Tuo kuva hääpuvusta muiden kommentoitavaksi


Kultamarja

Recommended Posts

Kävin ekalla sovittelulla eilen, ja kolmea pukua kokeilin päälle. Tämä (Lilly 08-3135) oli sit niistä ehkä se sopivin, sekä hinnaltaan että malliltaan. Ainut mikä vähän häiritsee, on tuo blingbling tuossa edessä, eikä myyjä osannut sanoa, voisiko sen ottaa kokonaan pois, mutta ilmeisesti sen voisi korvata jollain pienemmällä ja vaikka pyöreällä koristeella. Tätä mallia ei ilmeisesti enää valmisteta, joten pitäisi tehdä päätös piakkoin jos tämän aikoo ottaa. Ajattelin vielä yhden löytämäni liikkeen Kuopiossa käydä katsastamassa, mutta jos ei siellä tärppää, niin tämä se kai sitten on. Täällä olisi kolmaskin liike, jossa varmaan olisi suurimmat valikoimatkin, mutta sain sieltä niin tympeää palvelua, että pitäkööt pukunsa. Sitten tässä lähipaikkakunnilla ei olekaan muita liikkeitä, enkä jaksaisi alkaa esim. J-kylään asti lähteä liikkeitä rämpimään. Joten, kertokaahan nyt mielipiteitänne sit:

*Otetaanpas tää fötö jo pois, kun tulin sit ostaneeksi ton mekon jo joku aikaa sitten :)*

Muokattu: , käyttäjä: aivansama
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 739
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^Puku on todella kaunis ja sopii mielestäni vartaloosi tosi hyvin :) Nuo laskokset/taitokset on myös todella kauniit (omassa puvussanikin on vähän samanlaisia). Minun mielestäni tuo koristekan ei ole mitenkään liiallinen, vaan paremminkin hillitty ja tyylikäs, mutta jos se häiritsee, niin voihan sen korvaamistakin harkita. Jos olet kuitenkin epävarma puvun suhteen, niin suosittelen, että käyt kokeilemassa vielä muitakin ennen päätöksen tekemistä. Mutta kyllä tuokin olisi oiva valinta :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

top%20seller%20wedding%20dresses%200463.jpg

Toivottavasti kuva näkyy :)

Tuosta olen haaveillut jo puolisen vuotta, epäilyttää vaan uskallanko tilata. Kuvassa puku näyttäisi laskeutuvan jotenkin kummallisesti, mutta toisaalta taas malli ei taida edes seistä suorassa.

Ja puku tulisi ehdottomasti toisen värisenä enkä oikein saa selvää noista koristeista että minkälaisia todellisuudessa ovat. Eli jos haluan pukuni esimerkiksi burgundy-värisenä, niin olisiko selkein vain ottaa kaikki kirjailut ja koristeet esimerkiksi valkoisina, mustina tai hopeisina.

Toinen vaihtoehto pohjavärille olisi jokin ruskean sävy, jolloin kai nuo kirjailut ja koristukset saisivat olla ihan tuollaiset?

Heitelkääs mielipiteitä, miehestä kun en saa irti muuta kuin "tartteeks sen nyt olla niin erikoinen ja onkse nyt niin tarkkaa" ;)

Alla vielä linkki verkkokaupan sivuille josta näkee kuvan puvusta takaapäin. Laahus on tarkoitus joko saksia täällä pois kokonaan tai sitten tilata suoraa ilman. Häät tulevat olemaan ulkotiloissa suurimmaksi osaksi enkä halua kompastella vaatteisiini koko iltaa. Muutenkin tulee mitään mekkoja käytettyä oikeastaan vasta pakon edessä, joten laahus taitaisi olla enemmänkin turvallisuusriski ;)

http://www.shopofbri...s0463_11907.htm

Link to comment
Share on other sites

Tässä on minun ensimmäinen ihastus ja olin ihan varma, et tämä se on.

$(KGrHqZHJD!E9!T+!!i8BP,+!EOolw~~60_1.JPG

Tietääkö joku kenen valmistajan puku tuo ensimmäinen on? On todella kaunis, olisikohan sitä saatavilla muualta kuin ebaysta järkevästi...?

No onpa kyllä erittäinkin kaunis puku.

Tuon tyyppisestä itseksin haaveksin. :)

Link to comment
Share on other sites

http://www.myday.fi/ceinee-haapuku-p-1178.html Tänne tulee tämä mutta täysmustana :) Tuolla se alhaalla pukupussissa odottelee.

Ja positiivisena yllätyksenä , puku oli täysin sopiva ja erittäin hyvin ommeltu. ( olen kyllä jokasauman käynyt läpi) Ainoastaan en pitänyt "dimandeista" joten olen jokaisen purkanut yksitellen pois :) Tuohon tulee vielä teetetty musta pitsinen bolero :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mä tilasin tällaisen:

914bffabdf97473f79857ea1ae80a879.jpg

Esittelin kuvaa kaverille, jota ajattelin pyytää kaasoksi, ja hän totesi, että "no se on kyllä ihan sun näköinen".

En käyny missään kaupoissa kattelemassa ja sovittamassa. Kun näin tän kuvan selaillessani sattumalta noita nettiivuja, niin se oli siinä, olin myyty. Toivottavasti on livenä yhtä ihana, vielä ainakin viikko täytyy odotella...!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...