Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka paljon olet valmis maksamaan hääpuvustasi?


mirjami

Recommended Posts

Budjetoin 500€, en halua kauheasti tuhlata mekkoon jota käyttää kerran! Kauniita löytyy tuossakin hintatasossa :) Oma mekkoni maksoi n. 350€ ja olen erittäin tyytyväinen.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Minulla ei puvun alaisa maksa mitään kun valmiina kaapissa, tosin sen tuunaamiseen meni vajaa 20e. Yläosan teetätän, materiaaleihin meni 50e ja vielä en tiedä tarkkaa summaa minkä ompelija ottaa, arvio oli 60-100e.

Alusvaatteisiin meni vajaa 30e, eli parinsadan kieppeillä :)

Varsinaisesti en niin budjetoinut, mutta se oli selvää että ei mitään hirveitä summia :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Minä olen tässä pukuasiassa tosi pihi, ja en halua ihan perinteistä pitkää prinsessapukua muutenkaan, eli en ole valmis maksamaan puvusta enempää kuin maksimissaan 200 euroa. Yhden pistin juuri netistä tilaukseen ja jos se on sopiva niin mekolle jää hintaa 104 euroa :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Muutaman satasen. Puku tulee kuitenkin käyttöön vain kerran, ja luulen, että näytän joka tapauksessa säteilevältä ja onnelliselta, puvusta viis. ;) Mulla on jo aika selvä visio millaisen puvun haluan, joten toivotaan että löytyy käytettynä tai muuten edullisesti. 

Link to comment
Share on other sites

Hmm, minulla siitä onnellinen tilanne, että siskoni tekee minulle puvun, jolloin saan alusta saakka istuvan mekon - olen lyhyt, erityisesti ylävartalosta, joten valmispuvut ovat aina auttamatta selästä liian pitkiä ja tekevät vyötärölle ruman vekin. Pääsen siis varsin edullisesti mekkopuolella, mutta jos näin ei olisi ollut... Toisaalta tuntuisi tyhmältä tuhlata kauheasti mekkoon, mitä pitää kerran, mutta toisaalta mekko on minulle yksi juhlan tärkeimmistä osista ja olisi varmasti harmittanut, jos olisin joutunut "tyytymään" mekkooni. Sovitin yhtä aivan ihanaa 1300 e:n mekkoa, minkä olisin varmaan ostanut, jos ostopukua olisin lähtenyt hankkimaan. Eli sanotaan sitten vaikka tuo 1300 e kipurajaksi. Aikauhee :D

Muokattu: , käyttäjä: Neiti Hattara
Link to comment
Share on other sites

Ainakin näin etukäteen 500-600e tuntuu maksimi-summalta mekkoon, mutta mieli voi toki muuttua kun pääsen sovitteleman mekkoja oikeasti päälle :D

Link to comment
Share on other sites

Etukäteen ajattelin, että tonni on maksimi. Ekassa sovituspaikassa ihastuin kahen tonnin pukuun, mutta onneksi toisesta paikasta löytyi 800 euron puku puoleen hintaan. Siihen ompelijan muokkaukset + boleron teettäminen 270€, eli lopputulos reilusti alle oman maksimin. Jes! Voipa käyttää nekin rahat johonkin muuhun häähömpötykseen :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ajatus olisi, että pukua varten budjetoidaan n.1000e. Toki kovasti toivon, että tuo summa alitetaan reilusti. Pluskokoisen ihmisenä kuitenkin on tottunut siihen, että monesti plus kokoisista vaatteista joutuu maksamaan vähän enemmän. (vaikka kokoero normaalimitoitukseen ei edes olisi kuin yhden koon verran...<_<)

Link to comment
Share on other sites

Löysin mieleisen puvun loppuunmyynnistä sadalla eurolla. Päälle tulee vielä korjauksien (kavennus, lyhennys jne) hinta, mutta eiköhän kokonaiskustannukset pysyttele silti 150 € paikkeilla. Olisin voinut maksaa hieman enemmänkin, ehkä maksimissaan 250-300 €, mutta onneksi ei ollut tarvetta :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Mun budjetti on lähinnä "mitä edullisempi, sen parempi", mutta rahamäärässä ehkä 500 on aika kipuraja (sisältäen muokkaukset). En ole vielä päässyt sovittamaan pukuja, joten en tiedä, saako mun haaveilemaa pukutyyliä tuolla rahalla. Käytetty tai vuokrattu puku on myös vaihtoehtona, jos sopiva löytyisi. Mieluusti voisin käyttää enemmänkin rahaa, mutta tyhjästä on paha nyhjäistä :D 

Muoks. Niinhän siinä kävi, että pukuni maksoi piirun alle 700, eli budjetti ylittyi :D Mutta onneksi äiti hieman avusti kustannuksissa.

Muokattu: , käyttäjä: Aleze
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Tavoite oli 500€. Toisaalta tavoite oli myös käytetty puku. Päädyin kuitenkin ostamaan puvun liikkeestä kun sieltä löytyi SE puku, eikä samaa löytynyt kierrosta halvemmalla (muutostöiden jälkeen summa olisi ollut sama, ja liikkeessä puku oli alennuksessa sisältäen muutokset). Lopullinen hinta oli 992€. Ei harmita tippaakaan että budjetti ylittyi, raha on tehty kiertoon :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Alunperin ajattelin että ehdottomasti max 500 euroa ja että käyn katselemassa ja sovittelemassa liikkeessä muutaman puvun jotta pääsen jyvälle mikä malli ja tyyli sopii, jonka jälkeen koitan löytää netistä käytetyn tai edullisemmin Tallinnasta tai kenties jopa Kiinasta tilaamalla... Mutta tosi pian putosi kiinakuviot pois mielestä kun tajusin laadukkaan kankaan, hyvän istuvuuden ja oikeanlaisen korsetin merkityksen pluskoon kropalle. Ja sitten kun löysin pari kolme tosi mieleistä pukua ja niiden hinnat oli 890 eurosta ylöspäin niin ei auttanut kuin venyttää budjettia. Unelmapuvun hinnaksi tuli kampanja-alennuksen jälkeen 940 ja se sisältää korjausompelukset ja lainavyön ja on i-ha-na :wub: 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Toiveissa olisi löytää puku 500-600 €:n hintaluokasta. Pukuun on kuitenkin "varmuuden vuoksi" budjetoitu 1000 € siltä varalta, ettei mieluista löydy ja puku teetetään. Haaveena olisi löytää puku, josta saataisiin häiden jälkeen pienellä muokkauksella minulle iltapuku. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Toivoisin löytäväni puvun, joka maksaisi n.500€, mutta maksimissaan saisi maksaa 800€. Katselen ensisijaisesti käytettyjä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Alunperin toivoin löytäväni puvun noin 500 eurolla tai jopa alle. Epätoivon jo iskiessä venytin ajatustasolla budjettia noin 650 euroon plus korjausompelut. Kokonaisuutena max 800e. Nelinumeroiseksi budjetti ei venyisi missään tapauksessa.

Kävi tuuri ja löysin sittenkin valmiiksi sopivan puvun alle 500 eurolla. :curtsey:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...