Kuinka paljon olet valmis maksamaan hääpuvustasi?


mirjami

Recommended Posts

  • Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Inhoan shoppailua ja hääpukuostoksilla käynti stressasi kovasti. Kaikissa mekoissa (jotka oli kyllä ihan nättejä, ei vain mua varten) näytin ihan kamalalta.. Sitten löysin kaupan, jossa oli myynnissä vain yksi pitkä hääpuku. Sovitin, rakastuin ja sitten vasta kysyin hintaa.... 1290 €. Sentään tekevät puvun liikkeessä omien mittojen mukaiseksi. Onneksi äiti sanoi maksavansa, ja että ovat ajatelleet mekon maksavan noin tonnin.

Itse järkytyin hinnasta.. eihän mekon noin paljon pitäis maksaa..Päätin sitten, että maksan puvusta itse puolet. Onneksi kolttu on ajaton, laadukas ja semmoinen, jossa näytän kauniilta ja tunnen itseni kauniiksi! Ehkä sen voi säästää jälkipolville... :)

Link to comment
Share on other sites

Aluksi suunnittelin laittavani pukuun vain 500e ja panostaa esim. merkki asusteisiin (kengät ja laukku). Häälehtiä ja hääpukuvalmistajien sivuja tutkailtuani tulinkin tulokseen, että pukuun varaankin 1000e, täytyyhän unelmien pukuun hieman panostaa;) asusteisiin olen varannut 150e, johon sisältyy kengät, hiuskoru, alusvaatteet, bolero/huivi. Laukun ostan ns. budjetin ulkopuolelta, jotta laukkufriikkinä saan varmasti mieleisen laukun (suuremmalla hinnalla), jota on kylläkin tarkoitus käyttää siis myöhemminkin. Yhteensä siis laitan koko asuuni 1150e +laukku :)

Link to comment
Share on other sites

Onko kukaan kuullut jonkun tuttavansa tilanneen hääpukua Jasmine's Bridal Shopista www.jasminesbridalshop.com, joka tekee kuulemma laadukkaita feikkejä esim Pronoviaksesta ja Vera Wangista?

Link to comment
Share on other sites

Guest kevätmorsian 2012

näköjään 1500 olin valmis maksamaan,kun unelma tuhansien puku osui noin halvalla eteen. budjettini oli 700 ensin.mutta en kadu,rakastan pukuani yli kaiken ja maltan tuskin odottaa,että saan sen ylleni.minun tuuriani,että löyti hämmessujen jalustamalli kohdallinen ja kokokin natsasi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mäkin oli varannut pukua varten 500 euroa. Mutta sitten löysin THE Puvun ja maksoin siitä 1300 euroa. Enkä kadu yhtään. Ihan kummasti unohtaa budjetin kun löytää täydellisen mekon. Ajattelin ihan samalla lailla, et en todellakaan voisi laittaa tonnia mekkoon, jota käytän yhden päivän verran. Mutta kun on hääpilvessä, niin kaikki järjettömyys tuntuu järkevältä :) Ja sulhaseni keksi, että mehän voidaan uusia valat aina välillä ja voisin käyttää mun mekkoa useammin :D Siinä on se plussa, että se motivoi pysymään samoissa mitoissa :)

Link to comment
Share on other sites

Budjetti oli puvulle tuhat euroa ja toissapäivänä löysin täydellisen puvun alle puolella budjetoidusta hinnasta. Voi sitä iloa ja onnea, kun laitoin puvun päälle ja ihastuin siihen ikihyviksi ja myyjä ilmoitti hinnan. Puku lähti saman tien mukaan ja tuolla se nyt makuuhuoneessa odottaa kiltisti.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mun puku maksoi 860, en katsellut rehellisesti sanottuna hintoja kamalasti. Arjessa panostan pukeutumiseen myös paljon. Ja olen tästä puvusta haaveillut niin kauan kuin muistan. Nyt on kuitenkin käynyt niin, että the puku minkä vahingossa löysin pukuni ostamisen jälkeen (juu, ilman jään) maksaisi 1200.. No pitää ehkä ajatella tämä säästönä?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mä tilasin mittatilaustyönä puvun netistä ja maksoin siitä n.150euroa. On aivan älyttömän upea ja suomessa samantyyppinen puku maksaa ainakin n.800 euroa. Kengät, laukku, vannehame ja alusvaatteet tuli maksamaan reilu 150 euroa. Eli yhteensä on tähän mennessä mennyt n. 300 euroa. Vielä pitäis ostaa hartiahuivi tms. ja hääsateenvarjo. Eli halvallakin voi saada hienoja juttuja kun vaan jaksaa etsiä. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

Itselläni ns. kipurajana oli 1000 euroa. En halunnut edes sovittaa sen yli meneviä pukuja, jotta en sitten olisi ihastunut johonkin sellaiseen, jota en voi saada. Onneksi löysin aivan ihanan hääpuvun hintaan 799€. Siihen päälle tulee vielä jonkin verran muokkausompeluista (helma ja kenties pieni kavennus). Vannehameen löysin halvalla täältä naikkareiden myyntipalstalta. :)

Link to comment
Share on other sites

Mulla oli budjetti max. 1000e sisältäen kaikki mun pukeutumiseen tarvittavat hommelit. Eli pukuun jäi noin 700-800e. Puvun löysin lopulta 480 eurolla, tyytyväinen tuohon! Ongelma on nyt vaan se, että ostin puvun kaksi kuukautta synnytyksen jälkeen, jolloin vyötärönympärykseni 7 senttiä isompi kuin nyt ja puvussa on vara kaventaa 4cm. Joutuukohan tässä vielä uudestaan pukuostoksille jos the puku ei istukaan enää mulle! :girl_sad:

Link to comment
Share on other sites

Ei varsinaisesti ollut mitään kovin kireää budjettia, mutta tiesin teettäväni puvun ja tiesin jo paljon ennen hääsuunnitteluja tekijänkin. :)

1200€ oli ainakin varattuna, mutta taitaa nousta n. 1500€:oon. Kallistahan se on, mutta itse vaatetusalan ammattilaisena tiesin heti, mihin haluaisin häissäni eniten panostaa. Olen myös kovasti mieltynyt kokopitsisiin pukuihin ja muutenkin laadukkaisiin kankaisiin, mitkä tietysti nostavat hintaa.

Link to comment
Share on other sites

Meillä tulee oleen pienet häät, joten jotain tonnin pukua on jo sen puolesta ihan turha hankkia. Enemmän tilaisuuteen sopiva ois vaan joku juhlava valkoinen mekko. Haluan kuitenkin mekon jonka hääpuvuksi tunnistaa, mutta aika vähän semmosia on tullu vastaan joista oikeesti tykkäisin. 500€ on itselle jo ihan liikaa, eli joko pitää vaan nostaa budjettia tai ottaa jotain mihin en oo ihan 100% tyytyväinen.

Link to comment
Share on other sites

Jos meidän budjetti ei olisi tiellä, voisin maksaa puvusta helposti 2000€ tai ylikin. Mutta silloin täytyisi olla oikeasti hieno, itselle suunniteltu puku eikä mikään valmisröhkäle. Tällä hetkellä hääpuku-budjetti on 500€, mutta löysin jo unelmieni hääpuvun yhdeltä ompelijalta ja hintaa tuli vain 240€ :)

Link to comment
Share on other sites

Jos ei olisi suvussa hyviä hääpukuompelijoita, kyllä olisin valmis maksamaan noin 500-1000 e. Onneksi nyt sukulainen tekee pukuani. Ollaan sitä yhdessä suunniteltu ja kaavat tehty sen mukaan. Halusin sellaisen puvun, jota ei muilla ole ja toisaalta en halunnut myöskään valkoista. Olen niin vaativa asiakas, että ehkä parempi, kun joku tuttu ihminen sen tekee ja tiedän varmasti, että siitä tulee hyvä. Vaikka meillä tulee olemaan tosi pienet häät (vain muutama vierasta), kunnollisen puvun kyllä halusin ehdottomasti. :)

Link to comment
Share on other sites

Itse ajattelin, että 700e olisi kipukynnys, jos ihan mahtavanupeapuku tulisi vastaan, voisin maksaa 900e. Kävin yhdessä liikkeessä sen muuttomyynnissä ja kävelin 325e maksavan puvun kanssa pois :girl_dance: Silti 700e kuulostaa vielä ihan ok-summalta. Vähän tuohon tulee hintaa vielä lisää, kun pieniä korjauksia joudutaan tekemään.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...