Pinni

Alkoholijuomat Tallinnasta

896 viestiä aiheessa

Heippa!

Vastaan omasta puolestani. Me lantrataan 80-prossainen puoleen, eli 40-volttiseksi. Minulla on sellainen mielikuva, että se sekoittuisi paremmin booliin. Ja jos viinaa lorahtaa boolinteossa vähän liikaa vahingossa, niin eipä ole porukka konttauskunnossa. 80-prossainen on aika myrkkyä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

SuperAlkosta mekin n viikko sitten hääjuomat haettiin. Ei tehty ennakkotilausta, mutta saatiin lähes tulkoon kaikki mitä haluttiin, muutamasta pullosta vain eri kokoa kuin suunniteltiin. Paluumatkalla farmari aivan täyteen lastattu, mutta minkään näköisiä ongelmia ei matkalla tullut, ei juomien haussa eikä lastatun auton kanssa. Suosittelen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin haettiin juomat Tallinnasta SuperAlkosta. Tehtiin tilaus etukäteen netissä ja maksettiin vasta paikan päällä.. tosi kätevästi onnistui haku. Me ostettiin tällaisia juomia:

14 x Castillo De Liria Tinto 12,5% 300cl BIB,  9.17 €

12 x Castillo De Liria Semi Dulce 10,5% 300cl BIB,  9.17 €

14 x Saku Originaal 5.2% 24X 33cl, 9,94 €

9 x Fizz Original Dry 4,7% 24x33cl, 13,2 €

4 x Howard Maclaren 40% 100cl, 9.49 €

1 x Vana Tallinn Kooreliköör 16% 4x50cl PET, 19.68 €

2 x Vana Tallinn Cream 16% 50cl PET, 4.81 €

1 x Liiwi Vodka 40% 10x50cl PET, 34.36 €

20 x Törley Charmant Rose 11.5% 75cl, 3. 27 €

Hinta yhteensä: 663.24 €

Pantti: 17.69 €

Kokonaissumma: 680.93 €

Nää juomat on laskettu noin 140:lle ihmiselle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sama meininki jatkuu, eli juomat haettu Tallinnasta täälläkin. Lähetin Hgissä työskentelevät vanhempani asialle ;)

Tein tilauksen etukäteen SuperAlkosta, maksu paikan päällä. Muuten kaikki meni oikein hyvin, mutta he eivät ilmoittaneet etukäteen, ettei tilaamaani Sunrise 3l punaviiniä ollut saatavana. Piti sitten nopeasti keksiä tilalle joku toinen viini, mikä oli mun mielestä vähän kurjaa. Kävin Alkossa kysymässä ja he suosittelivat Vina Maipoa, joten otettiin sitä. Lisäksi Sunrise valkoviini me jouduttiin hakemaan Alcoexpressistä, koska sitä ei ollut lainkaan SuperAlkossa. Mutta tämän siis tiesin etukäteen ja olin tehnyt sen tilauksen. Meidän Superalkon tilaus näytti tältä:

8.59 € | x 2 | Viru Valge 40% 100cl

6.15 € | x 22 | Freixenet Carta Nevada Semi-Seco 11,5% 75cl

35.45 € | x 2 | Hennessy VS 40% 100cl

18.85 € | x 4 | Baileys Irish Cream 17% 100cl

9.94 € | x 5 | Saku Originaal 5.2% 24X 33cl

9.94 € | x 5 | A. Le Coq Premium 5.2% 24X 33cl

13.2 € | x 4 | Fizz Original Dry 4,7% 24x33cl

13.97 € | x 1 | Golden Cap Perry 4.7% 24x33cl

12.11 € | x 2 | A. Le Coq Gin Long Drink 5,6% 24x33cl

5.7 € | x 18 | Sunrise Cabernet Sauvignon 13,5% 75cl

14.29 € | x 9 | Sunrise Cabernet Sauvignon 13,5% 300cl BIB

5.64 € | x 13 | Lapponia Blueberry 21% 50cl

Näiden lisäksi Alcoexpressistä 5*3l tönikkä ja 9*0,75plo Sunrise valkkaria. Lisäksi kotona on jo ennestään 6l vodkaa ja boolin vadelmaviini täytyy hakea Alkosta, koska sitä en listoilta löytänyt. Näistä tuli yhteensä noin 950€. Aikuisia vieraita meille tulee noin 120-130, toivottavasti nämä riittää!  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Osaako joku viisaampi neuvoa millaisia kermalikööreitä Virosta kannattaisi ostaa. Baileys on luonnollisesti varma hyvä likööri, mutta mm. superalkon sivuilta löytyy monta muuta edullisempaakin... Jos vain tietäisi mikä niistä on hyvää..

