Tuo kuva hääpuvusta muiden kommentoitavaksi


Kultamarja

Recommended Posts

Eli nyt kysyn vähän mielipidettä.. Olen siis todella tiimalasivartaloinen jos mitoilla ajatellaan niin ylhäältä alas 92-64-n.98-100 niin onko se typerän näköinen jos alan korostamaan näitä asioita vielä puvulla? Itse en muodoistani ole koskaan pitänyt varsinkin lantio on todella leveä vyötäröön verrattuna, mutta mies taas haluaisi, että korostaisin...Hankalaa..

Tässä nyt sitten pukuja muotojen korostamiseksi, eli korostavatko nämä jo liikaa?

Sen ole päättänyt, että puku tulee varmasti pronoviakselta, maksoi mitä maksoi.

femina-1.jpg

florencia-b.jpg

Almudena.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 739
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kiitos hurjasti mielipiteistänne :). Se ensimmäinen puku on tosiaan se, johon ihan ensimmäiseksi ihastuin ja teidän lisäksenne kaikki muutkin on sanoneet sen olevan paras (paitsi äiti). Joten ehkä nyt luotan intuitiooni ja muihin ihmisiin ja valitsen sen :wub: .

Ja lakkaan katselemasta pukuja, kun se tekee valinnasta vielä vaikeampaa :D.

Link to comment
Share on other sites

Pearls: Suosittelen myös ehdottomasti pukua, joka tuo tiimalasivartalon esille. Kannattaa kuunnella sitä sulhoakin välillä :girl_haha:

Olen itsekin tiimalasivartaloinen (viimeisimmät mitat 90-64-90), ja kaikissa hääpukuliikkeissä missä pukuja sovitin, suosittelivat tuomaan vartalon esille ja korostamaan tiimalasia. Lantiolta levenevä malli tai sitten merenneitomalli käynee parhaiten. Ehdottomasti ei mitään suoraan vyötäröltä levenevää. Mutta kuten rockon totesi, ei kannata kaikkea "näyttää", eli rinnuksesta vähän peittävämpi malli.

Muokattu: , käyttäjä: Arby
Link to comment
Share on other sites

Meillä ei ole vielä edes vahvistettua juhlapaikkaa eikä -päivää, mutta pukuja olen ryhtynyt selaamaan vähän turhankin ahkerasti. :blush:

Tässä tuorein suosikki:

Jasmine%201024x768.jpg

Nämä Cymbeline puvut ovat upeita myös:

021-CY-ELISHA.jpg

019-CY-ELEONOR.jpg

Alunperin ajattelin haluavani ehdottomasti lyhyemmän mekon, mutta niitä tuntuu olevan kovin vähän tarjolla. Tässä yksi kaunis:

il_570xN.181106114.jpg

Miltäs nämä näyttää muiden mielestä?

Hinnat vaan pyörryttää köyhää, joten tarvinnee yrittää löytää myös halvempia vaihtoehtoja...

Muokattu: , käyttäjä: frilly
Link to comment
Share on other sites

^ Meinasin jo laittaa, että tuo viimeinen, Elizabeth Dyen Giselle, ei edes ole ihan niin kallis. Mutta olihan se melkein 700e + rahdit ja tullit päälle :blush:

Mä olen ehkä hieman puolueellinen tässä valinnassa, kun itselle on tilattuna juuri Dyen puku, mutta tuo Giselle on kyllä ihana :grin: Myös tuo Cymbelinen ensimmäinen puku on tosi kaunis!

Link to comment
Share on other sites

Sellofaani: Minkä Elisabeth Dyen puvun tilasit ja mistä? Etsystä? Ne ovat kaikki todella kauniita! Voisin laittaa päälleni niistä minkä vaan.

Kuulisin mielelläni miten kommunikointi, mittojen antaminen, maksu ja ylipäätään tilauksen tekeminen sujui. Ja lopulta tietysti sen, että millainen mekko lopulta löysi kotiinsa. :)

Link to comment
Share on other sites

frilly: Mulle on tulossa Ghost, juurikin Etsyn kautta. Se taitaa olla halvimpia Dyen pukuja, 750 dollaria taisi kustantaa (n.560e) + sitten nuo ylimääräiset jutut sitten aikanaan päälle. Puku on vasta tekovaiheessa, mutta voin vaikka yrittää muista yksäröidä sulle kokemuksiani kun se saapuu Suomeen asti :) Mulle luvattiin, että tammikuun puoleenväliin mennessä puvun pitäisi olla valmis lähetettäväksi.

Kommunikointi on sujunut ihan kivasti ja Dye on ollut tosi kohtelias. Tilauksen laitettuani laittoi vielä, että jos on kysyttävää tai mitään epäselvää niin saa toki mailia laitella. Tuota Ghostia ei tehdä mittojen mukaan, vaan ihan kokotaulukon mukaisesti (s,m,l), mutta pyysi kuitenkin mittoja että osaa valita oikean koon. Oikein avuliaalta vaikutti, vaikka mulla ei ole aiempaa kokemusta netti/etsy-ostamisesta.

Maksettiin Paypalin kautta, mikä oli ihan superhelppoa! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hjälp!

Hääpukuongelma. Meillä on siis todella pienet häät, vihkimisen jälkeen menemme syömään ravintolaan kaason ja bm +puolisot -porukalla, ja sen jälkeen lähdemme mieheni kanssa lomalle. Olen siis tullut tulokseen että en perinteistä pitkää pukua halua, enkä liian juhlavaa, juhlimme sitten myöhemmin kunnolla. (mutta tuskin juhlaan enään ainakaan perinteistä hääpukua hommaan..) Vinkiksi vielä että olen 172cm pitkä ja 55kg, eli aika hoikka ja pitkä :)

NO, tässä olisi kaksi pukua joita olen katsonut, pidän nro 1:ssä siitä kuinka se laskeutuu vyötäröltä.

sh3vp.jpg?osCsid=f9bae561256125aac3e85e65e8335080

Väristä en osaa yhtään sanoa, mieheni sanoi että näkisi minut punaisessa alttarilla. Arkisin käytän paljon vaaleampia värejä,vaaleanpunaistakin eri sävyissä. Olen itsekkin hyvin vaalea.

tässä vielä kaksi eri värivaihtoehtoa samaan mekkoon.

sh3pu.jpg?osCsid=f9bae561256125aac3e85e65e8335080

sh3tp.jpg?osCsid=f9bae561256125aac3e85e65e8335080

Tämmöiselle mekolle löytyisi varmasti käyttöä jälkeenkin päin.

Äitini on ompelija (mutta ei ole ollut alan töissä pitkään eikä pukua ala ompelemaan) joten pienet muutokset ja ''tuunaukset'' (kamala sana) olisi helppo tehdä.

Tässä pukuvaihtoehto 2. Tämä tulisi siis kuvasta poiketen valko-punaisena. Tässä puvussa pidän kaikesta muusta, paitsi siitä että tuo helma ei laskeudu yhtä kauniisti kuin edellisessä mekkomallissa

sh5pu.jpg?osCsid=f9bae561256125aac3e85e65e8335080

Huoh. Auttakaa. Nro 1 mekkoa en halua vakoisena koska se olisi mielestäni liian pliisu.

Link to comment
Share on other sites

Häät ovat alkusyksystä. :) Kiitos vastauksesta!

En tiedä noita ''väriluokituksia'' vaikka olen monesti yrittänyt niitä selvittää, mutta parhaiten minulle sopii vaaleat punaisen värit, tummanpunainen on vähän siinä rajalla, mutta kyllä sitä tulee käytettyä. Hiukseni ovat ihan valkoiset (värjätty, mutta oma värikin on vaalea) joissa usein kirkasta violettiä/vaaleanpunaista raitaa.

Tumma navy sininen ja erilaiset siniset (vaalea,turkoosi jne) ja vihreän eri sävyt eivät mielestäni sovi minulle. Lukuunottamatta maastonvihreää.

Muokattu: , käyttäjä: marsa-
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...