Talvimorsiammet: hääkuvaus (yhdistetty)


Guest Susie

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Nostanpas vanhaa ketjua... Meillä on häät joulukuun alussa ja varmaan otetaan kuvia ulkona, jos keli on hyvä eikä ole liian pimeää. Varmaan helpottaisi jos lunta olisi paljon, mutta voihan olla ettei ole yhtään. Toisaalta voisihan jotkut ulkotulet tms. olla myös tunnelmallisia, riippuu varmaa kuvaajan välineistä millaisissa olosuhteissa saa kuvia otetta. Pitää varmaan varasuunnitelmaksi katsella juhlapaikalta sisätiloista sopivia kuvauspaikkoja, haluaisin myös että otettaisiin kuvia kirkossa vihkimisen jälkeen, kun vieraat siirtyvät juhlapaikalle. Meille siis tulossa ammattikuvaaja vihkimiseen ja juhlaan, joka ottaa potretit. Ennen vihkimistä ei kuviin haluta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Sannita, ihanat suunnitelmat, varmasti upeita kuvia tulossa.

Tuo Suomen sää vaan saattaa olla niin karmaiseva. Nytkin on vasta itsenäisyyspäivän viikonloppu ja Stadissa mittari paukuttaa miinus kymmentä... :o

Kertokaahan sitten minkälaista oli kuvata talvella!

Raporttia seuraa - hieman myöhässä. :lol:

Kuvista tuli kauniita, mutta hääpäivänä oli kauhea myrsky. Seisoimme ulkona ehkä noin 20 minuuttia, mutta sitten oli pakko sanoa kuvaajalle, että pitää lähteä. Jaloista oli tunto lähtenyt melkein kokonaan. :o

Hieman oli kävelylle lähteneillä ihmisillä katsomista. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät tammikuun lopussa, mutta otamme valokuvat häämatkallamme Mauritiuksella, koska lähdemme matkalle ennen häitä ja palaamme 2 päivää ennen h-hetkeä takaisin. En halua palella kuvassani, jos minulla on kylmä tulee todella helpolla siniset huulet huonon hemoglobiinin takia. Siksi luotamme Mauritiuksen kuvaajaamme.. :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä oli kuvaus vihkimisen jälkeen, ennen juhlapaikalle siirtymistä, ja ulkona. Hyvin onnistui, eikä ollut edes ammattikuvaaja. Käytiin sulhon kanssa katsomassa paikka valmiiksi aikasemmin ja harjoiteltiin poseerausta ja kaikki mahdolliset asennot. Itse kuvaus hoitui näin alle 10minuutissa :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Talvimorsian_*

Hei!

Onko kellään talvella otettuja ulkohääkuvia? Tai syksyllä yms kylmällä kelillä. Kaikki kuvat tuntuvat olevan keskikesän helteillä otettuja. Itselläni on häät marraskuussa 08 ja olisi kiva nähdä onnistuuko silloin ulkokuvat?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä oli pari vuotta sitten helmikuussa häät. Silloin oli lunta tosi paljon ja pakkasta oli kymmenisen astetta. Onneksi se hääpäiväksi lauhtui hieman, sillä viikolla oli yli kahtakymmentäkin.

Meillä otettiin kaikki kuvat ulkona. Ihan suunnitellulla metsäpaikalla ja lisäksi kirkon ulkopuolella. Ja valokuvaajana toimi harrastelijakuvaaja.

Yhteen menoon oltiin ulkona tunnin verran. Helmikuussa tosin alkaa aurinko jo hieman lämmittää, niin ei alkanut niin kovasti paleltaa. Ja kyllähän niitä kuvia otettiin myös takin kanssa.

Itse olin yllättynyt, että kuvaus meni hyvin. Ei siinä tosiaan paljon pakkanen haitannut ja kamerakin pysyi ihan toimintavireessä. Tosin, meillä auttoi paljon se, että päivä oli ihan täydellinen talvipäivä eikä mikään myrsky riehunut ympärillä.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Mua jotenkin kammottaa noi kuvat, joissa morsian on ilman viittaa tai takkia. Tulee heti kylmä itsellekin..:D Meidän häät on helmikuussa ja aion jostain etsiä nätin viitan ulkokuvia varten. Valitettavasti me ei sulkin kanssa olla asiasta samaa mieltä, vaan sen mielestä ulkokuvissakin kuuluu olla sisävaatteissa. :girl_sigh: Asiasta pitää vielä keskustella ja paljon.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...