Jump to content
Naimisiin.info

Los Platanos Negros


Guest Vieras

Recommended Posts

hei! olisiko kenelläkään minkäänlaista tietoa Los Platanos Negros orkesterista? minkäköhän hintanen kyseinen orkesteri mahtaa olla?

ja muutenkin kaikki tieto ois kiva, onko ilta sujunut hyvin ja niin pois päin. meille tulossa suomi-espanjan kieliset häät.

Link to comment
Share on other sites

Mä itse asiassa tunnen bändin pojista muutaman. Ne on tehneet hääkeikkoja jo useamman vuoden ajan (suht nuoresta iästään huolimatta). Olisin itse ottanut ne, mutta meidän hääpäivälle oli niillä jo buukkaus. Pojat on musta hyviä soittajia ja niiden laulajalla on ihana ääni (ainakin musta). Ja ne vissiin soittaa aika monipuolisesti kaikkea. Tarkkaa hintaa en tiedä, mutta ei se missään nimessä kalleimmasta päästä ole, jos vertaa muihin hääbändeihin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Moi,

pojat soittivat häissämme kuluneena talvena ja suosittelen lämpimästi!! Kolme settiä soittivat, toiveitamme kunnioittaen ja saivat porukan jammaamaan loppuun asti. Laulaja-Pedrolla on herkullinen ääni ja meininki on koko bändillä tosi hyvä. Saimme jorailla perinteistä tanssimusaa, suomipoppia ja -rokkia sekä vanhoja rokkiklassikoita. Bändiltä taittuu myös espanjankielinen tuotanto loistavasti.

Käytännön järjestelyt sujuivat hienosti ja vastaukset sähköposteihin tulivat saman tien. Hinta oli edullinen muihin vastaaviin bändeihin verrattuna, kun laskeskelee että kokoonpanossa soittaa 5 ihmistä.

Kannattaa googlettaa bändi ja käydä kuuntelemassa kotisivuilla demoja sekä katsastamassa soittolista.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 year later...

Platanos Negros olivat meidän elokuisissa häisissä soittamassa ja emme voi muuta kuin kehua! Häämme pidettiin Turussa ja matkakuluineenkin hinta oli mielestämme kohtuullinen, kun ajattelee miten laadukasta musiikkia pojat soittavat! Häämme olivat kaksikieliset (suomi-espanja) ja olimme todella tyytyväisiä, että musiikki molemmilla kielillä onnistui. Kommunikaatio bändin kanssa sekä ennen että varsinaisena hääpäivänä sujui ilman ongelmia. Eli lämpimästi suosittelemme heitä!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...