Jump to content
Naimisiin.info

Ideoita suklaakakun täytteeksi


Lilith

Recommended Posts

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Vieras_herkkusuu_*

Mun mieleinen täyte suklaakakkuun on maustamaton tuorejuusto+kermavaahto, johon sekoitettu rouhittua tummaa suklaata + vadelmia. Päälle (tumma)suklaalastuja ja hieman kermavaahtoa.

Kakkupohjana ihan tavallinen täytekakkupohja kaakaojauheella.

Tämä on makea mutta kuitenkin raikas, ei liian tuhti :P

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...

Mun oma lemppari on jos laitaa banaani siivuja ja mansikkarahkaa täytteeksi ja sitten kunnon paksu suklaakuorrutus :-X Myös vadelma-kerma täyte on hyvä kun vadelmat ovat pikkusen kirpsakoita niin sopii suklaa kanssa hyvin yhteen. Tai sitte oikeen megasuklaapommi on kun tekee tumman kakkupohjan (johon oikeeta suklaata, ei kaakaujauhetta), väliin tryffelitäyte (ja mangopilttiä) ja pintaan se suklaakuorrutus...

Tryffelin teen niin että kiehautan .1dl vispikermaa, lisään 200g rouhittua suklaata ja sekoitan hyvin että suklaa sulaa kokonaan. Jäähdytetään seos kunnolla (jääkaappikylmäksi). Vaahdotetaan sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi.

Niiiin hyvää ja niiin lihottavaa :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

:girl_blum: Ihania ideoita!

Fazerin sitruunajogurtti-suklaa on hyvää, joten myös sitruunan makuinen kreemi/täyte varmasti toimisi hyvin supermakean suklaan seurana...

Mutta muistakaa te, jotka leivotte kakkunne itse, että pakastevadelmia käyttäessänne ne kannattaa ehdottomasti kiehauttaa. Norovirus on ikävä kiitoslahja vieraille ;)

Link to comment
Share on other sites

:girl_blum: Ihania ideoita!

Fazerin sitruunajogurtti-suklaa on hyvää, joten myös sitruunan makuinen kreemi/täyte varmasti toimisi hyvin supermakean suklaan seurana...

Mutta muistakaa te, jotka leivotte kakkunne itse, että pakastevadelmia käyttäessänne ne kannattaa ehdottomasti kiehauttaa. Norovirus on ikävä kiitoslahja vieraille ;)

Tarkennus noihin vadelmiin muuten: pitää kiehauttaa, mikäli ovat ulkomaalaisia vadelmia. :) Suomalaisia ei tarvitse, mutta ne ovatkin sitten huomattavasti kalliimpia.

Link to comment
Share on other sites

Tarkennus noihin vadelmiin muuten: pitää kiehauttaa, mikäli ovat ulkomaalaisia vadelmia. smile.gif Suomalaisia ei tarvitse, mutta ne ovatkin sitten huomattavasti kalliimpia.

Onko kaupoista saatavana muka muita kuin ulkomaisia pakastevadelmia? Kaikki joihin olen törmännyt ovat muistaakseni olleet kyllä ulkomaisia... ^_^ Mutta ihanaa, jos niitä on saatavana kotimaisinakin! Kenen valmistajan tuottamia ne ovat?

Link to comment
Share on other sites

Tarkennus noihin vadelmiin muuten: pitää kiehauttaa, mikäli ovat ulkomaalaisia vadelmia. smile.gif Suomalaisia ei tarvitse, mutta ne ovatkin sitten huomattavasti kalliimpia.

Onko kaupoista saatavana muka muita kuin ulkomaisia pakastevadelmia? Kaikki joihin olen törmännyt ovat muistaakseni olleet kyllä ulkomaisia... ^_^ Mutta ihanaa, jos niitä on saatavana kotimaisinakin! Kenen valmistajan tuottamia ne ovat?

On saatavana ainakin täällä pääkaupunkiseudulla. :) Ovat kyllä kovin kalliita verrattuna ulkomaisiin ja yleensä ne on pakattu muovirasioihin pussien sijaan. En nyt muista kenen valmistajan, mutta ainakin K-ryhmän isommista kaupoista on löytynyt aina kun olen niitä tarvinnut.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest vierailija

Suklaakakun väliin laittaisin esim.

-viipailoituja banaaneja

-tuoreita/pakaste vadelmia sellaisenaan

-aprikoosihilloa

-vadelman ja vaniljarahkan sekoitusta

-valkosuklaamousse (varo, tulee todella makeaa)

-KURPITSAHILLO <3

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Laittaisin kakun toiseen kerrokseen raikkaita marjoja (ei liian jalostetussa muodossa) ja toiseen vaikkapa jonkinlaista kreemiä, esim.

150 g tummaa suklaata

100 g huoneenlämpöistä margariinia tai voita

1 dl tomusokeria

1 kananmuna

Sulata suklaa. Vaahdota rasva. Vispaa tomusokeri ja kananmuna vaahdoksi lämpimässä vesihauteessa. Nosta kulho pois ja jatka vispaamista. Vispaa kananmunavaahdon joukkoon rasva. Lisää sulatettu suklaa seokseen ja sekoita.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...