Talvimorsiammet: hääkuvaus (yhdistetty)


Guest Susie

Recommended Posts

Hitsi miten huono tuuri jos näin käy! Tosin kun talvihäistä päätettiin, niin toki silloin sitä ajatteli, että eipä ainakaan ole säällä mitään väliä kun sisällä ollaan joka tapauksessa. Mutta kyllä me myös uskallettiin toivoa, että tottakai helmikuun alussa on lunta... ja haaveilen edelleen vihkimisestä ulkona ja ulkokuvista myös. Katotaan miten käy.  :-/

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kiitos tigrulle ihanista kuvista! Toi villasukkakuva on ihana, taidan ottaa uudet siniset villasukkani mukaan juhlapaikalle (onpahan jotain sinistä :)) ja pyytää kuvaajalta samantapaisen...

Jännitys tiivistyy ennen juhlapäivää, miten käy lumi- ja pakkastilanteen. Olis nyt edes pakkasen puolella ja vähän kuuraa mieluummin kuin kuraa ja vesisadetta!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...

Onko kukaan otattanut ulkokuvia talvella ? Sisäkuvat ei nappaa mutta... miten pitäisi varustautua ettei olisi punainen nenä ja siniset sormet kuvaa pilaamassa. Villahousut puvun alle ??? Mun tuurilla tosin sataa räntää ja on sohjoa nilkkoihin asti niin että päädytään kuitenkin johonkin sisälle.

Link to comment
Share on other sites

Me juhlittiin häitämme helmikuussa ja hyvin selvittiin ulkokuvista noin -15-20 asteen pakkasessa. Punaisia neniä eikä korvia ole ainakaan huomattavissa (itse kävin meikissä ammattilaisella, sulho oli ihan itsenään ;D) kuvissa, johon me oltiin todella tyytyväisiä. Suurin haitta oli kirkas auringonpaiste, joka heijastui jäästä ja lumesta. BM sai käännellä kuvaajan hopeaheijastinta (enpä muista sen oikeaa nimeä...) ahkeraan tahtiin, jotta kasvot ei olisi olleet liian varjoiset. Tunti kuvattiin ulkona, sitten alkoi tulla viileä olo. Suurin osa kuvista otettiin takit päällä, viimeinen 10 minuuttia kuvattiin ilman niitä. Kukat (tulppaanit) kestivät kuvauksen myös hyvin.

Link to comment
Share on other sites

Mä tiedän etten saa vastailla täällä, niinpä en vastaa, mutta kerron mistä vastausta voi etsiä.

Ammattiosastolla on valokuvaketjun viimeisenä lukittu aihe, jossa on ennen nykymuotoista palstajakoa edeltänyt: Kysy valokuvauksesta ketju.

Olen ainakin 29.904 ja 27.10.04 vastaillut kysymääsi aihetta liipaten.

Käy katsiomassa: http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...70526;start=all

Kare

Link to comment
Share on other sites

Guest WishfulThinking

Meidän häämme ovat tammikuussa ja suunnitteilla on miljöökuvaus kirkon puistossa, jos sää sallii. Emme halua mitään vesisadekuvia ja valokuvaaja asetti pakkasrajaksi -10 astetta.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Eli kiinnostaisi kovasti nähdä minkälaisia kuvia on otettu morsiuspareista talvella ulkona? Onko kukaan uskaltautunut pakkaseen olkaimettomassa  hääpuvussa? Kesällä ulkokuvat ovat ehdottoman kauniita ja koska itsellä mahdollisesti tulossa talvihäät olisi ihana tietää ovatko kuvat yhtä kauniita myös talvella.

Link to comment
Share on other sites

Kuvat riippuu varmasti paljolti myös säästä. Suomen talvessahan kun voi olla ihan muutama aste pakkasta tai jopa -30 asteen paukkupakkanen.

Googlettamalla löytyi pari kuvaa:

winter_wedding-727736.jpg

cover.jpg

Pääsääntöisesti näkyy kyllä kuvia morsiamista takilla, turkilla tms.

Täällä juttua talvikuvauksesta:

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...?num=1184323354

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...?num=1180445187

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...?num=1129711267

Link to comment
Share on other sites

Joo-o, joo-o.

Kyllä mekin ollaan sitä mieltä, jotta ulkona täytyis saada kuvia otettua. Oon jo visioinu pienessä mielessäni oikeen tunnelmallisia kuvia; ulkotulia, valkosta hankea, just hämärtyvää hetkee ja nimenomaan juhlapaikalla joka sijoittuu vanhan kasarmialueen keskelle...  :)

Jo vain jos vaan saatas tälle talvelle helmikuun lumet suht ajoissa, jännityksellä ootellaan...

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät helmikuussa ja ehdottomasti halutaan ottaa hääkuvat ulkona. Ei vaan vielä olla keksitty, minkälaisia talvihääkuvia halutaan. Teema on siis aika lailla hakusessa. Mietittiin, että voisiko kuviin yhdistää molempien harrastuksen vai kenties hääauton (=ambulanssi, molemmat työskennellään hoitoalalla) tai miten sais maisemaa hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla (vanha kartano juhlapaikkana). Ideoita otetaan vastaan... :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mulla ongelmana vihkimisen ajoitus: mihin aikaan talvella kannattaa vihkiä, jotta sädetikut näyttäisivät kirkosta poistuttaessa (valokuvissakin) hyviltä, mutta ulkokuvausta ajatellen ei olisi vielä liian pimeää? Voiko näitä kahta edes toteuttaa mitenkään? Ajankohta joko tammi- tai helmikuu. Kuvaus ennen vihkimistä ei tule kyseeseen. Meille tulee kuitenkin dokumentaarinen valokuvaus, mutta miten onnistuu ulkokuvien otto jos on jo hämärää/pimeää? Haluaisimme esim. kaupunkitaustaisia ulkokuvia, onko kokemusta, onnistuuko? Talvihäät on kaikella muulla tapaa fiksuin vaihtoehto, mut tää valokuvaus tekee mut hulluks.. ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...