kaaso kauniimpi kuin morsian!


jerika

Recommended Posts

minun kaasoni ärsyttää vähän tässä pukeutumisasiassa. hänellä on samanmallinen mekko kuin minulla, siis leveähelmainen, ei alas asti pitkä ja erivärinen. hän sai itse päättää asunsa, kunhan oli haluamani värinen. pukeudun itse vaaleaan. tämä on ok. sitten kuitenkin hän halusi samanlaisen pääkoristeen kuin minulla, mutta eri värisen. sanoin ettei se käy, koska minulla ei ole huntua, vain tämä pääkoriste. sain hänet tyytymään samantyyliseen mutta hieman hillitympään ja pienempään pääkoruun. sitten tuli puhe keepistä. minulle tulee puvun päälle ulkona valkoinen silkkinauhalla sidottava tekoturkiskeeppi. hän on nyt päättänyt hankkia samanlaisen, vieläpä vaalean, ulkona pidettäväksi. voihan ****, yritän nyt miettiä, että miten sanoisin kaasolleni nätisti, että kohta ei kukaan erota häntä morsiamesta. X/

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:girl_haha:

Mitä tähän nyt sitten sanoisi.

Onneksi minun ei tarvitse pelätä, että kaasoni yrittäisivät viedä huomion minulta omissa häissäni. En kyllä sellaista kaasoa valitsisi, jonka kohdalla joutuisin pelkäämään moista. Kaasoni ovat upeita, kauniita ja näyttäviä naisia, mutta on meille kaikille kolmelle itsestäänselvää, kuka saa hääpäivänä pukeutua kauneimpaan mekkoon!

Edit. ja ettei tulisi epäselvyyksiä, kauneimmalla tarkoitan juhlavinta. Koska kyllä, minä olen niin itsekeskeinen morsian, että haluan ehdottomasti olla se päivän kaunotar.

Muokattu: , käyttäjä: siipileikki
Link to comment
Share on other sites

Minun kaasoni on tosi kaunis ja hehkeä aina, ja minusta on vain ihanaa että voimme säteillä yhdessä hääpäivänäkin :)

Eikös kaasoksi yleensä valita joku läheinen ihminen. Hyvälle ystävälle voi varmasti sanoakin, jos hänen pukeutumisensa huolettaa. Vaikka se aiheuttaisi hetkellisen loukkaantumisen, niin kyllä kaaso varmasti ymmärtää, jos asia painaa morsiamen mieltä. Itsekin toimin kaasona, ja vaikka olisin kuinka tykästynyt johonkin vannehamehörsellyksiin niin jättäisin ne kyllä kiltisti ja kiukuttelematta pois jos ystäväni niin haluaisi.

Link to comment
Share on other sites

samaa mieltä edellisten kanssa.. Sepäs olisikin jos sattuisi olemaan joku joka ei tunne morsianta, vahingossa sattuisi tulemaan onnittelemaan kaasoa morsiamen sijaan..

Mulle tuli ihan sama mieleen. Olis kyllä niin noloa ja harmittais.

Mietin tässä, että kenelle se olisi noloa? Onnittelijalle, onniteltavalle vai morsiamelle?

Tällainen vanha "morsian" ei kyllä korvaansa lotkauta kaason pukeutumiselle, olen sanonut hänelle, että asu on vapaa!

Just näin!

Mä en ollenkaan tajua sitä "morsian on näyttävin ja nostetaan jalustalle"- juttua. Ja tätä pitää sitten korostaa puvulla, kukilla, hiuskoristeella jne -> kaasolla kaikki nämä on oltava vaatimattomampia? En tajua sitäkään, että montako sellaista ihmistä yleensä häihin kutsutaan jotka ei morsianta tunnista edes ulkonäöltä. Niiden pitää olla kai aika sokeita ihmisiä, jos eivät edes kirkon jälkeen muist että minkänäköinen ihminen siellä alttarilla oli.

Jos mun häissä joku vieras onnittelee mun kaasoa morsiamena, se on musta vain hilpeää.

Link to comment
Share on other sites

Kaikkien kannalta on mukavaa, että häihin ilmoitetaan pukukoodi. Jos morsian haluaa pukeutua "vaatimattomasti" kutsuun voi laittaa pukeutumiskohtaan, vaikka että morsiamen mielestä yksinkertaisuus kaunistaa. Näin jokainen ymmärtää pukeutua niin ettei tarvitse häissä sitten hävetä yli-tai alipukeutumistaan. Se voi todella harmittaa/suututtaa, jos hääpari ei ole informoinut, että morsiamella ei ole satiinihäämekkoa ja sulhasella mustaapukua. Jos joku(esim.kaaso) siitä huolimatta pukeutuu "yli" niin se on kyllä vain hänen oma häpeänsä silloin, ei morsiamen.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Minun pukuni oli upea, ja kaasoni ihan törkeän hyvännäköinen ! Kaasoni on siis upea jo luonnostaan ja bestman kuolasi koko illan hänen peräänsä. Sanoin että vieraat saavat pukeutua niin upeasti kuin haluavat, suorastaan vaadin sitä. Puku koodi oli iltapuku / Coctail asu.

oli ihanaa saada suomessa häät missä vieraat pukeutuivat kuin oikeasti linnan juhliin (paitsi että puvut olivat vielä upeamman näköisiä). Ihmiset saivat ihastella toinen toisiaan. Silti minun pukuni oli kaikista upein, ja varmasti kukaan ei vienyt minulta showta. Ihmisten pukeutuminen oli ensiluokkaista, ja se teki juhlistani erikoiset ja muistettavat. Se teki häistäni vielä kauniimmat.

Mutta jos kaassoni olisi laittanut esim. vanne hametta tai vastaavaa pukunsa alle, olisi se ollut mielestäni mautonta.

sanoisin suoraan, että kenenkäs häät nämä olivat ?? kyllä hyvälle kaverille voi sanoa ja tajuaa varmasti pointin. onneksi omat kaasoni eivät olleet niin typeriä edes ajatellekseen tuollaista (laittoivat upeat merenneito malliset puvut).

heillä upeat iltapuvut, mutta kyllä morsian on ainut joka hääpukuun saa pukeutua; tylliä, alushameita, tiara, sukkanauha, huntu jne.

Ja jos kaasoni haluaisi pukeutua samoin kuin minä tai samoihin asusteisiin, kyllä minulla olisi rohkeutta sanoa, että hei, odota omaa vuoroasi!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...