pampam

Ohjeita tälle osastolle, lukekaa!

4 viestiä aiheessa

Täällä voi ilmoittaa hääpäivänsä ja keskustella hääpäiväkaimojen kanssa. Jotta saadaan jonkinlainen järjestys säilymään, niin noudatetaan seuraavia ohjeita:

1. Vain yksi ketju per päivä/kuukausi. Jos omalle päivälle ei ketjua vielä löydy, semmoisen saa aloittaa kuka tahansa. Jos omalle päivälle ei löydy kaimoja, saa toki myös lyöttäytyä jonkin sopivan lähipäivän ketjuun.

2. Pyrkikää otsikoimaan ketju selkeästi, esim. 12.4.2013 tai Maaliskuu 2012, niin haulla on helpompi löytää oikea ketju.

3. Ketjut poistetaan pian hääpäivän jälkeen, joten jos haluatte jatkaa juttua pidempäänkin, niin aloittakaa vaikka ryhmäpäiväkirja Ryhmäpäiväkirjaosastolle.


Hääpäivän jälkeen ilmoittautukaa osastolla Käyttöohjeet ja kysymykset, jos haluatte tittelinne vaihdettavan rouvaksi. Kenenkään titteli ei siis vaihdu "automaattisesti", vaan sitä pitää erikseen pyytää tässä ketjussa: Ilmoittautumisketju erityisryhmiin

Jos teillä on jotain kysyttävää tämän osaston toiminnasta, niin tähän perään voi laittaa niitä kysymyksiä.

Muokattu: , käyttäjä: pampam

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

moi

minä otsikoin vähän väärin tuon uuden aiheen "Häät Asikkalassa kesäkuu 2015" olisi pitänut olla Kesäkuu 2015. miten sen voi korjata? en osaa poistaa enkä muokata.

kiitos.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään