Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka aikaisin hääpukujen katsastus?


Hetukka

Recommended Posts

  • Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Meillä häät 5/2010, ja ostin puvun tällä viikolla (8/2009). Menin Helsinkiin katsomaan yhtä käytettyä pukua ja varasin samalle päivälle ajan Stilissimaan. En ollut sillä mielellä liikkeellä, että puvun pitäisi nyt löytyä, mutta kuinkas kävikään - löytyi juuri täydellinen puku uskomattoman halvalla (budjetti alittui 200 eurolla, ei paha). Mies nauroi, että yhdeksän kuukautta häihin ja mulla on jo puku. :girl_haha: Minä ajattelin, että oli siinä tähän aikaan puvun ostamisessa se pointti, että talvimallistot ovat ehkä erilaisia ja halusin "kesäpuvun". En usko, että alkaisin haikailla muiden pukujen perään, vaikka teinkin nopean ratkaisun, on se vaan niin ihana. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Mä en vielä uskalla hankkia hääpukua, sillä häihin on vielä niin paljon aikaa, että saatan muuttaa mieleni. Tällä hetkellä vasta ikkunashoppailen ja teen luonnoksia ja kerään inspiskuvia. Todennäköisesti teetän pukuni, mutta sitäkään en vielä lyö lukkoon.

Link to comment
Share on other sites

Mä olin kerrankin ajoissa liikkeellä... tilasin pukuni loppuvuodesta 2007 ja se saapui liikkeeseen muistaakseni heinäkuussa 2008. Häät tänä syksynä :girl_haha:

Kertaakaan en ole katunut, ainoastaan ensin vähän harmittelin sitä ettenkö nyt enää pääsekään sovittelemaan enempää pukuja :girl_impossible:

Mutta mitäs sitä enää sovittelemaan, kun se itselle täydellinen puku on jo hankittuna :-X

Link to comment
Share on other sites

Häät on siis ensi toukokuussa ja puvun ostin oikeastaan sattumalta viikko sitten, kun oli alennuksessa. Tilaustuote, joten tulee joulukuussa. Alun perin olin ajatellut mennä katsomaan juuri ko. malliston pukuja joskus lokakuussa, jolloin puku olisi tullut helmikuussa, mutta oikeastaan parempi näin, jää aikaa etsiä juuri oikeanlaiset kengät ja korut jne.

Link to comment
Share on other sites

Häät ovat 3.10, eli n. kuukauden päästä ja tänään kävin sovittamassa puvun lakanaversiota. Vielä kaksi viikkoa sitten ei ollut edes ompelijasta tietoa :D Mä olen sairaan nopea ja tiesin mitä haluan, yhtään pukua en ollut sovittanut aikaisemmin ja kun tänään vedin sen lakanamekon päälle, tiesin että THE puku on siinä!

Link to comment
Share on other sites

Onneksi täällä on muitakin "hieman" ajoissa liikkeellä olleita. ;) Itse ostin puvun nyt, reilusti vuotta ennen hääpäivää.. Tuumin, että kun morsiusliikkeiden alet kerran ovat näin syksyllä, niin nyt on mahdollisuus saada puku edullisesti. En uskaltanut hommaa vuoden päähän syksylle lykätä, liian tiukille menisi. Nytpä on yksi suurimmista huolenaiheista häiden osalta poissa! :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Häät elokuussa 2010 ja ostin tänään pukuni :-) Ensimmäisen kerran kävin pukuja sovittamassa jo viime vuoden joulukuussa, silloin kylläkin hyvin ex tempore kavereiden ehdotuksesta. Viime viikolla tein kunnon kierroksen osassa Turun hääpukuliikkeitä ja vaikkei mistään niistä löytynyt sopivaa (päädyin iltapukuun, joka on aivan täydellinen) niin kannatti käydä katselemassa! Ihan vaan siitä riemusta, että on syytä käydä katselemassa :-)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...