Samaa pähkäilen minäkin, onko joku maistanut Viru Valgen suklaakermalikööriä? Tai LX Chocolate Cream Liqueuria? Onko pehmeän makuista?

Lisäksi olisin onneni kukkuloilla jos voisitte suositella jotain Superalkon edullisista, alle 5€ kuohareista? Pidämme puolikuivasta tai kuivahkosta.

Ja vielä jos tähän päälle löytyy kokemuksia Campero Merlot -punkusta, niin  ;D ;D On tosi edullista, mutta kuraa en halua kenellekään juottaa. Kuvauksen mukaan "soft yet full bodied", pitääkö paikkansa? Haussa olisi vähintään keskitäyteläinen ellei täyteläinen ja pehmeä punkku, ei missään nimessä saa olla pistävän makuinen.

Kiitos, kiitos!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin ostettiin juomat SuperAlkosta, tilaus tehtiin etukäteen, kaikki sujui oikein näpsäkästi (paitsi että paikka oli hieman hankala aluksi löytää). Aikuisia meidän häissä oli yli 100 henkeä joten aikamoinen määrä juomia haettiin.

Me ostettiin punaviiniksi Lindemans Cawarra Shiraz Cabernet, ja osottautui kyllä todella hyväksi punaviiniksi! :-X Suomen Alkossa tuota ei myydä, Lindemansia kyllä mutta ei tuota Cawarra. Yksi vaihtoehto meillä oli aluksi Frontera Cabernet Sauvignon, ja se oli ihan ok perusviini, mutta lopulta meidän makuun hieman liian mehumainen... ei oikein ihastuttu.

Valkoviininä oli sitten Lindemans Cawarra Chardonnay, siitäkin tykättiin kovasti mutta itse pidin erityisesti tuosta punaviinistä.

Kuohuviinin suhteen haluttiinkin sitten päästä vähän halvemmalla (mies oli sitä mieltä, että se on vaan se yksi lasi joka juodaan aika nopeasti pois eikä kukaan siihen kiinnitä tarkempaa huomiota ;)) joten ostettiin Sovetskoje Sladkoe 2,44e/pullo... Mies oli tuota monesti maistellut ja vakuutti että se on täysin juotavaa ja itse asiassa oikein hyvää. Kyllä se olikin. :) Mutta toisaalta, me ollaankin enemmän puna/valkoviinin ystäviä joten niiden valinta oli meille tärkeämpi asia kuin tuo kuohuviini. Tosin nyt kun katsoin tuolta SuperAlkon sivuilta niin tuota Sovetskoje Sladkoe ei ole tällä hetkellä myynnissä, vaan joitain muita, hankala niistä nyt sanoa mikä olisi sitten puolikuivaa (tuo Sladkoe oli meidän mielestä puolikuivaa).

Kahvin avecit olivat Xante ja Larsen VSOP

Muok: Ei nuo meidän viinit siis missään tapauksessa mitään kalliita olleet, vaan sellaisia noutopöytään sopivia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Me ostettiin punaviiniksi Lindemans Cawarra Shiraz Cabernet, ja osottautui kyllä todella hyväksi punaviiniksi! :-X Suomen Alkossa tuota ei myydä, Lindemansia kyllä mutta ei tuota Cawarra.

Cawarran Shiraz Cabernetia ja Chardonnayta saa kyllä Alkostakin :) . Ne ovat tosin Tilausvalikoiman tuotteita eli eivät vakiovalikoimassa (ei siis löydy netistä eikä hinnastosta). Joissain myymälöissä ne on otettu valikoimaan, muista saa sitten tilaamalla :) . Hintaa on 7,98€/pullo.

Meille tulee myös noutopöytään kyseiset viinit :) .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^No niinpäs näyttää olevan, hyvä juttu :D ! Taisi olla sitten sivujen uudistamisen alkuvaiheessa kun vilkaisin, eikä sitä siellä vielä silloin ollut :) .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Cawarran Shiraz Cabernetia ja Chardonnayta saa kyllä Alkostakin :) . Ne ovat tosin Tilausvalikoiman tuotteita eli eivät vakiovalikoimassa (ei siis löydy netistä eikä hinnastosta). Joissain myymälöissä ne on otettu valikoimaan, muista saa sitten tilaamalla :) . Hintaa on 7,98€/pullo.

Meille tulee myös noutopöytään kyseiset viinit :) .

No hyvä kun korjasit, enpä tuota  tiennytkään. :) Hyvät viinit valitsitte. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voisikos joku suositella niitä HALPOJA 3 litran tonkissa superalkossa myytäviä valko- ja punaviinejä? :) että mikäs niistä halvoista olis hyvää? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin AlcoExpressissä viime viikolla, ja olin pettynyt. He sanoivat etukäteen että tilaukseni oli ok, mutta tullessani paikalle varaamaani punaviiniä ei ollutkaan, ja ne kertoivat sen vasta kun olin jo lastannut valkoviinit laukkuun.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Typy78 ja muutkin: Jos ostatte 80% viinoja niin ne todellakin pitää lantrata! Ja se ei riitä, että laittaa juhlissa juomat sekaisin, koska tuo 80% on sen verran tyjyä ettei se sekoitu boolin joukkoon, vaan jää lähinnä pohjalle kerrokseksi ja muu juoma sen päälle.

Siispä paras konsti on hyvissä ajoin ennen juhlia keittää vettä ja lisätä sinne sokeria, antaa jäähtyä ja sekoittaa viinan joukkoon (puolet sokerivettä ja puolet viinaa), jolloin viina varmasti sekoittuu veden kanssa ja saa n.40% joka helppo sekoittaa sitten myöhemmin booliin.

Pitää itsekin lähteä varmaan Tallinnaan ennen joulua juomien hakuun!   ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me käytiin hakemassa Virosta kirkasta häihimme.

Valge Viin 10*50cl ostettiin 4 laatikkoa. Yhteishinta oli n. 140€

Pakko yrittää haalia nyt tänä vuonna niin paljon kun voi, kun se viinavero Virossa nousee vuodenalusta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei! kannattaa kysellä/tarkistaa että päiväykset on alkomahooleissa, etenkin siideri ja olut osastolla kunnossa. Kyselin juuri sähköpostilla viinarannasta päiväysjuttuja. Sanoivat ettei päiväykset ensi kesälle riitä siidereissä ja oluissa, jos lokakuussa tulee hakemaan lastin. Esim. saku oluessa riittää korkeintaan päiväykset puoleksi vuodeksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tästä varmaan on jo joku muukin maininnut, mutta oman kokemukseni perusteella suosittelen todellakin tarkastamaan tilauksen pullo pullolta, jos haluaa olla varma siitä, että saa oikeaa tavaraa.

Vanhempani toivat eilen Tallinnasta Superalkosta tilatun juomalastimme (itse emme päässet hakemaan). Olivat tarkastaneet satamassa vain sen, että laatikkojen määrä täsmää, mutta eivät olleet ryhtyneet aukomaan niitä. No, kuohuviiniä puuttui kaksi pulloa, valkkareiden joukossa oli viisi väärää pulloa (saman tuottajan viiniä, mutta eri tuote kuitenkin) ja oluet olivatkin 0,5l litran tölkkejä, eivätkä 0,33:a, joita oli siis tilattu. Reklamoitiin asiasta sähköpostitse, mutta tuskinpa siitä enää tässä vaiheessa hyötyä on. No, onneksi ei nyt sen suuremmasta mokasta ollut kyse.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voin varuksetta suositella Alcoexpress kauppaa. Itse olen siellä käynyt useasti, eikä ongelmia ole ollut. Kun tarpeeksi aikaisin (1 viikko) tilaa lastin, on se siellä odottamassa kuormalavalla nimellä varustettuna. Tai siis minun lastini olleet aina kuormalavalla, sen verran suuria...  ::)

Henkilökunta on ainakin minun kanssa käynyt läpi koko tilauksen pullo pullolta, jokainen tuote on listalta erikseen katsottu ja näytetty esim. kaivamalla pullot pois pahvilaatikoista.

Etukäteen kun tilaa on heillä aikaa hakea tuotteet mitkä varastosta puuttuvat, eikä ikinä ole mitään puuttunutkaan.

Superalko on myös ihan lähellä ja hinnat eivät juuri eroa toisistaan, mutta itse olen kuullut ko. paikasta liikaa näitä juttuja että sitä ja sitä puuttui vaikka piti olla vaikka olisi kuinka aikaisin tilannut.

Reissu taas Alcoexpressiin edessä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kävimme hakemassa Superalkosta viunat. Voin suositella. Emme tehneet tilausta mut kaikki mitä haluttiin niin saatiin. Kuoharia 24ploa, viina 40% 10L, likööri 10L yms. Muissa missä käytiin, ei ollut suuria määriä muutakuin olutta.  :) Hyvä oli palvelu. Superalkossa tosin viinien päiväykset kandee kattoo jos häät ens kesänä. Nyt näytti olevan joulukuu-07 asti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No nyt on hääjuomat Tallinnasta haettu. Haettiin jo valmiiksi vaikka häihin on vielä 9 kuukautta aikaa...  ::) Halusimme käydä ennen Viron alkoholiveron korotusta. Anopin viinikellariin menevät säilytykseen... Tässä hieman koostetta kustannuksista ja matkasta yleensä.

Harkitsimme pitkään menemmekö ihan autolla vai tuommeko ihan käsissämme mitä pystytään. Jotenkin autolla meno tuntui hieman monimutkaiselta ja päätimme lähteä ainakin tarjontaa tutkailemaan ihan muuten vaan. Vieraita meille on tulossa 130, joista juo noin 80-100 henkilöä.

MATKAT:

Varasimme Eckerö Lineltä päiväristeilyn arkipäivälle. Kahdelta opiskelijalta maksoi yhteensä 35 euroa kun mukaan tuli vielä jokin rekistöityjän alennus. Lähdimme autolla kuitenkin Helsingin satamaan asti ja bensoihin meni noin 20 euroa. Pysäköinti satamassa maksoi 16 euroa yhteensä. Laiva lähti 8.00 ja oli Tallinnassa 11.30. Tallinnasta lähdimme takaisin 18.00 ja 21.30 olimme Helsingissä takaisin. Ostimme käytettyinä kirpputorilta kahdet kaljakärryt yhteensä neljällä eurolla, toiset tukevammat ja minulle sitten toiset rimpulammat. MATKOIHIN SIIS KULUI YHTEENSÄ: 75 EUROA.

JUOMAT:

Tavoitteena meillä oli hakea mahdollisimman edulliset perusviinit noutopöytään, kirkkaat booleihin ja hyvät kuohuviinit. Mutta loppujen lopuksi taisimme hieman lipsua...  ;D

Jo menomatkalla katsastettiin laivan alkoholihinnat ja huomasimme, että oikeastaan oluet ja siiderit kannattaa ostaa laivalta. Olimme etukäteen suunnitelleet menevämme Tallinnassa Prismasta hakemaan juomat S-bonuksien vuoksi, mutta ajatus hylättiin sillä siellä ei ollut lainkaan pulloja laatikoissa. Matkustimme kuitenkin ilmaisella Prismabussilla sinne ja kävimme turisteina Hesburgerissa syömässä (2 juustoateriaa yht. ~4 euroa).

Viinit:

Päädyimme ostamaan juomat sataman läheltä Wine Storesta. Oikein siisti, runsas valikoima ja tavaraa laatikoissa. Ruokaviineiksi ostimme 18 pulloa (0,75 l/plo) italialaista La Casada Chardonnaytä ja 24 pulloa La Casada Merlotia. Pullo maksoi ~2,50 euroa. Eli ruokaviinit tulivat maksamaan yhteensä 105 euroa.

Kuohuviini:

Pidämme makeasta kuohuviinistä ja ostimme hyväksi havaittua      

Sovetskoje Sampanskoje 2000 11% 75 cl kuohuviiniä 2,24 euroa pullo. 24 pulloa kuohuviiniä maksoi 54 euroa.

Vahvat:

Lisäksi ostimme boolia varten kirkkaita eli 2 laatikkoa 40 % Standardi Vodkaa, yht. 10 litraa, 70 euroa. Konjakkia ja likööriä ostimme myös kahvin kanssa tarjottaviksi. 2 pulloa (0,75 l) Cognac Decourtet VS maksoi yhteensä 28 euroa. Kermalikööreiksi ostimme 3 puolen litran pulloa Kiiu Torn Koorelikööriä yhteensä ~15 euroa. VAHVEMMAT SIIS MAKSOIVAT YHTEENSÄ: 113 euroa.

Oluet, siiderit, lonkerot:

Laivalla innostuttiin tarkistelemaan päiväyksiä ja löytyihän sieltä sellaisiakin jotka menevät vasta vuoden päästä vanhaksi. Ostimme sitten kaiken kukkuraksi 2 lavaa olutta, lava siideriä ja lava lonkeroa. YHTEENSÄ: 51,20 euroa.

Roudaaminen:

Jaa että miten me saatiin raahattua kaikki. Noh, siinähän se hauska homma olikin.  ;D Miehen kärryissä oli 4 laatikkoa kuovuviinejä, kaksi laatikkoa viinejä ja yksi lava olutta. Repussa hänellä oli lisäksi yksi laatikko viiniä ja kädessä toinen lava olutta. Minulla oli 4 laatikkoa viinejä ja vodkalaatikot. Repussa oli liköörit ja konjakit, sekä yksi lava lonkeroa irtotölkkeinä. Kädessä kulki siiderilava. Tässä meidän kantamukset:

DSC05462.jpg

Mies oli ottanut mukaansa kunnon sidontaliinoja ja pakkausteippi oli todella kätevä ostos. Kyllähän me oltiin aika näky roudatessamme ja saatiin hyviä ilmeitä osaksemme. Kädet oli hellänä kyllä, mutta oli aika voittajafiilis kun päästiin autolle.

HINTAVERTAILU:

Juomat Tallinnasta:

Matkat (laivaliput, bensat, pysäköinti, kaljakärryt) 75 euroa

Ruokaviinit 105 euroa

Kuohuviini 54 euroa

Väkevät 113 euroa

Oluet, siiderit, lonkero 51,20 euroa

YHTEENSÄ: 398,20 EUROA

Juomat Suomesta:

Punaviinit (Italia Veneto, halvin 6,50 euroa/plo) 24 pulloa yhteensä  156 euroa

Valkoviinit (Italia Veneto, halvin 5,41 euroa/plo) 18 pulloa yhteensä 97,38 euroa

Kuohuviini (Alkon halvin, 6,20 euroa/plo) 24 pulloa yhteensä 148,80 euroa

Vodka (muistelin että litra jotain perusvodkaa olisi 12 euroa/litra) 10 litraa yhteensä 120 euroa

Olut (tarjouksesta Koffia lava 17,90 € pantteineen) 2 lavaa 35,80 euroa

Siideri (vaikea sanoa mutta yleensä 0,5 l tölkki n. 2 euroa pantteineen) 7,92 litraa 31,68 €

Lonkero (0,33 tölkki halvinta lonkeroa 1,86 euroa) 24 tölkkiä yhteensä 44,64 euroa

Konjakki (en todella tiedä, mutta arvelisin yhden pullon maksavan 20 euroa) yht. 40 euroa

Kermalikööri (Alkon halvin 0,5 litran pullo 7,89 euroa) 3 pulloa 23,67 euroa

YHTEENSÄ: 697,97 EUROA!

(Huom. Joissakin oli vaikea arvioida ja summat voivat heittää suuntaan tai toiseen!)

SÄÄSTÖÄ TULI: 299,77 EUROA!!!

Jos on viitseliäisyyttä ja hieman huumoria matkassa niin säästää satasia. Helppoa se raahaaminen ei ollut, mutta kyllä meillä hauskaa oli. Ja nyt on hyvä mieli kun saatiin hyvät juomat ja rahaa säästyy. Ja vinkkinä, nokkakärryt olis ollu aika kova sana.

Muoks. kirotusvireitä korjailin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sunnuntaina haettiin alkuviikosta tilatut juomat (skumppa, ruokaviinit, avecit, boolitarpeet, bisset, lonkut, sidut) SuperAlkosta. Satsi oli valmiiksi pakattuna ja laatikot sisälsivät sitä mitä pitikin. Voin siis suositella! Ja säästöä tuli meillekin satasia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilla on alkoholin osto juhliin viela edessa, mutta kauhistuin kun juhlapaikan emanta ilmoitti etta he ovat hakemassa B-oikeuksia tiloihinsa. Han ilmoitti ystavallisesti myos, etta vaikka olisi kyse yksityistilaisuudesta, anniskelupaikassa tarjoiltava alkoholi on oltava Suomesta laillisesti ostettua.

Epailin tata lausuntoa hieman - olin siina uskossa etta EU:n sisalta tuodut alkoholijuomat ovat totta kai laillisia - mutta harmikseni asiaan loytyi vahvistus STTV:n nettisivuilta, Alkoholiasiat ravintolassa -oppaasta (tarkeimmat kohdat 1.2 ja 1.15).

Olin jo ehtinyt laskea, etta skumpat, ruokaviinit, avecit, booli ja muut illan juomiset olisivat maksaneet SuperAlkossa noin 1800 euroa, ja sama tavara Alkosta ostettuna tulisi maksamaan melkein 3400 euroa! Mitakohan tassa keksis?  :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuli itsekin haettua hääjuomat Tallinnasta (Alcoexpress). Suosittelen.

Häät ovat vasta lokakuussa, joten ehkä hieman ajoissa tuli juomat haettua, mutta alkoholiveron nousu houkutti tekemään ostokset vuoden 2007 puolella. (Vaikka ei se veron nousu hirveesti hinnassa näy).

Juomat on nyt turvallisesti piilossa itseltä ja kavereilta, ettei tule tuhottua edes vahingossa ennen häitä. Säilyyden kanssa ei pitäisi tulla ongelmia, ainoastaan kuohuviini arvelluttaa, kun tuli erehdyksessä ostettua kuohuviiniä muovikorkilla. No jos on pahaa, niin irvistellään. Pitänee kuitenkin varmuudeksi maistaa yksi pullollinen lähempänä häitä, ettei mene juhlat pilalle heti alkumaljan aikana.

No nyt on yksi isoimmista yksittäisistä investoinneista tehty, ihan kiva että kustannukset vähän jakaantuvat pitkin vuotta. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Paljonko säästöä käytännössä tulee, jos hankkii vaikkapa boolitarpeet sadalle hengelle Virosta Alkon sijaan? Jos laskelmiin ottaa mukaan laivaliput, bensat ja syömiset, niin onko viinojen hankinta sittenkään kannattavampaa etelänaapurista? Onko kukaan tehnyt minkäänlaisia hintavertailuja? Kokemuksia kaivataan!

Muokattu: , käyttäjä: -TT-
yhdistelin ketjuja ja muokkasin otsikkoa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tiedä tarkkoja euromääriä heittää kuinka paljon säästät Tallinnan keikalla , mutta säästät joka tapauksessa. Tietysti mitä enemmän ostat niin sitä enemmän säästät. Pientä määrää ei kannata lähteä hakemaan paitsi jos muuten on hauska matkustella. Eniten säästöä tulee kun hakee Saksan satamakaupungeista juomat. Laivalippu tietysti maksaa paljon enemmän kuin Tallinnan reissu mutta jos isompia lasteja käy hakemassa Saksasta niin siinä hommassa kyllä "tienaa". Sitäpaitsi Saksassa on ihania shoppailukauppoja ja suuria tavarataloja aivan satamien läheisissä kaupungeissa, joten sieltä löytyy kaikkea muutakin extraa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varmaankin autolla olette ajatelleet mennä?

Kannattaa vaikkapa eka miettiä mitä aijotte siihen booliin laittaa, liköörit ja viinit on aika kalliit suomessa.

Sitten tuleeko teille skumpat, kaljat ja sidukat?

Valge viin 40% 10x0,5 34,56 eur

Karjala 5,2% 24x33cl 10,19 eur

Upcider Natural Apple 4,7% 24x0,33 15,77 eur

Golden Cap Perry 4.7% 24x33cl 15.26 €

FIZZ Strawberry 4,7% 24x0,5L 22,62 eur (1:N TÖLKIN HINTA HUOM 0.5l 0.95€)

Gin Long Drink Hartwall 24*0,33 16,73€

J.P.Chenet White Sweet 10.5% 75cl 5.38 € TAI

J.P.Chenet Colombard-Chardonnay 11,5% 300cl 14.94 €

Tuossa nyt joidenkin perus tarvittavien hintoja ja niitä kun vertaa suomen hintoihin, esim tuo kalja joka maksaa täällä n.20€ jos tarvitset 10ltk tulee hinnaksi n. 200€ kun saman tallinnasta saa 109€ eli jo pelkästään kaljan hinnassa säästää 90€ joka on sen reissun hinta autolla.

Muokattu: , käyttäjä: Cartsa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään