Pinni

Alkoholijuomat Tallinnasta

896 viestiä aiheessa

Ainakin liikkeissä jotka myy kotiviitarvikkeita olen sellaisia nähnyt.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En ole tällaisesta ikinä kuullut, mutta jos liköörissä ei prosentteja ole ollenkaan niin kannattaa reklamoida tehtaalle. Metsmaasikaa valmistaa Liviko- niminen yritys joka löytyy osoitteesta liviko.ee. Sinne kannattaa ottaa yhteyttä, voi varmaan kirjoittaa englanniksi tai jopa suomeksi jos ei viro suju.

Liviko käyttää tuotteissaan hologrammitarraa, joten kannattaa tarkistaa että pullossa on sellainen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Korkea sokeripitoisuus vääristää tällaisten kotimittarien näyttämä etanolipitoisuus, joten liköörejä ei voi niillä mitauttaa.

Sanoo kemisti...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Onko kukaan käynyt ihan äskettäin Tallinnassa viini ja viina ostoksilla?? Mikä tuntui edullisimmalle paikalle tehdä ostoksia? Onko kenelläkään Citymarketin www sivujen osoitetta Tallinnaan jotta voisi vertailla hintoja sieltä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Viinit 40 pulloa, Gato Negro 4,49/pll =179,60€  (Alko:  6,48/pll= 259,2e)

        20 pulloa, Gato Blanco 4,49/pll=89,80€    (Alko: 6,48/pll=129,6e)

                                 viinit yhteensä:  269,40€ (viinit Alkosta yht. 388,8e)

Kuohuviinit 20xTörley Charmant Rosé 3,14€/pll=62,80€  (Alko,vast. n.6e/pll=120e)

                                                           

Liköörit, Metsmaasika 6x n. 3€/pll = 18€     (Alko: 6,22€/pll = 37,32)

Kirkkaat, Viru Valge    10*0,5l=5litraa = 42,70€  (Alkon hintaa ei nyt heti löydetty)

Oluet, 17ltk(a24kpl), Koff Export 5,2 =n. 177,80€   (Alko: 408tlk x1,22€= 497,76€)

Siiderit, 7ltk(a24kpl) Golden Cap Perry, Green Apple Light =154,50€                                                           (Alko:  264tlk x1,54€=406,56e)

Saako vielä kysyä kuinka iso poppoo teillä on tuota määrää juomassa? Yritetään tässä itsekin laskeskellä noita määria ja ollaan päästy aika saman oloisiin lukuihin noin 130 aikuisen juhliin ;D.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ostettiin kaikki juomat Alcoexpressistä.Paikka oli helppo löytää ja palvelu pelasi hyvín.Nuo meidän valitsemat juomat oli kaikki halvempia kuin esim.SuperAlkossa.Citymarketissa(=Rimi) hintoja katteltiin ja ainoastaan kaljalavat oli siellä halvempia.Niissä olikin sitten huima ero eli meillä maksoi 9.5 e ja tuolla Rimissä kaikki merkit oli  7.5e!!Muuten ei sitten juuri vertaitukaan.

Meidän ostoskoriin tuli siis Gato Negro Merlot ja Gato Blanco,kuoharit oli venäläistä merkkiä (halvinta,oli ihan juotavaa),Talu Viin-vodkaa,siiderit Upciderin Perryä ja oluet Karjalaa.

Rimistä kannattaa siis käydä ainakin oluet katsastamassa.Ja jos aikaa on,niin kerrellä vähän muitakin paikkoja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä voisi tässä kirjoittaa koosteen omasta eilisestä reissusta jos siitä on jollekkin apua! eli lähdettii aamulla siljan superseacatilla tallinnaan kolme henkeä ja auto. matka maksoi 170 euroa joka mielestäni oli kohtalaisen kallis.

 suuntasimme selveriin,kauppakeskukseen joka sijaitsee n.5km pärnuntietä eteenpäin tallinnasta. saimme tietoa että siellä olisi halvimmat viinat. Näin ei kuitenkaan ollut! myyjääkään ei ollut missään ja kaikki oli kalliimpaa kuin mitä olimme netistä katsoneet! Seuraavaksi ajoimme vielä eteenpäin rimi markettiin jossa oli kohtalaisen hintaisia viinejä mutta oluet ja viinat olivat kallimpia kuin lautalla! olisimme ostaneet viinejä mutta kaupassa ei ollut yhtään ainoaa laatikkoa!!!!! Ja kaikki pullot olivat irrallisia!Siispä lähdimme takaisin tallinnaan jossa suuntasimme laatikko myymälä alcoexpressiin!  se oli suhteellisen helppo löytää ja on aivan sataman vieressä!

Oluet olivat tarjouksessa (hartwallin) kun osti 9 laatikkoa sai 10. ilmaiseksi ja oluen olivat täällä halvimpia, Hieman yli 9 e laatikko.

Viiniksi otimme Gato Blancoa 4 euroa pullo sekä St. Helena Cabernet sauvigon ja St. Helena Merlottia kaikki olivat 4 euroa pullo.

viinat olivat 80% sena halvimpiaeli 5 litraa (salkku) oli noin 62 euroa. Tää pitää plandata pari viikkoa aikaisemmin keitettyyn veteen eli siitä tulee 10 litraa 40%sta.

konjakkia v.s.o.p:tä jotai mitä ei ole ollenkaan suomessa myytävänä oli 23 euroa litran pullo ja sitä sai maistaa! oli kuulemma ihan kohtalaisen hyvää! Sitten ostimme lakka likööriä vähän yli 5 euroa puolen litran pullo.

Palvelu oli mahtavaa, juomat tuotiin autoon ja kuitti käytiin kohta kohdalta läpi että kaikki meni oikein.

 Tuttu virolainen taksikuski sanoi että ei kannata kovin pitkälle tallinnasta lähteä hakemaan halvempia viinoja kun sataman lähellä on hinnat jo halpoja!

 täällä Alcoexpressissä ei viinivalikoima ollut mitenkään mielettömän laaja mutta sinne voi ennakkoon tehdä tilauksen jos haluaa jotain tiettyä viiniä. muuten kyllä suosittelen paikkaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tiistaina käytiin shoppailemassa Alcoexpressissä. Mentiin tällä kertaa Eckerö Linen Nordlandialla, maksoi 70,30 kaksi henkeä + auto. Mä sanoisin, että kaupan löytäminen ei ollut ihan helppoa, kun tien nimiä ei näkynyt eikä minkäänlaisia opasteita ollut. Ajettiin satamasta sinne "pikkutietä", mutta jos oltaisiin tultu isompaa tietä pitkin, oltaisiin nähty tien nimikyltti ja myös Alcoexpressin talo. Enivei, perille löydettiin pienen pyörähdyksen jälkeen, ja palvelu oli tosi hyvää. Luettelin, mitä halusin, ja poika ja täti kantoivat tavaroita trukkilavalle. Käytiin Rimissä ennen Alcoexpressiä, ja kaljakeisseissä oli pienen pieni hintaero Rimin hyväksi, mutta ei kovin paljoa, ehkä euron verran (Karhun ja Karjalan hintoja katsoin). Siiderit oli saman hintaisia. Sinebrychoffin juomia kun osti 10 keissiä, sai yhden Koff-keissin kaupan päälle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Terve, Niina O.!

Meidän häihin on odotettavissa vajaa sata henkeä, joista lähes kaikki aikuisia. Eli alkohoolia on reilusti, kun varahan ei venettä kaada. Haluttiin niin, ettei juhlissa sitten jouduta laskemaan pulloja tai tölkkejä, muttei tietenkään myöskään väkisin juoteta ihmisiä. Tulevat varmaan jämät tuhotuksi myöhemmin, jos jotain jää:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Käykös Alcoexpressissä VisaElectron? Tai eurot? ::) Tietäis vähän mitä varata mukaan kun sinne suunnataan viikon päästä..  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Te jotka olette käyneet Alcoexpressissä, onko siellä tarjolla viinejä myös 3 litran astioissa (pahviset). Lähinnä kiinnostaa Gato Blanco ja Gato Negro, jotka ainakin viinarannasta olivat huomattavasti halvempia kun meillä. Lisäksi kuljettaminen olisi paljon helpompaa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eilen käytiin ostamassa viinakset Tallinnasta, ja paljon paljon halvemmalla päästiin! Käytiin sekä AlcoExpressissä ja SuperAlkossa, molemmat lähellä satamaa, molempiin helppo ajaa omalla autollakin.  Tässä vähän kokemuksia:

- Nettisivujen hintatiedot pitivät hyvin paikkansa ainakin niiltä osin, mitä olin itse katsonut.

- SuperAlkossa oli enemmän tuotteita esillä, varsinkin viineissä ja muissa väkevissä kuin vodka/kirkas viina

- AlcoExpressissä oli HUOMATTAVASTI parempi ja iloinen palvelu

- Hanaviinejä löytyy molemmista

- Molemmissä käy sekä kruunut että eurot, korteista ainakin VISA kelpaa

- Hinnoissa ei hirveesti eroja, mutta ainakin ostamamme kuohari oli Alcoexpressissa halvempaa, samoin likoori. Kannatta siis vierailla molemmissa ensin, ja kysyy myos juomien saatavuus.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Testailtiin juhannuksena 80% viina ja päähän meni ainakin appiukolla...joten jos ei liköörissä ole prosentteja niin viinassa on...toimiipahan lantrinkina...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko täällä jossain keskustelupalstaa mistä löytyis eri kuohareiden ja viinien hintoja virosta`? Setäni olisi tarkoitus meidän häihin sieltä käydä hakemassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En jaksa nyt etsiä, mutta joko amoriinilla tai naikkareiden jutuissa on ihan tuollainen pienimuotoinen vertailu tehtynä. Sitten suosittelen katsomaan www.viinarannasta.ee (jos ei toimi niin viinaarannasta.ee..)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Onko täällä jossain keskustelupalstaa mistä löytyis eri kuohareiden ja viinien hintoja virosta`? Setäni olisi tarkoitus meidän häihin sieltä käydä hakemassa.

Täällä oli ketju aiheesta, hintoja yms. Muistaakseni ketjun nimi oli Viro EU:hun viinat sieltä. Joudut tonkimaan, koska en osaa käyttää tätä systeemiä siten, että saisin sulle linkin tuohon... sori :-[

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen tässä yrittänyt vertailla hintoja netissä ja laskea Amoriinin juomalaskurin avulla tarvittavia määriä 80 aikuisen häihin.

Laskurilla sain seuraavat määrät:

Kuoharia 16 ploa (0,75 l)

Punkkua 26 ploa (0,75 l)

Valkkaria 13 ploa (0,75 l)

Boolia 30 litraa (8 %:sta)

Viinojen kokonaishinta matkakulut mukaan lukien (2 aikuista + auto Tallinnaan ja takaisin) oli n. 450 euroa ja säästöä tulisi verrattuna Alkosta ostettuihin n. 130 euroa.

Millaisiin säästöihin te arvon naikkarit olette päässeet?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tuotiin Tallinnasta kymmenkunta laatikkoa viiniä, kuohuviinit ja boolitarvikkeet 200 hengelle. Säästöä matkat mukaan lukien tuli muistaakseni parin sadan euron luokkaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juuri lauantaina yksissä häissä vierailleena keskustelimme myös tästäkin aiheesta.

Eräs vieras kertoi olleensa kaasona häissä, joissa morsian oli tehnyt vertailua Saksan ja Viron välillä ja kuulemma Saksassa on paljon edullisemmat hinnat? Totuudesta en tiedä, mutta tuskin ero niin iso kuitenkaan olisi, että kannattaisi sinne asti matkata!

Itselläni on häät ensi kesänä ja ehdottomasti käymme hakemassa juomat (myöskin 80hengelle) Tallinnasta- joka on lisäksi lähellä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ostettiin Alkosta vain puna-ja valkoviinit, kaikki muu (eli booliainekset, kuohuviinit, konjakit + liköörit, vähän olutta ja siideriä) haettiin Tallinnasta. Ei suoranaisesti laskettu paljon tuli säästöä, mutta melkeen kaiken sai sieltä noin puoleen hintaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Juuri lauantaina yksissä häissä vierailleena keskustelimme myös tästäkin aiheesta.

Eräs vieras kertoi olleensa kaasona häissä, joissa morsian oli tehnyt vertailua Saksan ja Viron välillä ja kuulemma Saksassa on paljon edullisemmat hinnat? Totuudesta en tiedä, mutta tuskin ero niin iso kuitenkaan olisi, että kannattaisi sinne asti matkata!

Itselläni on häät ensi kesänä ja ehdottomasti käymme hakemassa juomat (myöskin 80hengelle) Tallinnasta- joka on lisäksi lähellä!

Ehkä Saksassa on halvemmat esim viinit, mutta vertaapa matkahintoja Tallinnan ja Rostockin välillä... siitä tulee jo noin 500 euroa, jolla ostaa aika ison lastin viinaa Tallinnasta! :)

Meillä tullee säästöä noin 200 euroa, joten pakulla Tallinnaan mennään!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huomenna mennään. Tehtiin tilausta tuolta SuperAlkosta, joten toivottavasti ovat valmiina, kun mennään hakemaan. Laivayhtiöstä suosittelivat just tuota Cittarin parkkipaikkaa, on kait ihan turvallinen. Ajateltiin jättää sinne auto ja singahtaa Vanhaan kaupunkiin syömään.

Tilattiin tällainen satsi:

13 pulloa kuoharia

22 pulloa valkkaria

28 pulloa punkkua

2 litraa konjakkia (vsop)

2 litraa amarettoa

4 laatikkoa IV-olutta

4 laatikkoa light-siideriä

2 laatikkoa lonkeroa

Kustantaa noin 550 euroa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vertailin pitkään hintoja ja Superalco ja Alkoexpress olivat miltei samanhintaisia. Päädyimme Alkoexpressiin kaverin suosituksen myötä ja haimme juomat eilen. Osa juomista tilattiin etukäteen, osa valittiin paikanpäältä. Koko hommaan meni aikaa vain 20 minuuttia kun tavarat oli pakattuna autossa. Etukäteen Alkoexpressissä vastaili sähköpostilla tehokas Ingrid, kun kysyi jotain vastaus tuli aina viimeistään 10 vartin päästä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään