Lii

Tampereen valokuvaajista

92 viestiä aiheessa

Mieheni ja minut vihittiin viime elokuussa ja valokuvaajanamme toimi Petra Veikkola. En voi muuta kuin suositella. Kuvat olivat upeita ja saivat meistä parhaat puolet esiin. Petra oli lisäksi ottanut mukaan kuvauksiin myös rekvisiittaa, jota meille ei tullut mieleen. Kuvista tuli tästä syystä mielenkiintoisia ja monipuolisia. Petran otoksia kannattaa mennä katsomaan seuraavasta linkistä: http://www.petraveikkola.com/

 

Ai niin, Petra ottaa muuten upeita lapsikuviakin - käy vaikka katsomassa! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huomasin, ettei täällä ole mitään mainintaa Markus Grönforsista ( http://magio.fi/ ). Tutun tuttu, josta olen kuullut paljon hyvää. Kavereiden suositusten sekä nettisivuilla olevien kuvien perusteella uskalsin sitten häneen ottaa yhteyttä, ja nopeasti saimmekin sovittua sopivasta kuvauspaketista. Yhteydenpito on tähän asti ollut erittäin miellyttävää, ja uskallan häntä suositella jo nyt, vaikka häämme eivät ole vielä olleet. :)

 

Olemme katsoneet kiinnostuksella Magion sivuja. Mitkä ovat fiilikset Magiosta tällä hetkellä? Onkohan muilla kokemusta Magiosta?

 

 

Löytyisiköhän kokemuksia Tuomas Mikkosesta, Timo Soaseppista tai Valokuvaamo KLIK:in miljöö/dokumentaarisesta kuvauksesta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tampereelta itse suosittelen Tuomas Lindroosia! Hinta-laatusuhde kohdallaan, todella kauniit kuvat ja huippu tyyppi :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voidaan lämpimästi suositella Anrietta Kuoskua (anrietta.pictures.fi). Anrietan kanssa oli todella rentoa ja hauskaa työskennellä! Otettiin potrettikuvat ennen vihkimistä ja pelättiin, että jännitys näkyisi kuvista, mutta meillä oli lopulta vaan todella hauskaa ja saatiin iso kasa onnistuneita potrettikuvia! Anrietta teki myös dokumentaaripaketin häistä, johon oltiin kovin tyytyväisiä. Lisäksi erilaiset sopimiset ja lisäkuvien tilaukset onnistui helposti. Anrietta tiesi hyviä kuvauspaikkoja ja ottii hyvin huomioon meidän toiveet. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsellä nyt mietinnän alla valokuvaaja talvihäihimme tampereella. Häät ovat siis helmikuussa 2016.

Tarjouksen olen pyytänyt Markku Pajulahdelta ja Mika Peltomaalta. Pajulahdelta sainkin jo hinnan paketille.

Mietin vain, että ottaako huomioon että toinen on itseoppinut ja toinen kouluja käynyt?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vähän myöhässä tulee vastaus, mutta toivottavasti on vielä hyödyksi..

Meillä oli pari vuotta sitten Markku Pajulahti kuvaamassa talvihäitämme. Jos uudestaan pitäisi päättää, harkitsisin vielä muitakin. Hinta ei ollut todellakaan hurja, suostui kuvaamaan vain potretit ja kirkkotilaisuuden ja saimme kuvat dvd:llä. Vähän persoona hän oli, mutta ihan tyytyväinen olen kuviin. Miinuksena myös, että ei suostunut ottamaan potretteja miljöössä talvella. Kun sää ja lumitilanne kuulemma on liian arvaamaton :rolleyes:

Muokattu: , käyttäjä: Essie.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häissämme kuvasi Tuomas Lindroos. Hän siis otti meistä potretit hääpaikalla ja kuvasi juhlissa noin klo 15-21. Olimme tyytyväisiä kokonaisuuteen. Tuomas on rento ja mukava tyyppi, vastasi todella nopeasti ja ammattimaisesti viesteihin heti alusta alkaen, mitä ei voinut kaikista niistä valokuvaajista sanoa, joille lähettelin tarjouspyyntöjä. Meillä oli suunnittelupalaveri noin kuukautta ennen häitä, jolloin vedettiin vähän linjoja kuvauksen suhteen. Kaikki meni hääpäivänä sovitusti ja mielestäni aika kilpailukykyisellä hinnalla. Eli voin kyllä ihan lämpimästi suositella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
On 27/08/2013 at 1:26 PM, Liljankukkanen said:

 

Olemme katsoneet kiinnostuksella Magion sivuja. Mitkä ovat fiilikset Magiosta tällä hetkellä? Onkohan muilla kokemusta Magiosta?

 

Onkohan kellään tuoreita kokemuksia Magiosta? Meillekin tutut suosittelivat ja heidän kuvansa olivat kyllä upeita! Varasin valokuvaajan tänään, ja keskustellaan kuvaustoiveista tarkemmin ensi viikolla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Paljonko suurinpiirtein teillä on noi hääkuvaukset maksaneet? Siis onko hintaluokka muutamissa kympeissä vai satasissa? En siis tarkoita kuvia, vaan itse kuvausta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee tuo Magio noin seitsemäksi tunniksi, ja pakettiin kuuluu 300-400 kuvaa käsiteltyinä, värilliset ja mustavalkoiset versiot. Kokonaishinnaksi tulee 870 euroa, ja Magio on ainakin omien havaintojeni mukaan poikkeuksellisen edulliden, varsinkin näin kaupungin keskustassa. Sama kuvaaja oli ollut ystäväni häissä jokunen vuosi sitten, ja kuvat olivat upeita!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häihin Hämeenlinnaan tulee Tampereelta Minna Kaita. Minna on kaverin kaveri, ja tehnyt hääkuvauksia vissiin pari vuotta. Hinta on aivan uskomaton: 370e potreteista ja 6h dokumentaarisesta kuvauksesta, sis. 150 käsiteltyä kuvaa. Ja aikarajaton koko päivän kuvaus + potretit 675e (300 kuvaa). Ja vaikka ei ookaan kymmeniä vuosia kokemusta vielä takana, tykkään Minnan tyylistä kovasti, aivan mainion portfolion on jo saanut kasattua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos paljon vinkistä, heipähei! Mä varasin myös veistisi luettuani Minna Kaitajärven meidän ensi kesän hääkuvaajaksi :) Me otetaan vain kirkollisen siunauksen kuvaus ja sen jälkeen miljööpotretit, joille tulisi hintaa 250 euroa. Monissa paikoissa pelkkien miljööpotrettien ottaminen maksaisi vähintään saman verran. Me otetaan oulukuun varsinaisen vihkimisen yhteydessä myös studiokuvat, jotka varasin Laura Torkkelilta. Hinta oli niissäkin edullisimmasta päästä. Meille tulee siis kahdet hääkuvat, voi kuulostaa tuhlaukselta, mutta kun on kaksi häätilaisuutta, niin minkäs sille voi ;) 

Muoks. Kesän 2017 häät pitikin peruuttaa, ja samalla peruin nämä kuvaajavarauksetkin. Mutta kesällä 2018 olisi tarkoitus viettää hääjuhlaa, tosin jo avioparina, ja silloin halutaan edelleenkin miljööpotretit. Täytyy ensi vuonna katsoa uudestaan, ketä kysyn kuvaajaksi ;) 

Muokattu: , käyttäjä: Aleze
heipähei likes this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun täytyykin nyt etsiä uusi kuvaaja, koska tämän kesän häät siis peruttiin ja hääjuhla siirrettiin ensi vuoteen. Olin varannut Minna Kaitajärven, mutta valitettavasti en voinut siirtää varaustamme vuodella, koska kyseinen päivä oli jo varattu :( Nyt pitää taas aloittaa lähtöruudusta. Onko kellään tuoreita vinkkejä edullisesta, mutta hyvästä kuvaajasta? Meidän on tarkoitus ottaa miljööpotretit ja mahdollisesti kuvata myös siunaustilaisuus, mutta ei enää hääjuhlaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään