Jump to content
Naimisiin.info

Häätanssikurssi hakusessa (yhdistetty)


onnentyttö

Recommended Posts

  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pääkaupunkiseudun morsiamille tiedoksi, että tein alkukesästä blogiini postauksen joistakin häätanssikurssimahdollisuuksista. Vertailin siinä hintoja, kertoja ja mitä "voi oppia" (valssia vai muitakin).. Jos vaikka hyödyttäisi jotain toistakin :) Laiskuuttani en nyt jaksa kirjoittaa samaa tänne ;)http://tahdontahdon2014.blogspot.fi/search/label/Musiikki <--- tuolta löytyy. Tiedot on sitten suoraan tanssikoulujen sivuilta, mutta en vastaa niiden oikeellisuudesta ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...

Minä löysin erään lähistöllä sijaitsevan yrityksen, joka tarjoaa tilauksesta häävalssikursseja. Hinnat eivät selviä yrityksen sivustolta, joten mahdan ottaa tuonne lähiaikoina yhteyttä... Josko vaikka tuossa loppuvuodesta alettaisiin jo valssin pyörteitä harjoitella. Minulla nuo valssin perusaskeleet on kyllä jonkinlaisessa muistissa, mutta olen valitettavasti niin surkea opettaja, ettei mies käsitä selostuksistani yhtään mitään. Kenties koetan ylipuhua appeni tai jonkun muun tanssitaitoisen konkarin opettamaan miestä/meitä, mutta jos näyttää edelleen yhtä toivottomalta niin eiköhän se ole sitten ammattilainen joka meitä tulee opastamaan. Vanhat varikset- niminen on tämä yhdistys, yhteystiedoissa näkyy Kannuksessa sijaitseva osoite. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Onko teillä kaikilla häävalssi tanssina? Me mietittiin pitkään jotain erilaista ja päädyttiin tangoon. Nyt tosin tuntuu että haukattiin liian suuri pala.. Olisi pitänyt alkaa harjoittelu jo aiemmin. Meillä on toukokuussa häät ja vasta nyt tammikuun alussa aloitettiin treenaus. Kyseessä on siis meille täysin uusi tanssi. Vähän kauhistuttaa tuleeko tästä mitään.. Eli jos jollain on tiedossa hyviä yksityisopettajia tanssista, mielellään otetaan yhteystietoja vastaan..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei,

 

meitä kanssa kiinnostaisi pk-seudulla häävalssikurssi! Mieluiten vielä vähän pidempi kurssi, koska tavoite olisi oikeasti kaunis ja näyttävä häävalssi. Tämä on AIVAN ihana: http://www.youtube.com/watch?v=QZak5-2ZqzM Sydän pakahtuu kun katselee tuota valssia! <3 Onkohan jo ihan mahdotonta oppia tällaisia kuvioita kun itsellä ei ole valssista kuin perusaskeleet hallussa...? Häät on kuitenkin jo heinäkuussa.

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan Helsingissä menossa häätanssikurssille kansalaisopistolle. Käytiin viime vuonna kaksi lavatanssikurssia, joissa ei siis ollut valssia, mutta opettaja tuli tutuksi. :) 

 

Tarkoituksena saada ihan perusvalssi haltuun, jotta tanssista tulisi mukava. 

 

Kansalaisopiston kurssilla tunnelma on ollut leppoisa ja mukava, ei liian nopea ja tunnit ovat olleet rentoja. Onpa siellä silti tullut monet perusaskeleet ja käännökset opittua :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Onko kellään kokemuksia Lahden tanssikouluista? Minä haluan tanssia häissä, mutta miehellä on kaksi vasenta jalkaa, joten pitäisi aloittaa opettelu hyvissä ajoin. Kannattanee puhua ukko ympäri jonnekin lavatanssikursseille, jos haluaa oppia useamman tanssin kuin vain sen ainaisen valssin (jonka voisin ihan hyvin itse opettaa tuolle). :)

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 9 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...