Milloin kannattaa ottaa yhteyttä/varata valokuvaaja? (yhdistetty)


Guest Cinnie

Recommended Posts

  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Varasimme valokuvaajan seitsemän kuukautta ennen häitä. Saimme kyllä mieleisen kuvaajan, mutta jouduimme hiukan joustamaan kuvausajan suhteen, koska valokuvaajalla oli samalle päivälle jo yksi toinen hääkuvaus varattuna. Kyseessä oli yksi pk-seudun suht tunnettu häävalokuvaaja. Ilman valokuvaajaa tuskin jää, vaikka asian jättäisi viime tippaankin. Jos kuitenkin haluaa jonkun ns. suositun kuvaajan, niin liian aikaisin ei oikeastaan voi olla liikkeellä. Potrettikuvausaika on luonnollisesti myös helpompi saada kuin koko päivän kuvaus.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me varattiin suosittu kuvaaja pari viikkoa sitten ja saatiin vika mahdollinen aika, kun vähän joustetaan ajoissamme... Tämä kuvaaja sanoi, että suurin osa 7.7.07 ajoista on varattu jo kaksi vuotta sitten.

Kannattaa varata nyt, jos päivä on suosittu tai valokuvaaaja on suosittu. Siitä ei ole mitään haittaa, mutta siitä voi olla paljonkin jos valokuvaajalle ei enää sovi uusia asiakkaita, tai joudutte joustamaan. Meillä on studiokuvaus tunti ennen vihkimistä ja miljöökuvaus kesken hääjuhliemme. Pakko se aika silti oli ottaa, kuvaaja on niin hyvä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Eipä meilläkään ole vielä valokuvaajaa varattuna.. Ja häät ovat sentään vajaan 4kk päästä..  ::)

Työn alla parhaillaan, mutta päätöksiä ei ole tehty.. Tosin hääpäiväkin on "matalasesonkiaikana", eli huhtikuun lopulla, joten uskon vakaasti että kuvaaja saadaan, en ole jaksanut hetkeäkään toisin epäillä!  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Itse varasin pari viikkoa sitten ja sain ajan vain "potrettiin". Eli kuvaaja ei pääse hääpaikalle :'(. Luotan kuitenkin siihen, että digikameroilla räpsitään tarpeeksi paljon kuvia.. Pitää sitten nakittaa jotain sukulaisia ;) (voin nähdä jo nyt sieluni silmin ne palkokasvit sukulaisten klyyvareissa... ;D) Vaikka kyllähän noita valokuvaajia vielä saisi muttei kiinnosta muut! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...