Jump to content
Naimisiin.info

Olitko helpottunut?


.o.O.o.

Recommended Posts

  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Yltiöpäisen onnellinen ja toisaalta häkeltynyt siitä, että mitähän se kihlaus nyt oikein tarkoittaa...

Parissa viikossa kaikki ihanuus ei ole vielä selvinnyt entiselle ikisinkulle. Edes sormusta ei ole löytynyt (sanokaa nyt ettei kaksi viikkoa ole pitkä "sen oikean" etsimisaika). Mutta sen voin sanoa, että ihanaa on ja suosittelen kaikille :D

Link to comment
Share on other sites

Meillä kosinta tuli täytenä yllätyksenä. Mies joutui jopa toistamaan kosinnan uudelleen ennen kuin hämmentynyt mieleni sisäisti että minua todella on juuri kosittu. Päällimmäisin tunne siis lienee ollut täydellinen yllättyminen, siinä sivussa yletön onnellisuus ja pökertynyt olo. Ehkä siihen vähän liittyi epävarmuuttakin sitoutumisesta. <3 Nyt olen ollut vaimo n. kuukauden ajan ja päivä päivältä tuntuu paremmalta! On ihanaa olla täydellisen sitoutunut toiseen. :)

Link to comment
Share on other sites

Sitoutumisesta oltiin kyllä puhuttu, mutta ei mitenkään hirveän vakavasti. sain silloin semmoisen kuvan, että ei vielä pitkään aikaan. Niinpä yllätys oli täydellinen kun oltiin kahdestaan kynttilänvalossa mökillä sulhasen 20-vuotis syntymäpäivänä ja rakas esitti kysymyksen. Taisi mennä vielä niin, että haluan olla kanssasi loppuelämäni, mennäänkö kihloihin. :D Aika romanttista vaikka vaimosta ei puhuttu mitään. Aloinkin sitten itkeä kun olen tämmöinen herkkis. Oli kyllä elämäni kaunein hetki!

Link to comment
Share on other sites

Mä vastasin että "tulin iloiseksi". Tosi asiassa ensin en ottanut herraa ihan tosissaan, koska se oli kuluneen vuoden ajan muutaman kerran kysynyt jotain aiheeseen liittyen (että mitä mieltä olisit, jos mentäis kihloihin ja mä siihen toiveikkaana, että ootko tosissas? ja se, että en... ehkä sit joskus) Joten mun ensimmäinen ajatus oli ilahtuminen ja epäusko samaan aikaan. En uskaltanut näyttää ilahtumistani, kun jos se taas jymäyttää... Joten kun näin sormukset, en meinannut vieläkään uskoa. Ilahduin silti kovin ja melkein halkesin onnesta mutta silti jälkeenpäin harmittaa se, että olin kuitenkiin niin epäuskoinen, että en uskaltanut kunnolla ruveta kiljumaan onnesta... No, onnellinen olin silti ja aivan ihanaa oli nähdä sormus kiiltelemässä vasemmassa nimettömässäni :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vastasin, että tulin iloiseksi. Ihan eka tunne oli hämmästys, olin nimittäin vielä nukkumassa kun kosinta esitettiin. Piti pyytää toistamaan, kun en ollut ihan varma kuulinko oikein :lol: eipä enää väsyttänyt ja pomppasin ylös melkosen hilpeenä :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olin ihan kauhuissani, niin puun takaa kosinta tuli. Mitään ei oltu aiemmin puhuttu ja mielessä vaan pyöri ajatukset siitä, mihin lupaudun jos myöntävästi vastaan. Vähän aikaa juteltiin asiasta ja sen jälkeen uskalsin onnellisena vastata kyllä, kun kosinta ei miehellekään tarkoittanut sitä, että heti naimisiin ja lapset alulle ;).

Link to comment
Share on other sites

Minulla kyseessä oli kyllä ihan muu tunne.. Oltiin tavattu pari viikkoa aiemmin, päättömän rakastuneita oltiin, kun sulkki ekan kerran paukasi että no milloinkas sitä kihloja ostellaan. Tunne oli lähinnä epäuskoinen, että äläs nyt naurata. Mut toinenhan oli ihan tosissaan.. No sitä sitten siirrettiin naureskelemalla kuitenkin sitä aihetta, kunnes muutaman viikon päästä sama kysymys esitettiin taas. Siinä kohtaa alkoi minustakin jo tuntua että no jaah, aika ihanaahan tämä kyllä on. Sormukset ostettiin kuitenkin jännityksen ja jopa hetkittäin kauhunkin sekaisin tuntein, ajattelin oikeasti ettei tässä ole mitään järkeä mennä naimisiin näin pian. Kihlausta seurasikin meillä vaikea jakso, muutettiin yhteen ja oli tosi möykkyistä muutaman kuukauden ajan. Uusperheen arki kun ei ole sitä siloisinta muutenkaan yleensä. Arvelutti ja epäilytti ja ahdisti. Minulla on jo yksi epäonnistunut avioliitto takana, joten sekään ei ollut omiaan lisäämään varmuuden tunnetta. Elämä on kuitenkin tasoittunut siitä ja onni kihlauksesta ja tulevasta avioliitosta kasvanut. En vieläkään tiedä uskonko todella elämänpituiseen rakkauteen, mutta meidän rakkaus on kuitenkin niin isoa että jos tämä ei kestä, niin eipähän sitten kestä mikään. Helppoa ei ole aina ja joka päivä, ei ollenkaan, mutta meillä on sellainen yhteenkuuluvaisuuden tunne ja vetovoima ja rakkaus ja tahto, että hyvänen aika. Minä uskon että saamme tämän toimimaan, eikä sitä oikein muuta voi. Häät tekevät minusta nykyisin niin huumaavan onnellisen, että on vaikea uskoa minkälaisia ajatuksia olen välillä käynyt läpi. Huhhuh, itkettää!

Link to comment
Share on other sites

Vastasin, että tunsin helpotusta. Johan sitä hitto sentään oli odotettu! Kahdeksan vuotta yhteiseloa oli tuona päivänä täynnä, kun ukko polvistui. Tilanne tosin tuli minulle myös täytenä yllätyksenä, en todellakaan osannut sitä odottaa. Olin jo jollakin tasolla saanut itseni sopeutumaan ajatukseen, että ehkä se ei koskaan tapahdukaan (mielessäni olin asettanut 10 vuotta ehdottomaksi rajaksi, jonka jälkeen on turha enää kosiskella).

Nyt kuitenkin onnellisesti kihloissa ja häätkin kieltämättä jollakin tavalla mielessä. Täytyy myöntää, että myös olen suutani soittanut sulkille viivyttelystä. ;)

Link to comment
Share on other sites

Halkesin onnesta:

Itkin ja tärisin!!! :-X

Kaikkien vuosien ja eletyn elämäni (johon niin monta miljoonaa :( pettymystä ja surua :( on tullut omalle kohdalle) jälkeen kohtasin tämän ihanan mieheni joka minua rakastaa ja jota minä rakastan – ja uusi elämäni, MEIDÄN elämämme, voi alkaa!!! :-X :-X :-X

– Eihän siinä nyt voi olla pakahtumatta, kun mies polvistuu...oijoih, ihan tulee kyyneleet taas silmiin. :wub:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...