Jump to content
Naimisiin.info

Kuvia puvuista haetaan/puvun valmistajaa/jälleenmyyjää etsitään


minku81

Recommended Posts

Heippa,

 

ollaan menossa ensi lokakuussa naimisiin, ja häät ovat todella pienet. Haluaisin kuitenkin hääpuvun, mutta jotain vähän erilaista... :) Cymbelinen tyyli on kolahtanut kovaa, mutta hinta on aivan liikaa. Onko teillä kokemusta, mistä löytyisi / miltä merkeiltä jotain samantyylistä, ts. vähän erilaista pukutyyliä?

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cymbeline on tunnettu siitä, että puvut poikkeaa valtavirrasta totaalisesti. Suomen markkinoilla ei ole koskaan tullut vastaan vastaavaa. Täytyy siis todennäköisesti lähteä merta edemmäs kalaan, tai teettämishommiin. Toisaalta, kumpikaan vaihtoehto ei todennäköisesti tee hinnoista yhtään edullisempia kuin alkuperäiset, ellei suuntaa kiina-markkinoille.

Olen tähän mennessä päässyt käsittelemään paria pukua, joista toinen oli tehty upeaakin upeammasta calais-pitsistä ja toinen oli todella hyvän tuntuista taftia.  Eli materiaalit ovat näissä puvuissa varmasti viimeisen päälle laadukkaita. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Yritin katsoa olisiko ollut olemassaolevaa threadiä johon tämä olisi mennyt mutten löytänyt, anteeksi jos jäi huomaamatta :)

Näin kauniin juuri minun tyyliseni hääpuvun kuvan sivustolla eweddingdress.co.uk, mutta tämä sivusto ei näemmä ole saanut luottamustaherättäviä arvioita, joissakin sanotaan että pukua ei koskaan tullut ja sivuilla esilläolevat puvut ovat muitten yritysten sivuilta. Onko kellään ollut kokemusta kyseisestä putiikista? 

Tässä on kuva hääpuvusta johon ihastuin sivulla. 

http://www.eweddingdress.co.uk/a-line-wedding-dresses/embellished-lace-and-soft-tulle-scalloped-v-neck-neckline-a-line-wedding-dress-5282.html 

Onko joku nähnyt samaa pukua mahdollisilla oikean valmistajan sivuilla, tai samantyylistä pukua yleensä muualla? Ne suomalaiset liikkeet joiden valikoimaa olen netissä selannut tuntuvat tarjoavan aikalailla moderniin ja prom-meininkiin nojaavia valikoimia...  


 

 

Link to comment
Share on other sites

Kuvan alkuperän saa selville esim. googlen kuvahaulla, keskustelu Kuvia puvuista haetaan/puvun valmistajaa/jälleenmyyjää etsitään
(modet heitättekö yhteen)

 

Kuvan vieressä lukee This picture features an actual finished product and was taken in the Eweddingdress Studio. joten aika törkeästi valehtelevat sivuillaan. Samaa kuvaa käyttää toinenkin putiikki, joka sentään myöntää puvun olevan Sottero and Midgley Wedding Dress Shanna. (sutturalta se näyttikin  :wub:  ) Eli kannattaa hakeutua Sotteroiden pariin :) Esim. uudessa mallistossa Surissa on IMO samaa fiilistä:

sottero-midgley-sp13-71633-v1-df_vert.jp

 

Kalliitahan ne kylläkin ovat.. mutta jos ei muuta niin osviittaa :) Aika outoa, jos Suomesta ei pitsipukua saa..

muoks. en uskonut, joten vilkaisin paikallisen myyjän edustamien pukujen sivustoja.  Ks. esim. Agnes 11275, 11350, 10706.. Varmaan helpoimmalla selviät, kun menet jollekin kopiosivustolle, joka myöntää alkuperäisen puvun nimen ja katselet siellä. Näkee useammat valmistajat kerralla ja voi rajata katselun vain pitsisiin merenneitomalleihin.

