Guest mammamorsian07

kuvaus koekampaus päivänä?

5 viestiä aiheessa

onko kukaan mennyt hääkuvaan koekampaus päivänä? erään valokuvaajan nettisivuilla suosieltiin tälläistä vaihtoehtoa!

itseä jäi mietityttämään että mitenkäs morsiusparin kukat??eikös hääkuvassa perinteissti ole hääkimppu mukana!

onko kokemuksia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin haluaisin tietää! :) Meille valokuvaaja ehdotti näin ja alustavasti on sovittu, että koekampaus+meikkipäivänä  otetaan miljöökuvia eri paikoissa. Sama valokuvaaja tulee myös kuvaamaan koko hääpäivän (kirkosta iltaselle asti) ajaksi, joten juhlpaikalla  otetaan lisää meistä kahdesta, jos vaan suinkin juhlahumussa ehditään. Valokuvaajamme suositteli nimenomaan valokuvien ottamista etukäteen, koska silloin voi ottaa rauhassa kuvia ja meidän tapauksessa kiertää eri miljööpaikkoja. Ei myöskään tarvitse hääpäivänä sinkoilla kampauksesta ja meikistä  kuvaan ja kirkkoon eikä myöskään odotuttaa vieraita juhlapaikalla.

Tuota kimppuasiaa ole miettinyt ja otan ehkä jonkun "pienennetyn" version kimpustani tai yksittäisen kukan tms. Ja juhlapäivänähän tulee sitten niitä kimpullisia kuvia kuitenkin, vaikka ei erityisesti ehdittäisi potretteja ottamaan. :) Mielestäni kimppu ei ole mikään ihan must juttu, mutta tää on mun mielipide. ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kannattaa varmistaa kampaajalta, että koekampaus todella tehdään valmiiksi asti ja kestävänä. Niin ei suinkaan aina tehdä, vaan kokeillaan sellainen kevytversio kampauksesta ja sen kanssa ei kuvaukset kyllä onnistu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Totta kun kaikki ei tee kunnon koekampausta vaan kevyemmän tai pelkän suunnittelun. Ihan hyvä vaihtoehto. Meidän kuvaaja tosin sitä mieltä, että vihkimis päivänä koska kimppu kuuluu asiaan. Mutta eihän kimppua ole pakko ottaa tai sitten ostaa kaksi kimppua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me otettiin miljöökuvat koekampauspäivänä ja se oli meille enemmän kuin hyvä vaihtoehto! Tämä järjestely edellyttää tietysti paria asiaa:

-luottamus kampaajaan täytyy olla täydellinen, koemeikki ja -kampaus kun tulevat kuvaan tai

aikataulun täytyy olla niin väljä, että kampausta ja meikkiä ehditään säätämään

-kampaajan koeversiot täytyy olla kuin oikeat versiot

-joudut ostamaan kaksi kimppua tai tyytymään kimputtomiin kuviin.

Me nautimme varsinaisena hääpäivänä rauhallisesta aikataulusta ja valokuvaaja otti silloin vielä lisää kuvia. Miljöökuvista tuli onnistuneita kun hermotkaan eivät olleet niin tiukilla ;D Itse keskustelin asiasta kampaajani kanssa ja hän piti sitä heti hyvänä vaihtoehtona.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään