Jump to content
Naimisiin.info

Itä-Suomi (Joensuu)


Riikka_M.

Recommended Posts

Lähes kaikki muu on valmiina, mutta valokuvaaja puuttuu. Eli jos joku tietäisi suositella itä-suomesta päin kuvaajaa, olisin ikuisesti kiitollinen. Tahi jos joku osaa suositella itseään ammattitaitoisena kuvaajana niin antaa mennä vaan. Kunhan mä vain saisin kauniita hääkuvia, ja persoonallisia.

Jos kuvaaja olis vielä sellanen että sais taiottua mutkin näyttämään ihmiseltä niin olisin vieläkin kiitollisempi! Yleensä onnistun kuvissa näyttämään noita-akalta...sulho olkoon siis mun kissa  8)

Mutta jos siis on kokemuksia, niin pliiiiis kertokaa mulle.

Link to comment
Share on other sites

Meistä otettiin kerran ihan muuten vaan tosi ihana kuva Utran saaressa koivujen keskellä. Silloin tais olla alkukesä tai kevät, eikä koivuissa ollut vielä ihan täysi lehti -> valo siivilöytyi kauniisti lehtien välistä. Mutta varmasti siellä on upeita paikkoja keskikesälläkin. En nyt vaan muista, miten hankala reitti sinne oli kävellä - että onnistuupiko hääpuvussa ja korkkareissa ???

Jokin vanha rakennushan sopii hyvin taustaksi, samoin kuin Suomen kesässä melkein mikä tahansa puisto tai järvenranta. Hyvä kuvaaja osaa kyllä katsoa ne taustat niin, että mitään epämääräistä näy taustalla!

katti

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...
  • 2 months later...

Suosittelen lämpimästi Taina Renkolaa (toimii omatoimisesti)! Varma ammattitaito, ja ihania kuvia ottanut ystävieni häissä. Hänet on tarkoitus pyytää meidänkin häihin kuvaamaan. :) Huippukuvaaja on!

Merja Hulkko on toinen varma ammattilainen. Hänen juttusillaan käyn myös ennen kuin päätetään, kenet pyydetään.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Laitanpa tähän ketjuun uusia tuulia kun tuli mieleen: yhden naisen yritystä nimeltä Design Ilme pyörittävä Katariina. Googlamalla löytyy firman nettisivut ja hääkuvagalleria. Hinnoista ei tietoa eikä kyllä työn laadustakaan, mutta kun ei aiemmin tässä ollut mainittu, niin ehkäpä joku kokeilee :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 8 months later...

Kuva-Velhot/Markus Sotikov. Suosittelen lämpimästi. Muotokuvat ennen vihkimistä+dokumentaarinen kuvaus hääjuhlista n. 5h 450e. Kuvat tuli tosi nopeeta postissa kotiin (oiskohan ollu häiden jälkeinen keskiviikko) ja niitä oli PALJON! Kuvat on mun silmään tosi hyviä ja huomaa, että ammattilainen on asialla. Kuvaajan asenne ja ote siihen hommaan myös kiitettävän arvoinen. Osasi olla todella huomaamattomasti esim. kirkossa ja juhlapaikaltakin sai hirveesti kuvia sellaisista tilanteista, mitä itse en edes tajunnut, vaikka vieressä seisoin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 5 months later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...

Meillä oli Miska Korpelainen (http://www.miska.fi/) ja oli aivan paras. Juuri sellainen kuvaaja josta tykkään. Ei tehnyt hälyä tai melua kuvaamisesta, vaan otti tosi huomaamattomasti kuvia juhlissa. Oli ottanut kaikista pienistäkin yksityiskohdista kuvia. Oli myös tallentanut aivan mahtavia tilannekuvia joita oli hauska katsoa jälkikäteen. Potreteista tuli todella hyviä ja otettiin niitä useammassa paikassa. Miska kuvasi meillä potretit, vihkimisen ja juhlapaikalla. Miskan ehdotuksesta otettiin juhlapaikalla myös kivoja "potrettikuvia" perheenjäsenistämme meidän kanssa.

Eli täysi kymppi kyllä Miskalle ja hänen kuvilleen! Suosittelen!

Link to comment
Share on other sites

laitoin korvantaakse Korpelaisen Miskan. mikä on hintataso jos ajattelee pelkkiä potretteja hääpaikalla Outokummussa tai Joensuun keskustassa?

 

Ääh. En osaa kyllä yhtää sanoo. Meillä Miska kuvasi potretit, vihkimisen ja oli juhlapaikalla kuvaamassa ja koko setille tuli hintaa 500 euroo, eli ei tosiaan paha. (monet velottaa yli tonnia tollasesta kuvaussetistä). Ite laitoin eri valokuvaajille spostia ja kyselin hintoja.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...