Jump to content
Naimisiin.info

Miljöökuvaus Turussa


pippe

Recommended Posts

me ollaan varattu hääkuvaus ulkona, mutta mukavaa paikkaa ei vielä olla löydetty. Missä teidän muiden kuvat on otettu Turun seudulla? Olisko teillä jotain hyviä ideiota?

Ruissalo on kyllä kaunis paikka, mutta haluttais löytää joku vähän omaperäisempi.

Link to comment
Share on other sites

Onhan niitä kauniita paikkoja, jotka sopivat taustaksi hääkuvalle...

tuomiokirkko, suomen joutsen, turun linna (no eivät ehkä omaperäisiä  ;) ;)

Jos hiukan kauemmas on aikaa ja halua vaivautua, niin Kuusiston linnanrauniot, Nautelankoski Liedossa jne...

Myös samppalinnan mäki on kesällä kaunis ja muitakin ihania puistoja on. Tai miten olisi luostarinmäen kotiseutumuseo?

Link to comment
Share on other sites

No, maisemat ei ole koskaan kovin omaperäisiä, samanlaisia ne on puut ja vesistöt monessa paikassa, jotenka tämä kait karsii aika monta paikkaa.

Itse haaveilin joskus kerrostalon katolla otettavista kuvista, mutta enpä tiedä miten moinen mahdetaan sallia, tuskin lainkaan.

Näin tältä istumalta ei tule mieleen muutakuin Käsityöläismuseon kaunis miljöö, josta en ole vielä mitään kuvia nähnyt. Mutta mahdollisuudet on rajattomat, ne vaan ei aukene tässä sekunnissa ;D

Link to comment
Share on other sites

kiitos vinkeistä! kas kun en itse tuota käsityöläismuseoa hoksannut, vaikka me asutaan sen naapurissa?! otinkin sinne jo äsken yhteyttä, ja sovittiin, että me mennään heti huomenna etsimään sieltä hyvä kuvauspaikka. ja kun hyvä paikka on löydetty, niin sille pitää sitten vielä erikseen anoa joku lupa. uskoisinpa, että tämä siis tulee onnistumaan.

Link to comment
Share on other sites

Onko sulla Hiawatha jotain aavistusta siitä, minkä suuruinen tuo maksu olisi?

Me tultiin nimittäin siihen tulokseen, että studiokuvia ei sitten (kaiken huopaamisen ja soutamisen jälkeen) tule, joten se on sitten sun homma ottaa ne potretit   8)

Meillä on vielä paikka vähän hakusessa mutta kirkkoa ajateltiin taustalle, mutta tuo käsityöläismuseo alkoi houkuttamaan  ;D

Link to comment
Share on other sites

Mä olen kuullut sellaisen summan kuin 33 e, mutta kannattanee tosiaan heittää sähköpostilla, koska tuo on vain kuultua. Jos linnassa pitää juhlat, silloin se on kaupan päällisiä ;)

Se pitää sitten luonnollisesti etukäteen hyvissä ajoin anoa. Nettisivuilta ei löytynyt hinnasta mitään tältä sivulta: http://www.turku.fi/museo/hinnat.htm

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli kuvaus hääpaikallamme eli Liedon Vanhalinnassa. Aivan ihania paikkoja moneen makuun! Nyt kun vielä museovirasto on rakentanut portaat linnavuorelle, sinnekin pääsee korkokengissä muutenkin kuin henkensä uhalla. Näkymät vuoren päältä ovat huikeat! Sinne saa mennä retkeilemään ihan vapaasti vaikka ei museoon olisi menossakaan tai varannut paikkaa juhlaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
Guest CeriInTheMist

Eli lisää kuvauspaikkoja Turusta haluaisin.  :)  Meillä on hääjuhla siirtynyt 5.11 (naimisiin mennään vielä Halloweenina maistraatissa) ja haluaisimme hieman omaperäisemmän kuvan. Tuolloin ilmat voivat olla rännästä lumeen ja sateesta aurinkoon, joten paikan pitäisi olla sellainen, jossa voisi kuvata sisälläkin. Ja kun teemana on gootti/halloween, niin sekin rajaa. Metsä olisi nätti, mutta tuo hiton loppusyksy...  ???

Link to comment
Share on other sites

Mutta loppusyksy kyllä tuo ihan omaa henkeä ;D Oikeesti! Teiän pitää mennä kuokkimaan johonkin Halloween bileisiin. Näin just kaverin häämatkakuvia Roomasta ja siellä näky valokuvissa hääpareja ottamassa valokuvia jollain kuulusilla portailla, vaikka ympärillä vilisi ihmisiä. Joku taidemuseon alue vois kanssa olla ihan jännä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Observatorio? Rotundasali voi olla tunnelmallinen, jos sisäkuvia haluaa. (Mikäli sinne nyt pääsee.) Jos erityisen erikoista etsiskelisin, niin varmaankin valitsisin jonkun vanhan tehdasmiljöön, esim. Manillan tuntumassa, tai rautatiesillalla saisi jänniä kuvia ...  Onko vanha kaasukello vielä olemassa? Sen kupeessa saisi ehkä otettua vähän omaperäisempiäkin kuvia?  :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Aikaisemmin oli laitettu hyviä paikkoja, mutta mulla tuli heti mieleen se paikka siinä Samppalinnan (?) puistossa, missä on se kaaren muotoinen penkki ja se patsas. Siitä on upeat maisemat yli kaupungin. Siinä Luostarinvuoren lukion pihamaisemissa.

Link to comment
Share on other sites

se paikka siinä Samppalinnan (?) puistossa, missä on se kaaren muotoinen penkki ja se patsas. Siitä on upeat maisemat yli kaupungin. Siinä Luostarinvuoren lukion pihamaisemissa.

Se patsas vain on ikävä kyllä useimmiten jonkun töhrimä, joten se siitä romantiikasta... Mutta näkymä on tosiaan upea! Myös Vartiovuorenmäellä on kauniita paikkoja esim. tähtitornin luona.

Rotundasali voi olla tunnelmallinen, jos sisäkuvia haluaa.

Mikä?

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Aura-joen ranta on tosi kiva...

Samppiksen hyppytornia yritetään varmaan ite saada tai jotain hauskaa ja erilaista. Keskellä kauppatoria, tori päivänä.. Varmaan kuvaaja vois mennä niitten grillipaikkojen katolle ja ottaa kivoja kuvia.

Helsinki-Turku parille vois olla kiva helsinki-turku junan kyltin alla otettu kuva tai junan vieressä...

Jonkun käytetyn Tv-ruudun läpi vos saada hauskoja kuvia.

Sellasen tietyö-aidan päällä istuen sais kivan kaupunkikuvan...

Tässä mun outoja ideoita!

Link to comment
Share on other sites

Guest Shamrock

Ihania kuvia (mikäli siellä saa kuvata) saisi Kasvitieteellisessä puutarhassa. Käytiin siellä edellisviikolla ja siellä on mm. ihana itämainen lampi ja tietenkin paljon kauniita kukkivia puita ja kasveja.

Link to comment
Share on other sites

mun lenkkireitin varrella on åbo akademin humanistcentert arken, jonka miljöössä saa varmasti aivan ihania kuvia. arkenin ympäristö on meille potentiaalinen vaihtoehto miljöökuville juhlapaikkamme lisäksi. arkenissa (ja manillassa myös) on sellaista vanha kohtaa modernin-henkeä, jota mä ainakin haluaisin meidän kuvista välittyvän.

2003_13_arken.jpg

rolfpippingstorn.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Jos vähän kauemmas keskustasta haluu, ni ehottomasti Ruissaloon suuntaisin kuvia ottamaan. Siel on jos jonkinnäköistä pöpelikköö ja merta ym. Turun linnan ympäristö ois kans kiva, Suomen Joutsenesta sais hyviä merihenkisiä kuvia, keskustassa vois mennä joenrantaan ja miksei vaiks Puolalanpuistoon/Vartiovuoren mäelle/Samppikseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...