Jump to content
Naimisiin.info

Häälahja vieraille (ei karkkia)


timantti77

Recommended Posts

Sydämen muotoisen saippuan teko aikaa vievää hommaa?  :-? Saatiin kaverini kanssa tehtyä monta sydämenmuotoista saippuaa ko sula saippuamassa kaadettiin leivinpellille (leivinpaperin päälle) ja kun se oli hieman jähmettynyt otettiin piparimuotilla monta sydäntä samasta massasta.  ::) Ylijäänyt massa sulatettiin vaan sit uudestaan ja saatiin näin ollen tehtyä lähes kaikki lahjat yhellä kertaa  ::) Ei tarvittu muotteja ja aikaa meni suunnitteen tunti ko massa jähmettyi ohuehkona levynä tosi nopeesti...   :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Meille on tulossa talvihäät alkuvuodesta -09 (näillä näkymin). Karkin sijaan tai oikeastaan sen kera olemme ajatelleet laittaa joko laventelin tai hopean väriseen organzapussiin pieni onnenkiven, luultavasti ametistin, aforismin sekä sen karamellin. www.villihelmi.fi/shop tai jotain tuohon suuntaan oli paljon muita nettikauppoja edulisemmin noita pussukoita, jos ihan väärin en muista, niin noin 14euroa maksoi 50kpl pussukoita :) Ihania ideoita teillä kyllä :-X

Link to comment
Share on other sites

En tiedä liekö vastaavaa ideaa on täällä jo esitelty, mutta meillä oli vieraslahjana/hääkarkkien sijasta auringonkukansiemenpussit, jotka askartelin itse. Auringonkukansiemenet liimasin käsintehdystä paperista olevan "pussukan" väliin. Kartongin keskellä oli leikattu lipare minkä väliin siemenpussukka tuli. Tässä lipareessa luki rakkaus kasvaa. Teksti kartongin yläosassa luki: rakkaus on kuin siemen, hoida sitä niin se kasvaa ja alaosassa oli: Kiitos että vietit päivän kanssamme + nimet. Toivottavasti ensi kesänä (viimeistään)laitetaan rakkaus kasvamaan... En tiedä saakohan tästä kukaan selvää...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest Charlindrea

Meillä oli tällaiset. Toimivat samalla paikkakortteina. Takana on siis magneetti. Laitoin tämän kuvan jo toiseenkin ketjuun, mutta toivottavasti ei haittaa  :) Nimilapun saa helposti irrotettua, jos ei halua omaa nimeään jääkaapin oveen  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tosi kiva tuo heijastin idea!

Me ajateltiin antaa ihmisille sydamen muotoiset "hierontasaippuat". Siis sellanen siappuan nakoinen kontti ihorasvaa joka pehmenee kun se lammittaa kasien valissa ja sitten on helppo antaa kaverille niskahieronta. Vaikea selittaa. Massage bar nimella kulkee Englannissa.

Meinattiin etta olis sillai kivan romanttinen lahja mista vieraat voivat sitten nauttia itsekin kotiin paastyaan  ;)

Link to comment
Share on other sites

Ostin valmiina...100kpl maksoi 11€ (maksimissaan), heijastimet maksoi muistaakseni jotain päälle 8€/m (noihin meni se pari metriä) ja tuota narua oli ostettu jo kutsuja varten, mutta tuo isohko rulla maksoi 6€ (ja sitä on laitettu jo n.60 kutsuun ja noihin heijastimiin) ja värilliset hakaneulat 5,8€ / 135kpl. Muistaakseni laskeskelin, että hintaa tulee 0,3€/kpl loppujen lopuksi noille  :) ei paha siis.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meillä oli hääsanomissa ristikko ja jos sen ratkaisi niin sai kaasolta makean yllätyksen. Olin niin paljon askarrellut kaikkea juttua häihin että tässä kohtaa en enää jaksanut sen kummemmin satsata, vaan nätistä korista sai ottaa kourallisen Fazerin sinistä tai Geishaa. Se sopi meidän tyyliin parhaiten muutenkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Me annamme hääloton. Eli silloin kun vieraat saapuvat juhlapaikalle,

niin jokaiselle annetaan rullalle kääritty lotto, joka on solmittu hienolla

nauhalla ja nauhan päässä roikkuu lause, mitä lapset ovat sanoneet

rakkaudesta. Ja numerot tarkistetaan illalla yhdeksän aikaan. Siitä tehdään oma

ohjelmanumero. Nyt kukaan ei vois sanoa, että meidän häissä

kinuttiin rahaa päinvastoin me annamme sitä. Voittajille tarjotaan

kuohuviinilasilliset, jos sellaisia tulee... Ja lotossa on siis yksi lottorivi, ja

lotot haetaan sillä viikolla kun häät ovat. Eikös se jotain 1€/per rivi maksa,

niin ei ole paha hinta, jos vieraita tulee se 100-120 henkeä.

Link to comment
Share on other sites

Minulla oli vaikka mitä ihania ideoita, mitä voisi keksiä hääkarkkien tilalle. Mutta sitten todellisuus iski tajuntaan. Näen jo silmissäni, kuinka naiset ovat innoissaan näistä väkerryksistä, mutta etenkin suvun vanhemmat miehet "unohtavat" ne juhlapaikalle häiden jälkeen. En ole yhtään krääsäihminen. Olen miettinyt kaikenlaista hyödyllistä ja hyödytöntäkin, olisi kuitenkin kiva keksiä jotain omannäköistä. Juhlan jälkeen pöydille jääneet itsetehdyt hillot, kynttilät tms. raastavat nyt jo sydäntä. En keksi yhtään mitään sellaista, joka taatusti menisi kaupaksi ja otettaisiin kotiin asti. Lisäksi olisi mukava, jos lahjaan saisi kiinnitettyä paikkakortin.

Voi taju. Taitaa tulla vatsahaava :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...