Jump to content
Naimisiin.info

Kuvauspaikkoja Helsingissä - sisätilat


IitaPiita

Recommended Posts

Osaisiko joku kertoa kivoja kuvauspaikkoja Helsingin keskustassa? Oikeastaan vain sisätilat tulevat kysymykseen sillä häät ovat Maaliskuussa ja mukana tulee kulkemaan 2 kk:n ikäinen vauva. Perinteiset studiokuvat eivät innosta alkuunkaa ja kuvaajan mielestä joku muu kuin juhlapaikka on parempi (ei vieraita häiritsemässä kuvausta).

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 4 years later...

Nostetaanpa tätä ketjua, jos vaikka tuoreilla naikkareilla olisi hyviä ideoita!

Meillä on siis häät lokakuun loppupuolella. Jos sää vain sallii, otetaan kuvat ulkona meren rannalla, mutta suunnitelma B pitäisi olla. Ja paikkana läntinen Helsinki/keskusta/itäinen Espoo/läntinen Vantaa, niin ei tule kauhea hoppu.

Meitä ei hirveästi kiinnosta modernit kohteet tai hienostelupaikat (mutta niitä voi toki laittaa tähän ketjuun muiden iloksi). Seurasaaressa voisi olla vaikka mitä hienoa ja meille sopivaa, mutta kun autolla ei pääse perille asti...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 years later...

Olen kuvannut hääpotretteja seuraavissa sisäpaikoissa: Oopperatalo, Kaapelitehdas, Kasvitieteellinen puutarha, Espoon kulttuurikeskus, Talvipuutarha, sekä luonnollisesti myös hääjuhlapaikoilla hääjuhlan lomassa, joista hyvänä esimerkkinä mainittakoon Tenalji von Fersen, jossa on holvikaaria yms. hienoa taustaa, vaikka sisätiloissa ollaankin. Myös kirkoissa voi kuvata hääpotretteja.

 

Toivottavasti näistä oli apua kuvauspaikan etsinnässä. :) Omissa kuvauksissani pyrin kuitenkin aina ulkona ottamaan suurimman osan hääpotreteista, sillä ulkona kuvatut hääpotretit ovat mielestäni lähes aina hienompia kuin sisällä otetut.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...