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Link to comment
Share on other sites

Kiitos! Sieltäpä paljastui moni muukin puku josta olin tallentanut osviittakuvan Sotteroksi! :D Hintaahan noilla on mutta säästäisikö siihen sitten vaikka menemällä maistraatissa vihille sen sijaan että tilais vihkijän paikan päälle, jos alkaa tuntua siltä ettei mikään muu puku vaan kelpaa.

Link to comment
Share on other sites

Sotterot ovat aivan ihania :) Minulla ei vain etiikka(?) anna periksi 1500e puvulle, joten minulle vaihtoehtona esim. käytettynä ostaminen naikkarikirppikseltä, nettihuutokaupoista jne. (varsinkin jenkeissä Sotteroita on paljon ja ei vain niitä ainaisia olkaimettomia a-linjoja). Jotkut ajattelevat asian tietysti niinkin, että myydessään puvun eteenpäin, ostohinta ei hirvitä enää :)

Käytetyistä puvuista on keskusteltu tässä Käytettynä ostettu hääpuku   ja voisin käydä heittämässä sinne ulkomaalaiset käytettyjen pukujen linkkivinkkini.

Link to comment
Share on other sites

Alluren puvut on kyllä aivan ihania, myös juuri sellasta aika klassisen kaunista tyyliä ja pitsiä josta itse tykkään, johon saa sitten asusteilla ytyä jos haluaa! :) Onko joku muukin ärsytyksekseen huomannut että puvut joissa on "t-paita pituiset" hihat ovat ihan älyttömän pliisuja tai muodottomia? Vai enkö ole vain löytänyt oikeita paikkoja? Aivan kuin jos morsian haluaa hihat esim. arven tai tatskan peittääkseen, niin tarjonta on tyyliin "no jos haluat pukuusi hihat niin se varmaan tarkoitta että et halua tuntea itseäsi nuorekkaaksi etkä missään tapauksessa halua näyttää omistavasi mikäänlaisia kurveja." Harmillista. No toisaalta onhan bolerot keksitty.

Voi ei nyt mä vaan istuskelen koneella ja merkkaan ylös hääpukujen nimiä ja koodeja! Tunnen itseni joksikin hää-Klonkuksi joka lääppii pukujen kuvia näytöllä "My prrrreciouss". Tarkoitus oli vaan selvittää sen Sotteron alkuperä kun oli jäänyt vaivaamaan ja that's it.  :blush: Pitänee siirtyä jupisemaan kosinnanodottajien threadiin - ja samalla ennakkopanikoimaan epätavallisten kihlausreaktioden joukkoon - ainakin mie tiiän että se on tulossa... sitä odotellessa!  :girl_sigh:

Edit: typoja :)

Muokattu: , käyttäjä: Skywarp
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Löysin tämän siis kopiosivustolta dressilyme.com ja haluaisin tietää, kenen mallistosta löytäisin tämän ihanuuden.

 

1e89eb24-0f25-962b-cf7e-f68ff0df2bdd-330

 

Mielelläni siis ostaisin aidon, vaikka käytettynä. Se vain edellyttäisi, että tietäisin kenen mallistoon tämä kuuluu.

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Siirretty oikeaan ketjuun :)
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

01e967c7512fc9da7fb307c29a9e2992.jpg

Sattuisko kellään olemaan tästä puvusta hajua, että kenen alkuperäispuku voisi olla...? Olen törmännyt tähän joillain Kiina-kopiopukusivustoilla, mutten ole onnistunut Googlen kuvahaulla löytämään mitään valmistajaa, kenen tämä voisi olla. Eikä ole tullut missään itsellä muuallakaan vastaan. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

^Tässä muutamia tärppejä Helsingin liikkeiden sivuilta:

http://www.stilissima.fi/stilissima/products.php?i=1&m=930142&g1=930142&g2=fa3a06&p=ece9e9&n=2

http://www.fleurdorange.net/haumlaumlpuvut.html (wd171)

http://www.zazabella.fi/pukuvalikoima/morsiuspuvut.html (s.7 ja 8)

http://www.niinatar.fi/h%C3%A4%C3%A4puvut_cat_110.html?sort=2a&page=1  (löytyy useita)

http://www.morsiusgalleria.com/morsiuspuvut.html (löytyy useita)

jne.

