mirjami

Kuinka paljon olet valmis maksamaan hääpuvustasi?

420 viestiä aiheessa

joo olimme juuri kaverini kanssa hääpuku liikkeessä ja siellä yksi tyttö tuskaili että mikä se mun kakkos puku on kun kaveri sanoi että se puku pitää sit vaihtaa.. Onneksi muut kaasot vakuuttelivat ettei toiseen pukuun ole mitään tarvetta :D Mikäs siinä jos pukua haluaa vaihtaa esim iltamenoihin vähän rennomman mutta toi tyttö oltiin kyllä hyvin vakuutettu siitä että kaikilla on aina kaksi pukua :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
OT: Voisiko joku tähän samaan syssyyn kommentoida, että miten ihmeessä te olette edes pystyneet valitsemaan sen oikean puvun? Itselläni on tällä hetkellä varmasti 50 eri mallia joista pidän (ja suunnittelu on vasta alussa), osaa ei ollenkaan saa Suomesta ja vaikka saisikin niin missä aikataulussa kukaan ehtii oikeasti sovittaa niin montaa pukua? Vai meneekö se vaan niin että kun ollaan puvun nro 10 kohdalla ja se on hyvä niin se sitten otetaan sen enempää asiaa miettimättä tai muita kokeilematta? Voi tätä valinnan vaikeutta...

Minulle iski myös todella nopeasti pukusokeus, jolloin kaikki alkoivat näyttää lähes samalta; valkoinen/ivory, olkaimeton, helmikoristeinen mekko laahuksella tai ilman. :girl_haha: Mutta sitten kun laitoin sen oikean mekon päälle, olin mielestäni niin kaunis kuin vain voisin olla hääpäivänäni! :flirt: Tämä mekko ei hengarissa näyttänyt läheskään niin hyvältä kuin päällä, joten kannattaa kokeilla myös niitä jotka eivät hengarissa näytä täydellisiltä. Tätä mekkoa ennen sovitin ehkä n.14 mekkoa 6 eri liikkeessä ja täydellisen mekon jälkeen vielä yhtä, joka ei pärännyt ollenkaan vertailussa tuolle oikealle. :) Toki jossain voi olla vielä kauniimpi mekko, joka näyttäisi päälläni vielä paremmalta, mutta epäilen. Toisaalta en tahdo laittaa pukuun tuhansia euroja, enkä käyttää kaikkea energiaa mekkojen sovittamiseen.

En suosittele tuijottamaan vain muotikuvia, joissa mekot ovat oikeasti mallien päällä (ellet siis ole mallin mitoissa ;) ). Ne mekot näyttävät erilaisilta 187cm mallin päällä kuin 160cm taviksen yllä. :girl_haha: Jo muutamia mekkoja sovittamalla alat saada tunteen siitä, minkälainen on sinun vartalollesi paras.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Puvusta maksan suunnilleen satasen (arvio), kengistä toisen mokoman (mutta ne tulevat olemaan sellaiset popot joille löytyy käyttöä häiden jälkeenkin). Puvun teen itse ja materiaalikin on edullisehko, siinä säästän paljon. Valintani ei ole niinkään rahakysymys, vaan luonteva omaan makuuni liittyvä juttu. Plussaa on tietysti se, että saamme hieman muuta luksusta hääjuhlaan sillä rahalla jonka morsiussatiinista säästämme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En missään vaiheessa ole miettinyt paljonko olen valmis maksamaan hääpuvustani. Tärkein kriteeri on se, että puku on näköiseni, istuva ja tilaisuuteen sopiva. Nyt loppujen lopuksi totesin, että pukuuni ei paljon euroja kulu. Haluan ehdottomasti suunnitella ja tehdä itse pukuni. Kankaan, valkoisen silkkisifongin, ostin Pekingin shoppausreissulta. Siitä maksoin euroissa pari-kolme kymppiä. Eli hintaa puvulle tulee ehkä noin 50 euroa, sillä ostamatta on vielä vuorikangas ja piilovetoketju.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

1000e oli yläräja kun lähin kattelemaan. Tavotteena oli silti ostaa mahdollisimman halpa ja ihana. Mutta kalleinhan se kuitenkin tarttui matkaan (1000e). Mutta rakastan sitä kyllä :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä se jotain 700e olis ollu ehoton maksimi, mutta onneksi unelma löytyi käytettynä ja päästiin alle 500e :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tilasin riskillä Kiinasta unelmapukuni jo puolitoista vuotta ennen häitä, kun se oikea sattui silmiini. Ajattelin, etä jos tulee floppi niin on sit aikaa kehittää varasuunnitelma. No pukuhan on uskomattoman kaunis ja sopii minulle täydellisesti! 135€ + postikulut + tulli, eli alle 200€:n selvisin. Voi olla, että lyhennän helmaa hieman, mutta sen näkee sitten kun vannehameen kanssa pääsee kokeilemaan. Kipuraja puvussa minulla oli 400€, onneksi jäi reilusti alle, että jäi rahaa asusteisiin ja mahdollisiin muutoksiinkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haluaisin päästä alle 500 euron, mutta se näyttää aika toivottomalta :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen itse ajattellut että en aseta itselleni ylärajaa vaan ostan puvun joka tuntuu oikealta mutta tässä pari päivää kun olen tarkemmin miettinyt niin ehdoton yläraja on kyllä 1000 euroa mutta toivottavasti se unelmien puku löytyisi halvemmalla vaikka olen huomannut että mulla on valitettavasti kallis maku. :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdoton yläraja oli 300e, puku löytyi alesta 79e (ovh. 299) :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

1000€ siitä THE puvusta olen valmis maksamaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Alunperin ajattelin että en puvustani 700€ enempää maksa- noh kuinkas kävikään- unelmien puku maksoi 1195€... eli heti häiden jälkeen alkaa intensiivinen puvun vuokraus että päästään omilleen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itselläni ei ole ollut minkäänlaista ehdotonta max. summaa, jonka olisin valmis puvustani maksamaan. Halusin vain että pukuni olisi minulle juuri sopiva, minun näköiseni ja pääehtona oli se, että puvun tulisi olla hääpukujen " elämäni rakkaus ". :girl_smile:

Ja näinhän siinä kävi. Aikaisemmin olin katsellut muutamia pukuja netistä, mutta kun menin niitä sovittamaan, otimme myyjän kanssa muutamia " saman tyylisiä " pukuja, joita voisi vertailun vuoksi sovitella. No ensimmäinen puku mitä sovitin, oli myyjän mukaan tempaama, ei siis minun valintani. Mutta se oli siinä! Ensimmäisen sovituskerran, ensimmäisen liikkeen ensimmäinen puku, ja se oli siinä! Minun " elämäni rakkaus ". :-X:-X

Ajattelin liikkeessä, että voiko se olla mahdollista, että eka puku on se oikea, mutta kyllä se näin vaan on. Puvun oston jälkeen kun katselen lehdistä pukujen kuvia, ajattelen omani olevan aina paljonpaljon parempi. Ja aina kun katson sitä, rakastun siihen uudelleen. Aivan kuten mieheeni, joka on myös ensirakkauteni, ensimmäinen avopuolisoni ja kihlattuni sekä ensimmäinen ja toivottavasti myös viimeinen aviomieheni. Hänen hymyillessä rakastun häneen aina uudelleen ja uudelleen. :-X :-X

Maksoin puvusta vajaa 800 e, ja aion häiden jälkeen pesettää puvun ja ostaa sille ison laatikon, mihin voin puvun laittaa säilöön. En halua että mahdollisesti tyttäreni käyttäisivät sitä, vaan haluan myöhemmin muistella sitä hetkeä, jona mieheni kanssa olimme yhdessä alttarilla. Haluan yksinäisiä ja haikeina hetkinä istua lattialle laatikon viereen, avata laatikon ja katsella pukua. Haluan puvun muistuttavan minua siitä, minkälaisen ihmisen kanssa elämäni retkeä kuljen. Siksi haluan säilyttää puvun.

Sormuksen kanssa minulla ei myöskään ole ehdotonta maksimi hintaa, vaan teetän sellaisen sormuksen, johon jo suunnitteluvaiheessa minulle syntyy erityinen tunneside. Haluan myös sen olevan sormusten suhteen " elämäni rakkaus ". :girl_smile:

Tämän hetkisten suunnitelmieni mukaan sormus tulee maksamaan hieman alle 2000 e.

Saatan kuulostaa hieman höperöltä näiden " elämäni rakkaus " -juttujeni kanssa, mutta minulle on tärkeää, että jokapäiväisessä sekä erityisissä elämän hetkissä rinnallani kulkee aitoja " elämäni rakkauksia ", joiden tiedän olevan täällä minua varten. Siksi myös kaasoni on ystävistäni se " elämäni suurin rakkaus ", jonka kanssa haluan yhdessä päiväni jakaa. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä on varattu sekä sulholle että mulle 300€ pukuun + 100€ asusteisiin. yhteensä siis pukeutumisbudjetti on 800€.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haluaisin päästä alle 500 euron, mutta se näyttää aika toivottomalta :(

Pääsen sittenkin mitä luultavammin :) Itse puku maksaa n. 100e, siihen sitten päälle muokkaus. Sen hinnasta en vielä tiedä, mutta tuskin 400e. Tällä hetkellä rajana on 300e.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pukuni saa maksaa kaikkineen max. 500 €. Tilasin pukuja bridezillasta, ja toivon että joku niistä istuu. Hinta oli 300€. Puvun lyhennyksen osaa sulhasen mummo tehdä. Alle kävin ostamassa 7€:n!!! olkaimettomat rintsikat lindexistä. Ja valkoiset "sandaalit" mulla oli jo omasta takaa. Vannehame oli 39€. En raaskisi edes näin paljoa maksaa, mutta kuitenkin lopulta halusin oikean valkoisen/ivory hääpuvun. Niissä näyttää paljon laihemmalta kuin tavallisissa puvuissa, leikkaukset on niin hyviä (painoindeksi siis 36...)

Ostin jo tammikuussa Haloselta 60€:n alennuspuvun, kupari tai kiiltävän ruskea juhlamekko. Mutta sitä voi pitää sitten sulhasen veljen häissä elokuussa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kehtaakohan tänne omaa ylärajaa edes laittaa.. Eli olen antanut itselleni luvan ostaa puvun, joka maksaa alle 1500 €. En tietenkään pistä yhtään pahakseni, mikäli unelmieni puku maksaa vaikkapas 500 € :)

Yleensä juhla-asut, joita olen käyttänyt, ovat maksaneet suurinpiirtein 200 € ja tuntuisi jotenkin hassulta jos hääpuku olisi samoissa hinnoissa. Mutta en aio tuijottaa hintalappua pukuja sovitellessani.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse päädyin teettämään puvun, koska kauppojen tyllihelmiunelmat eivät omaa makuani vastaa. Hieman enemmän siis rahaa kuluu kuin olisin halunnut, 550 e kankaineen - alunperin pidin 500 ehdottomana ylärajana.

Toisaalta tuen mielelläni kotimaista käsityötä, ja kengät löytynevät halvalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

500€ oli suunniteltu yläraja, unelmien puku löytyi hintaan 250€ :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla ei ole ollut koskaan mitään unelma hääpukua, tai edes mielikuvaa siitä The Häämekosta. Asetin itselleni budjetin, joka on 250e. Aina parempi, jos siihen sais vielä kengätkin samaan rahaan ostettua. En ole ikänäni sovittanut yhtäkään hääpukua, koska tässä lähistöllä ei ole morsiuspukuliikkeitä. Olen normaali/hoikka vartaloinen, joten uskaltauduin tilaamaan mekon nettifirman kautta. Valitsin itselleni mieluisimman, budjetin mukaisen puvun.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aikaisemmin ajattelin selviäväni hääpukuostoksista 800 eurolla muokkauksineen, mutta unelmieni puku maksaa 1004e ja sen olen valmis nyt siitä maksamaan (sis. muokkaukset). :-X Hassua tässä on se, ettei tuo summa hääpuvusta kirpaise enää ollenkaan!:) Olen vissiin aika rakastunut siihen... :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin ajatellut, että puku saisi maksaa korkeintaan 500 euroa, mutta kun satuin ensimmäisellä sovituskerralla löytämään "the puvun", niin en voinut olla ostamatta sitä. Puvun hinta oli melkein 1000 euroa, mutta se sattui olemaan alennuksessa ja sain sen 700 eurolla! Onneksi budjetti ei ylittynyt siis aivan kauheasti... :flirt:

Kyllä puvun täytyy olla mieluinen. Siitä täytyy tulla semmoinen erityinen tunne. Semmoinen, että ah, olenpa minä kaunis! :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

luulin selviäväni puvusta 300€:lla mutta budjetti ylittyikin 200€:lla.

500€ on kuitenkin melkeen kohtuullinen hinta puvusta johon rakastuin heti. en tienny et haluun just sellasen, mut kun sen sai päälle ei tarvinnu enää paljoo miettiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Uskon että juhla-asun (=mekko ja jakku) saan alle 400 eurolla. Tuo on minusta paljon tavallisesta asusta mutta vähän tärkeän päivän kohdalla!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

-

Muokattu: , käyttäjä: Me&I

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään