Kauanko aikaa kuvaukseen?


Marsu

Recommended Posts

Heippa!

Miten kauan olette varanneet/kauanko teillä meni aikaa valokuvaukseen? Meillä on tällä hetkellä tunti varattuna ja "himpun verran" huolestuttaa ettei se todellakaan piisaa!! Sitä en vielä tiedä, tuleeko kuvat otettuna miljöössä vai studiossa, riippuu hyvin pitkälti säästä.. Nämä nyt on kuitenkin ainoat "viralliset" kuvat mitä ammattilainen ottaa..

Nimin. pelko puserossa!  :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest WishfulThinking

Meillä kuvaaja ehdotti kuvausajaksi klo 13.30 kun vihkiminen on sitten klo 15 (kuvauspaikalta kirkkoon on muutaman minuutin ajomatka). Kuvaajan mukaan aikaa menee noin tunnin verran (studiokuvat).

Link to comment
Share on other sites

Kiitos vastauksista!

Meillä valokuvaus on heti kampaajan jälkeen. Ja noin 80 km:n päässä vihkipaikasta! Haluttiin tietty kuvaaja, siksi tällaiset järjestelyt. Tarkoituksena ei ole ottaa perinteisiä potretteja (jollainen meidän kihlakuva jo on  :-/) vaan jotain vähäsen erikoisempaa. Saa nähdä mitä siitä sitten tulee!  ;) Kuvaaja kyllä yritti rauhoitella että kyllä se tunti piisaa. Ja hyvällä säkällä, riippuen kampaajan ja meikkaajan nopeudesta, päästään näpsimään jo aiemmin. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta! ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Meillä vihkiminen on klo 14 ja kuvaus klo 12. Kuvat otetaan luultavimmin säästä riipuen lapsuudenkodissani, josta kirkkoon on noin 15-20 minuutin automatka. Kuvaajan avustuksella päätettiin tällaisesta aikataulusta. Hän kyllä sanoi, että aikaa tulee jäämään riittäväti vielä vihkimistä edeltävään hermoiluun. :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Heippa!

Suosittelisin, että itse kuvaamiseen kannattaa varata ainakin tunti. Toki valokuvaaja osaa arvioida myös vähintäänkin tarvittavan ajan.

Mutta kannattaa muistaa, että mahdolliseen meikin korjailuun ja taustakuvan yms. rekvisiitan vaihtelemiseen menee aina oma aikansa. Lisäksi on hyvä ottaa huomioon, että jos päivä sattuu olemaan suosittu ja valokuvattavia on paljon ennen teitä, saattaa kuvaukseen pääseminen myöhästyä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 month later...
Onko kukaan muu tehnyt niin että ottaa valokuvat koekampaus ja koemeikki päivänä? Ei tulisi hirveää kiirettä silloin ko. päivänä?? :)

Tuo oli meidänkin valokuvaajan toive, että mikäli koekampaus tehdään ja meille sopii niin hääkuvat voitaisiin ottaa jo silloin, jolloin hääkuvaan on lähes rajattomasti aikaa ja näin kuvista tulee monipuolisempia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...