajan kotona käydään kuvattavana, sillä kun on tavallaan kotistudio.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä vihkimisen jälkeen.Oltais haluttu ennen,mutta kirkkoa ei voinut varata...Mutta näin onneksi pukusalaisuus säästyy juuri vihkimiseen... ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään