Hylje

Valmiina tilatut kutsut

269 viestiä aiheessa

Suosittelen kyllä kutsujen tilaamista! Häissä kun tätä järjestämistä ja näpertämistä on jo muutenkin niin paljon. 

Tilattiin kutsut Vistaprintiltä ja ne tulivat muistaakseni neljässä päivässä. 

 

Kutsut ovat super ihanat, ja todella moni ilmoittautuja on niitä kehunut :) Hintaa 70 kutsulle + 48 kirjekuoritarralle tuli n. 60 euroa. 

(ja noi tarrat oli ihan humputusta, mutta..  :girl_pinkglassesf: )

 

Suosittelen! :)

 

Niin ja meillä on ihan rennot maalaishäät tulossa, enkä edes miettinyt niiden olevan ns. liian hienoja ! 

Muokattu: , käyttäjä: hosulipusuli

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Alusta asti olin sitä mieltä, että emme askartele kutsuja, koska emme osaa tai halua. Vaihtoehtoina oli tilata nettikaupasta tai painattaa painotalossa. Päätettiin tilata netistä, koska se lienee helpointa. Kutsupajassa etsittiin ensin sopivia verkkokauppoja, joista kutsut voisi tilata. Lopullisiksi vaihtoehdoiksi jäivät Now and Forever sekä Vistaprint. Vertailimme vähän hintoja ja kun Now and Foreverin kutsujen hinta olisi ollut 150 euroa verrattuna Vistaprintin 25 euroa oli valinta aika selvä. Eilen laitettiin kutsut tilaukseen. Saa nähdä sitten, kun ne tulevat, mikä on lopullinen mielipide, mutta tähän asti kaikki hyvin. Ärsyttää tuo Now and Foreverin tapa lisätä sitä ja tätä pientä lisäkulua kaikkeen. Vistaprintin nettisivut ja korttieditori olivat helppoja käyttää ja hinta ei yllättäen pompsahtanut jostakin pikkuasiasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin. Vistaprintiltä tuli kutsut kuorineen ja sulkijatarroineen jo nopeammin, kuin mitä toimitusajat sanoivat eikä moitteen sanaa kutsuissa ole. Pahvi on laadukasta ja jämäkkää ja painojälki lähes moitteetonta. Yksittäisissä korteissa on yksi pikseli, jossa ei ole väriä, mutta eipä noin pieniä pisteitä oikein huomaa, jos ei aivan tarkkaan tutki. Kuljetuksessa paketti oli vähän saanut osumaa yhteen kulmaan, joten kutsujen yksi kulma oli hivenen taittunut, mutta ei pahasti. Suosittelen Vistaprinttiä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, 

 

Täällä on varmaan monessa paikassa kysytty samaa, mutta kaipailisin kans hyviä paikkoja ostaa kutsut ja siihen sopivat kirjekuoret ?

Ensin ajattelin että askartelen, mutta en oo enää varma, kun sit sitä askartelua tulee tosi paljon...

Tuntuu että tämä asia on kaikkein vaikeinta. Kun tekis mieli tilata jostain ulkomailta, kun siellä on kaikkea hienoa, mutta sitten kuinka vaikeaa se on ja onko ne onnistuneita ja ja..

 

Antakaahan vinkkejä ja kuviakin omistanne, jos niitä löytyy. :)

Kiitos jo etukäteen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Edelleen kehun minted.com:ia, josta tarkemmin yllä. Kutsut siis tilasimme sieltä. Kiitoskortit (yksinkertaiset yksiosaiset valokuvakortit) taas tilasimme Smartphotolta. Ne olivat ihan ok, sellaista peruslaatua. Eivät siis mitenkään huonot. Mutta vertailussa kutsukorttien laatu kyllä voitti ihan selvästi! Eli paperi paksumpaa ja laadukkaamman oloista ja kuoret samoin.

 

Toisaalta kutsut maksoivatkin yli kolme kertaa enemmän... kiitoskortteihin sattui hyvä tarjous kohdalle, joten hintaansa nähden olivat oikein hyvät nekin.

 

Ulkomaisista nettikaupoista kannattaa tilata ilmaisia näytteitä, kuten ketjussa jo onkin mainittu. Siitä se laatu selviää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät juhlittu ja rouvaelämä edessä! Suosiitteluni vielä Makeadesignin Janinalle, mikäli joku halajaa valmiiden korttien lisäksi hyvää, ystävällistä ja sujuvaa palvelua, persoonallisia ja laadukkaita kutsuja ja muita kortteja. Me otettiin Makean kautta lopulta std kortit, kutsut ja infot, kaksipuoliset menu/ohjelmakortit, hääbingot, paikkakortit & pöytäkartat ja erinäisiä kylttejä juhlapaikalle. Kaikki samaan tyyliin toteutettuna. Kortit tekivät juhlapaikkaamme Tenaljiin somistukseen viimeisen silauksen. Juhlapaikan ja ruuan lisäksi kutsuja ja muita kortteja on vielä jälkeenpäinkin kehuttu valtavasti. Suosittelen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän oli tarkoitus säästää kutsuissa. Mutta sitten tuli tämä ketju.

Näytin tuolle paremmalle puolikkaalle minted.com:in kortteja. Se meni kutakuinkin näin:

 

"Lähetetään yksinkertaiset kutsuk-- Täällä on KULTAPAINATUSTA! KATO SE KIILTÄÄ!!"  :girl_haha:

 

Voin nipistää sekä sormuksista, että mekosta, kunhan vaan saan kultapainettuja kutsukortteja. Kyllä kyllä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me löydettiin täydellisen satumaiset kutsukortit myös Zazzlelta, jossa sai kätevästi muokattua kaikkia kortin ominaisuuksia ja lopputulos oli todella hyvä! Kortit tulivat alle kahdessa viikossa kotiin. Hintaahan näille tuli 150 e, mut olivat hintansa arvoiset! Paljonko teillä on mennyt rahaa kutsukorttien väsäilyyn? Tehtiin itse vielä helmiäispaperille erillinen infokirje kortin yhteyteen. Tuossa on vielä linkki meidän korttiin, johon vaihdettiin vielä kortin muoto, paperilaatu ja tekstitys.

http://www.zazzle.co.uk/romantic_purple_heart_leaf_tree_wedding_invitation-161359789283559911

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tilasinpa nyt yhden kutsun näytteeksi tuolta http://www.zazzle.co.uk/. Siellä oli kertakaikkiaan juuri sellaisia kutsuja, joista olen haaveillut, ja siinä kutsun suunnittelussa kului aikaa noin kymmenen minuuttia. Todellakin tilaan kutsut sieltä jos tuo yksi mallikappale vastaa kuvitelmiani. En ikipäivänä ryhtyisi askartelemaan tai näpertämään, varmaan yritän ulkoistaa sen kirjekuorien kirjoittamisenkin jollekin muulle ihmiselle. Ja voisi tuolta ne paikkakortitkin tilata, nakitan kauniskäsialaisen kälyni kirjoittamaan ne nimet niihin. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Uniikkia saa myös, kun pyytää graafikkoa suunnittelemaan itselle mieluisat kutsukortit. Kutsukorttien väkertäminen itse ei olisi tullut kuuloonkaan. Pidän kaikkein eniten (vieraanakin) painetuista, klassisista mutta hääparin näköisistä kutsuista, joissa ei ole liikaa yritystä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onneksi en lukenut tällaista ketjua, ennen omia häitäni ;) En osannut aavistaakkaan, että "Suomessa kutsut Kuuluu askarrella itse", ja toisaalta että "tilatut ovat liian fiinit"...

Tilasin koska se oli helpompaa, pieniä lapsia hoitaessa mieluummin nukuin kuin askartelin öisin....ja minusta tilatut oli myös upeat! Sitä en kyllä tiennyt, että kun kutsuni olivat kansiltaan mustat, kultaisella kirjoituksella, niin suurin osa naisvieraista ajatteli sen tarkoittavan että häissämme ei ole sitä vanhaa pukukoodia jossa sanotaan ettei saa pukeutua mustaan. Mutta mikäs siinä, ei mua haitannut yhtään se mitä muilla oli päällä :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin tilattiin Vistaprintiltä ja voin suositella! Halusimme yksinkertaisen kauniit, helpot ja kohtuuhintaiset kutsut, ja sellaiset saimme! Saahan sitä askallerrakin jos haluaa, mutta häävalmisteluissa kieltäydyin uskomasta väitettä, että asiat jotenkin PITÄISI tehdä tietyllä tavalla - jokainen tekee juuri niin kuin itse haluaa:)!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En ole itse askarrelluissa nähnyt (ainakaan vielä :)) itseä miellyttävää yksinkertaista ja modernia tyyliä. Luulen että joudumme tilaamaan kutsut valmiina.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kutsut tilattiin valmiina ja paljon kehuja saivatkin! Tein muuten koristelut jne. itse niin kutsujen ulkoistaminen oli erittäin stressivapaa vaihtoehto :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuolla aiemmin olikin jo muutama suositellut minted.comia ja samaa voin itsekin sanoa. Löydettiin sieltä montakin itselle mieluista mallia ja tilattiin näistä ilmaiset näytteet. Noita näytteitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää, koska sitten näki suoraan millaista jälkeä tulee. Tilattiin loppujen lopuksi 45 korttia kuorineen ja hintaan kuului vielä osotteiden painaminen kuoriin, mikä oli iso iso plussa! Nyt saatiin kaikkiin kutsuihin ja kuoriin yhtenäinen siisti ilme. Hintaa tuli reilu 100€ ja jostain syystä ei jouduttu maksamaan edes tullimaksuja, vaikka Jenkeistä tosiaan kutsut tuli. 

 

Palvelu oli myös hyvää ja erittäin nopeaa. Tilattiin kutsut ja jo samana iltana tuli designerilta versio tarkistettavaksi. Muutamaa kohtaa haluttiin muuttaa ja se onnistui tosi kätevästi. Seuraavana päivänä tuli uusi versio, joka lähtikin tilaukseen ja taisi mennä noin viikko, että kutsut oli jo kotona. Ja laatuun olen todella tyytyväinen! Ainoa miinus oli todella kattava valikoima, jonka selaamiseen meni tunti jos toinenkin ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tilasimme kutsut valmiiksi painettuina VistaPrintiltä. Olimme itse suunnitelleet kutsujen visuaalisen ilmeen kuvanmuokkausohjelmalla ja syötimme vain omat kuvamme VistaPrintin korttipohjiin. Otimme kutsuille kaikista edullisimman toimituksen, missä lupailtiin toimitusajaksi paria viikkoa. Todellisuudessa kutsut saapuivat viikossa. Valitettavasti kutsujen kääntöpuoli oli printattu vinoon, minkä vuoksi jouduin tekemään tuotteesta reklamaation. VistaPrint vastasi palautteeseeni heti samana päivänä ja seuraavana päivänä uudet kortit oli jo laitettu pikapostilla tulemaan. Jos välissä ei olisi ollu viikonloppua, niin uudet kutsut olisivat saapuneet kahdessa päivässä. Mukaan oli laitettu vielä ylimääräisiä kirjekuoria ja uudet kutsut olivat moitteettomat. VistaPrintin sivuilla oli menossa jokin tarjous, kun ostin kutsut, jonka ansiosta 30 kpl 1-osaisia kortteja neliväripainatuksella (molemmin puolin) maksoi vain 33 euroa postikuluineen. Tilaan jatkossakin VistaPrintiltä, vaikka ensimmäiset kortit olivat virheelliset. Tärkeintä oli, että VistaPrint vastasi ongelmaan nopeasti ja toimitti lopulta luvatut tuotteet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tällä morsiamella ei olisi missään nimessä riittänyt hermo (eikä aika) askarteluun, riittävästi paskartelua oli postimerkkien ja osoitetarrojen liimaamisessa :D Alusta asti oli selvää, että tilataan siis valmiit kutsut.

 

Meidän kutsut painoi Kirjapaino Kymiprint. Alun perin tarkoitus oli vain minun tehdä wordillä kutsu ja firma olisi taittanut ym., mutta sitten saatiinkin "vähän" laadukkaampi suunnittelu lahjaksi tutuntutulta ja otetiin vain itse paino kymiprintiltä. Kutsut olivat tukevaa helmiäispahvia, taitetut, ja väripainatus. Yksinkertaisen elegantit :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Askartelukammoisena morsiamena me päädyimme tilaamaan kutsut Vistaprintiltä. Eikä voi kuin kehua! Huomasimme heti tilauksen ja maksun jälkeen, että kutsuihin oli tullut kirjoitusvirhe. Koska oli viikonloppu ei asiakaspalveluun pystynyt soittamaan joten pistin heti s-postia. Heti maanantaina minulle oli soitettu sieltä ja kun en ollut vastannut niin oli laitettu sähköpostia. He korjasivat virheen saman päivän aikana. Valitsin pisimmän toimitusajan ja kutsut tulivatkin alle viikossa. Kutsuissa oli yksi meidän oma kuva ja minua pelottikin, että tuleekohan kuvasta rakeinen, mutta kutsut olivat aivan täydellisiä!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään