Jump to content
Naimisiin.info

Morsiuslapsille kiitoslahjat


Guest Vieras

Recommended Posts

Ostatteko jotakin muistolahjaa morsiuslapsille? Meillä on kaksi morsiusneitoa ja yksi sulhaspoika, joille haluaisin jonkin pienen muistoesineen antaa. Neidoille katselin tuolta Now&Forever kaupasta cinderella peiliä, mutta mitä ihmettä sulhaspojalle?? Asialla alkaa olla jo hieman hoppu, häät lähestyvät vähän liiankin nopeasti;)

Link to comment
Share on other sites

joo jäkispeli oliski hyvä idea tolle sulhaspojalle. :) kiitti. :9 ja rannekorut olis hyvä idea tytöille. niihin vois kaiverruttaa jotain. :) mut pitäiskö sille pojallekki sitte antaa jotain pysyvää...? kalvosinnapit ei oo tälle pojalle hyvä idea... :P

Muokattu: , käyttäjä: Hunna84
Link to comment
Share on other sites

Meidän morsiustyttö on 7-vuotias ja sulhaspoika 8-vuotias. Ehdoton ajatus lahjaa mietittäessä oli, että se olisi pysyvää. Vaikka sitä ei nyt arvostaisi, olisi se kymmenen vuoden päästä hieno muisto.

Lopulta ostin molemmille Kultajousesta hienot(nimittäin tuli ostettua itellekin sellainen ;) ) yksinkertaiset hopeoidut valokuvakehykset. Niihin aion laittaa sitten jonkun kuvan heistä/meistä kaikista tms.. Täytyy siis toivoa, että studiokuvista joku onnistuisi. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Guest Vieras_Lilli_T_*

Onko joku ostanut morsiuslapsille kiitokseksi lahjan? Anopin mielestä heille kuuluu ostaa lahja kuten kaasolle ja bestmanillekin. Mikä olisi hyvä lahja joka sopisi kaikille vai pitäisikö tytöille ja pojille olla omat?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest marianna4

Mielestäni lahja voi olla mikä vaan, kunhan on lapsille mieluinen. Lahja pitää kuitenkin antaa, vaikka se olisi vain jotain pientä. Nykypäivänä kun ihmisillä on paljon kaikkea, pidämme sulhon kanssa parhaina lahjoija elämyslahjoja. Itse voisin ostaa morsiuslapsille ja jos esim. heidän vanhempansakin ovat mukana juhlassa työtehtävissä, niin koko perheelle esim. leffaliput tai liput Muumimaailmaan tms. Tai vaikka risteily. Toisaalta voi vaikka vain antaa aikaa morsiuslapsille ja tehdä hyvää ruokaa kiitokseksi.

Link to comment
Share on other sites

Hienoa olisi antaa lahjaksi mukava viikonloppu ko. lasten kanssa. Mennä Muumimaailmaan, Serenaan, Linnanmäelle, Puuhamaan tms paikkaan, jonne lapsi haluaisi. Valitettavasti matka on vaan pitkä, joten ei voi luvata mitään, kun toteutus on melko epävarmaa. Mutta jotain kivaa kuitenkin haluaisi antaa muistoksi. Tilaa vaikka Barbie, Muumi tms lehdet vuodeksi jokaiselle :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä omat lapset toimivat "jonkunlaisina kukkaistyttöinä ja poikina"

Ajateltiin ostaa heille jonkunlainen muisto päivästä, muttei vielä ole tullu mieleen mitään.

Tytöllehän (2v) voisi ostaa korun, mutta mitä pojalle? Onko koru liian tylsä neljä vuotiaalle?

Mietittiin myös, että ostetaan hopeiset kehykset, joka kaiverretaan ja kuvaksi laitetaan muksuista kuvat, joko itsekseen juhavaatteissa tai meiän kanssa, ikäänkuin hääkuvana.. :grin:

Mutta tässä sitten taas tuli mieleen, et onko ihan tyhmä idea, kun kysessä on kuitenkin omat lapset? Ja ikää ei heillä kuitenkaan ole kuin 2 ja 4v..??

- no kerkeehän tätä vielä miettiä..

Mutta korun ostaisin kyllä tai jonkun lintsi tms. reissun, jos olisivat "vieraita"..

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Lahjat hankittuina! Päädyimme hyvin simppeleihin ja lapsia miellyttäviin lahjoihin. Tytöille ostimme hääbarbiet. Ihastuin niihin, koska Barbien päällä oleva puku on lähes samanlainen kuin ne puvut, jotka tytöillä on meidän häissä. Pojalle ostimme sellaisen pienen Maglite -taskulampun, jonka voi laittaa avaimenperäksi tms. Sulhanen muisteli saaneensa sellaisen pienenä ja olleensa ikionnellinen.. Toivottavasti lapset tykkäävät :) Laitamme varmaankin myös jokaiselle lapselle häistä sellaisia kuvia, joissa he ovat..

Link to comment
Share on other sites

En mä kyllä lapsena mitään saanut lahjaksi, eikä kyllä totta puhuen ole ikinä tullut mieleenkään, että sellainen pitäisi saada (tai antaa). Mulle oli tosi hienoa olla morsiustytön roolissa, ihan mahtavaa, ja oli vähän "tärkeämpi henkilö" sitten omasta mielestään koko sen päivän. :) Se riitti ihan täysin, ja mietin vaan, että miksi sellainen ei nykyään riittäisi...?

Muokattu: , käyttäjä: Malssi09
Link to comment
Share on other sites

Ihan hyvin riittäisi :) Ajattelimme miehekkeen kanssa, että on mukava, kun lapselle jää jonkinlainen muisto tms häistämme. Meidän morsiuslapset ovat melko pieniä ja voi olla, ettei päivä jäädä heidän (etenkään nuorimman) muistiin. Meille heidän läsnäolemisella on erityisen suuri merkitys ja ovathan he tavallaan "töissä" meidän häissä. Lapset joutuvat harjoittelemaan rooliaan ja tulemaan päivää aikaisemmin paikalle sen takia. Yhtälailla muistamme muitakin meitä auttaneita..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...