Kannattaa myös muistaa, että puvusta voi olla myös mustakirjailtu vaihtoehto, vaikkei siitä kuvaa olekaan, joskus se käy ilmi myös "tuotekuvauksesta". Lisäksi, ks. esim. tästä (linkki: 2014 mallisto) mitkä suunnittelijat ovat tehneet mustavalkoisia pukuja, ja katsele, missä liikkeissä ko merkkiä myydään.

 

Ja jos tässä ketjussa ei tärppää, niin kannattaa vielä kokeilla: Kokemuksia morsiuspukuliikkeistä / Hki

 sekä Mustat/mustavalkoiset hääpuvut (kuvia)  (usein postaaja on kirjoittanut, mistä kuva otettu)

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Link to comment
Share on other sites

Rosetta_: oletkohan jo löytänyt etsimäsi... Muutama esimerkki tuli vastaan äskenhttp://www.morsiusgalleria.com/c14211.html (Special Day:ltä löytyy myös pari olkaimetonta) tai http://www.morsiusgalleria.com/3720.html (Sincerity). Lisäksi tämä on minusta hyvin samanalainen: http://www.niinatar.fi/h%C3%A4%C3%A4puku_r635_pr_062007.html (Niinattaren sivuilta löytyy myös muutama lisää, esim. tämä)

 

Minusta näyttää, että puvussa on irtonainen bolero..?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Haluaisin tietää, mistä löytää tämän puvun ja lisää kuvia siitä! Kuvan oikeanpuoleinen puku.

 

http://mycosmo.fi/data/mycosmo/media/news/image/62/91/40/6/80590/7483ad5505ab7fa2/MG9356_copy_copy.jpg

(Kuva Vilma Peltosen blogista)

 

Näkyy tässä videolla ihan alussa.

http://www.iltasanomat.fi/videot/muoti-kauneus/vid-1288641424177.html

 

Kaunis morsian on pukujen esittelijä, mutta pläräsin valmistajien sivuilta 2014 mallistot enkä löytänyt.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Tuon tyylisiä pukuja on ollut aiemmin vähän jokaisen valmistajan valikoimissa (nuokin kuvat olivat kaikki eri valmistajien kuvia, ensimmäinen taisi olla Enzoani ja viimeinen Maggie Sottero), viime aikoina niitä on ostettu liikkeisiin sisään vaan vähän vähemmän, kun niiden kysyntä on hiipunut lähes olemattomiin. Valtaosa haluaa kokopitsiä, ja linjaltaan yksinkertaisempaa. Yleensä liikkeet kyllä suostuu tilaamaan myös omien valikoimien ulkopuolelta pukuja, jos haluamasi puku on jonkun heidän edustaman merkin valikoimissa. Yleensä tällaisissa tapauksissa sinun täytyy luonnollisesti tehdä ostopäätös ja maksaa puolet puvusta ennen tilausta, mutta osalla liikkeistä on kyllä takuu jolloin voit vaihtaa puvun johonkin muuhun. 

 

Hakemiasi pukuja löytyy ainakin:

Cymbeline: Alabama ja Amour http://www.cymbeline.com 

Blue by Enzoani: Gainesville http://enzoani.com

Agnes bridal: Gold Collection 10101, 10124, 1799; Slver Collection 10245, 10249; Secret Collection 10124, 10334, 10349, 10413, 10418, 10427, 10447, 10451, 10478, 10454, 10532 Platinum Collection 10615, 10742 www.agnesbridal.com/english.html

Demetrios: GR253, 4315, 4314, 4313, 4311, 2861 http://www.demetriosbride.com/ 

Maggie Sottero: Pyper, Ambrosia, SaBelle

 

Tuossa nyt muutamia merkkejä. Kannattaa siis etsiä merkkien omilta sivuilta, silloin pystyt jäljittämään jälleenmyyjän ja kysellä hintaa sekä saatavuutta. Osalla liikkeistä on kyllä myös linkit edustamiensa valmistajien sivuille. Kiinakauppojen sivuilta ei löydä valmistajien nimiä, eli ne on vähän huonoja paikkoja etsiä, jos haluaa ostaa kuitenkin merkkipuvun liikkeestä. 

Link to comment
Share on other sites

Sovittamaan tässä nimenomaan toistaiseksi vaan ois haluttu päästä :/ Kun kiehtoo toi systeemi ja mulle yhdessä liikkeessä "muokattiin" yhtä ns. halkiolla olevaa pukua niin että pantiin tylliä sinne ja pitsiä reunaan ja sitä rataa, mut ei kai kukaan maksa 600e puvun pohjasta joka sit muokataan täysin erilaiseksi vielä lisäks.. Eli siis ns. valmisversioo olisin kaipaillut nähtäväksi :/ pitää käydä läpi missä päin ko. linjojen liikkeitä on ja sitä kautta vilkuilla..

mutta mikäli niitä liikkeisiin pitää todennäköisimmin vaan tilata niin että kans ostat sen, niin melkein mielummin sillon ostan suoraan kopiofirmalta.

Link to comment
Share on other sites

Hmm. Sitten on vaan lähdettävä kyselemään suoraan liikkeistä mitä kelläkin on. Lovebirdsistä kannattaa myös kysyä, kun siellä myydään käytettyjen pukujen lisäksi myös vanhempia poistomalleja, joissa voisin vastaavantyylisiä olevan. Ja ovat tietysti halvempiakin.

 

Mä en vaan jostain syystä ymmärrä, että ostat mieluummin kopioversion netistä sovittamatta, kuin merkkipuvun sovittamatta liikkeestä, jossa saat sen mahdollisesti vaihdettua toisenlaiseen jos malli ei esimerkiksi jostain kumman syystä sopisi sulle. Et häviäisi rahaa jos homma menisi puihin ja saisit varmasti ainakin hyvän näköisen ja laatuisen puvun. Kiinakopioista et voi olla ikinä varma onko se lopulta laadullisesti ja ulkonäöllisesti sitä mitä pitää. Mun mielestä suurempi riski siinä on kuin liikkeen kanssa asioidessa. Mutta kukin tyylillään, kaikilla erilaiset arvot ja niin edespäin. 

 

//muoks: Lovebirdsin nettisivuilta löytyi koista 38-40 useampi etsimäsi tyylinen puku. En toki tiedä kokoasia, mutta luulen että siinä olisi sinulle tärpein etsintäkohde. Esimerkiksi puku 610 on erittäin laadukas merkkipuku, jonka ovh on reippaasti yli tonnin, ja se on käytettynä hinnaltaan sen 600€. Myös puku 747 on vastaavanlainen, ei yhtä muhkea mutta oikein tyylinen. Se on White onen (hintaluokka tonnin kulmilla) ja hintaa 450€. Myös 32-36 osastolta löytyi puku 743, jossa vastaavaa tyyliä, joskin ei pitsiä. (kuka estää sitä tosiaan lisäämästä). 

 

//muoksmuoks: Myös täällä myyntifoorumillakin oli esimerkiksi yksi Bellicen puku, jossa on vastaavantyylinen helma. 

Muokattu: , käyttäjä: franny
Link to comment
Share on other sites

No koko pitäis olla jotain 44 luokkaa, mutta luulisi että pienempiäkin pystyy päälleen mallaamaan pukematta päälleen jos ko. mallia/tyyliä jostain vain löytyisi.

Ja enpä tiennyt että vaikka "ostaisin" tuon puvun niin voisin panna sen takaisinkin sovitettuani. Ei käynyt mielessäkään.

Pitää siis kurkata nää uudet vinkkaukset, aiemmissa ei valitettavasti ollut mitään iskevää :)

Edit// Äh. Ei näissäkään mitään mitään sellaista mitä hain.. Huoh. Pitäisi aika rajusti vielä muokata noidenkin käytettyjen hintojen päälle.

Tarvitsisi olla jotain jujua ylhäältä alas asti ja tietysti tärkein asia on se ns. keskivaihe tai se siirtymä yläosan ja muun helman (tai ison/isohkon halkion ) välillä. Sen täytyy olla jotain muuta kuin "puuff" lantion kohdalta ja mielummin vähän vino rakenteeltaan kuin suora..

Joko huomaat miksi mietin kiinan tilausta? :D

Muokattu: , käyttäjä: Annas kun
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...