IitaPiita

Kuvauspaikkoja Helsingissä - sisätilat

7 viestiä aiheessa

Osaisiko joku kertoa kivoja kuvauspaikkoja Helsingin keskustassa? Oikeastaan vain sisätilat tulevat kysymykseen sillä häät ovat Maaliskuussa ja mukana tulee kulkemaan 2 kk:n ikäinen vauva. Perinteiset studiokuvat eivät innosta alkuunkaa ja kuvaajan mielestä joku muu kuin juhlapaikka on parempi (ei vieraita häiritsemässä kuvausta).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostetaanpa tätä ketjua, jos vaikka tuoreilla naikkareilla olisi hyviä ideoita!

Meillä on siis häät lokakuun loppupuolella. Jos sää vain sallii, otetaan kuvat ulkona meren rannalla, mutta suunnitelma B pitäisi olla. Ja paikkana läntinen Helsinki/keskusta/itäinen Espoo/läntinen Vantaa, niin ei tule kauhea hoppu.

Meitä ei hirveästi kiinnosta modernit kohteet tai hienostelupaikat (mutta niitä voi toki laittaa tähän ketjuun muiden iloksi). Seurasaaressa voisi olla vaikka mitä hienoa ja meille sopivaa, mutta kun autolla ei pääse perille asti...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostelisin ketjua myöskin, jos kellään olisi ideoita? Alueena kiinnostavat Helsingin lisäksi myös Espoo ja Vantaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen kuvannut hääpotretteja seuraavissa sisäpaikoissa: Oopperatalo, Kaapelitehdas, Kasvitieteellinen puutarha, Espoon kulttuurikeskus, Talvipuutarha, sekä luonnollisesti myös hääjuhlapaikoilla hääjuhlan lomassa, joista hyvänä esimerkkinä mainittakoon Tenalji von Fersen, jossa on holvikaaria yms. hienoa taustaa, vaikka sisätiloissa ollaankin. Myös kirkoissa voi kuvata hääpotretteja.

 

Toivottavasti näistä oli apua kuvauspaikan etsinnässä. :) Omissa kuvauksissani pyrin kuitenkin aina ulkona ottamaan suurimman osan hääpotreteista, sillä ulkona kuvatut hääpotretit ovat mielestäni lähes aina hienompia kuin sisällä otetut.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos, kyllä noistakin ideoita saa. Ulkona olisi tarkoitus kuvia ottaakin, mutta yritän miettiä sateen varalle vaihtoehtoja. :grin:  Pessimisti kun olen (kuulemma...) omasta mielestäni realisti. :girl_haha: 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään